Gein-Noord 80, Abcoude foto-1
Abcoude

Gein-Noord 80

€ 4.175.000 k.k.
Gein-Noord 80, Abcoude foto-0
Gein-Noord 80, Abcoude foto-1
Gein-Noord 80, Abcoude foto-2
Gein-Noord 80, Abcoude foto-3
Gein-Noord 80, Abcoude foto-4
Gein-Noord 80, Abcoude foto-5
Gein-Noord 80, Abcoude foto-6
Gein-Noord 80, Abcoude foto-7
Gein-Noord 80, Abcoude foto-8
Gein-Noord 80, Abcoude foto-9
Gein-Noord 80, Abcoude foto-10
Gein-Noord 80, Abcoude foto-11
Gein-Noord 80, Abcoude foto-12
Gein-Noord 80, Abcoude foto-13
Gein-Noord 80, Abcoude foto-14
Gein-Noord 80, Abcoude foto-15
Gein-Noord 80, Abcoude foto-16
Gein-Noord 80, Abcoude foto-17
Gein-Noord 80, Abcoude foto-18
Gein-Noord 80, Abcoude foto-19
Gein-Noord 80, Abcoude foto-20
Gein-Noord 80, Abcoude foto-21
Gein-Noord 80, Abcoude foto-22
Gein-Noord 80, Abcoude foto-23
Gein-Noord 80, Abcoude foto-24
Gein-Noord 80, Abcoude foto-25
Gein-Noord 80, Abcoude foto-26
Gein-Noord 80, Abcoude foto-27
Gein-Noord 80, Abcoude foto-28
Gein-Noord 80, Abcoude foto-29
Gein-Noord 80, Abcoude foto-30
Gein-Noord 80, Abcoude foto-31
Gein-Noord 80, Abcoude foto-32
Gein-Noord 80, Abcoude foto-33
Gein-Noord 80, Abcoude foto-34
Gein-Noord 80, Abcoude foto-35
Gein-Noord 80, Abcoude foto-36
Gein-Noord 80, Abcoude foto-37
Gein-Noord 80, Abcoude foto-38
Gein-Noord 80, Abcoude foto-39
Gein-Noord 80, Abcoude foto-40
Gein-Noord 80, Abcoude foto-41
Gein-Noord 80, Abcoude foto-42
Gein-Noord 80, Abcoude foto-43
Gein-Noord 80, Abcoude foto-44
Gein-Noord 80, Abcoude foto-45
Gein-Noord 80, Abcoude foto-46
Gein-Noord 80, Abcoude foto-47
Gein-Noord 80, Abcoude foto-48
Gein-Noord 80, Abcoude foto-49
Gein-Noord 80, Abcoude foto-50
Gein-Noord 80, Abcoude foto-51
Gein-Noord 80, Abcoude foto-52
Gein-Noord 80, Abcoude foto-53
Gein-Noord 80, Abcoude foto-54
Gein-Noord 80, Abcoude foto-55
Gein-Noord 80, Abcoude foto-56
Gein-Noord 80, Abcoude foto-57
Gein-Noord 80, Abcoude foto-58
Gein-Noord 80, Abcoude foto-59
Gein-Noord 80, Abcoude foto-60
Gein-Noord 80, Abcoude foto-61
Nieuw
Gein-Noord 80, Abcoude foto-2
Gein-Noord 80, Abcoude foto-3
+62
Perceeloppervlakte
5.150 m²
Woonoppervlakte
482 m²
Inhoud
1.786 m³

Omschrijving

***English below***

Aan het riviertje ‘t Gein in Abcoude, op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam, ligt Boerderij Groenewoud, een charmant rijksmonument met meer dan 350 jaar historie.

Met 5150 m2 aan eigen grond biedt deze woonboerderij het beste van twee werelden: de ruimte en schoonheid van het platteland, gecombineerd met de nabijheid van Amsterdam. Met een romantische tuin, stallen voor paarden en schapen en een eigen aanlegplaats direct aan de rivier is dit de ideale plek voor grote gezinnen met een liefde voor dieren en het buitenleven, terwijl een imposant kantoor in het koetshuis de mogelijkheid geeft om ook aan huis te werken.

De ligging is ideaal voor gezinnen met kinderen, met vele scholen in de buurt en fietsend bereikbaar vanaf de stad. De elegante renovatie en de moderne toevoegingen maken deze boerderij tot een uniek en aantrekkelijk familiehuis, perfect voor diegenen die willen genieten van een warme en rustige leefomgeving in het groen zonder de stadse voorzieningen op te geven.

Met meer dan 475m2 aan woonoppervlakte is er ruimte te over, maar door de intieme kamers, schuine daken en balken voelt het huis toch als een knus familiehuis, wat nog meer versterkt wordt door het bijzondere interieur, wat excentriek maar toch harmonieus is.

Als voormalige thuisbasis van de gerenommeerde interieurontwerper Reineke Antvelink en haar RA studio, is deze boerderij een echt passieproject; een meesterlijke balans tussen extravagantie en eenvoud, vol verrassende combinaties van materiaal, vorm, kleur en stijl. De combinatie van pure materialen, zoals hout, natuursteen en antiek, gecombineerd met frisse kleuren, patronen en design, maakt het interieur jong en levendig zonder het authentieke karakter van de woning teniet te doen.

WOONBOERDERIJ
BEGANE GROND
Na de romantische entree wandel je door het weelderige groen naar de ingang van de woonboerderij, gelegen naast een groot terras. Binnen bevindt zich onder de trap een handige garderobe, terwijl aan de rechterzijde een stijlvol roze gastentoilet is te vinden.
De opkamer aan de voorzijde, gelegen boven de wijn- en provisiekelder, fungeert als een sfeervolle zitkamer. Hier kunnen de bewoners zich terugtrekken rond de haard om samen een film te kijken, een boek te lezen of spelletjes te doen. De prachtige handgemaakte wandkast aan weerszijden van de schouw bevat een verborgen deur die toegang biedt tot de lagergelegen eetkamer en keuken. Deze woonkeuken is ontworpen om er de hele dag door te vertoeven. In een gezellige hoek is een zitje gecreëerd dat een fraai uitzicht op de tuin biedt. De oude houten balken en de karaktervolle tegelvloer dragen bij aan de charme van de ruimte. De op maat gemaakte keuken heeft een unieke facelift gekregen met een zwart marmeren blad, groene tegels van Piet Jonker en moderne inbouwapparatuur, waardoor ze van alle gemakken voorzien is zonder in te leveren op charme.

Aan de achterzijde van de woonboerderij in de deel bevindt zich een royale zitkamer waar gasten in stijl ontvangen kunnen worden, met een mooie bar en een tegelkachel voor warm comfort. Ook is de kamer voorzien van een grote glazen pui met openslaande deuren, die uitkijkt op de weelderige tuin met ver uitzicht over de weilanden. De houten dakconstructie die zicht biedt tot in de nok, is een van de unieke elementen in deze sfeervolle leefruimte, waarin ook een deel van het interieur op maat is gemaakt.
De master slaapkamer en badkamer, beiden met grote dakramen aan de noordkant, zijn voorzien van fraaie elementen zoals dikke eikenhouten balken, grasbehang, roze paneeldeuren en authentieke stalramen.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping maakt indruk door haar vermenging van een authentieke stijl met een warme en huiselijke sfeer en comfort. De niet gangbare lengte-breedte verhouding maakt het geheel knus, en staat het woongenot niet in de weg door de ruime slaapkamer voor twee personen aan de voorzijde en een doorloop naar de tweede slaapkamer aan de achterzijde met aparte studeerkamer. Deze achterste kamer grenst aan een vide, afgesloten met een glazen pui. Verder zijn er op deze verdieping een badkamer en een aparte toiletruimte, wasruimte en diverse inbouwkasten aanwezig, ideaal voor grote gezinnen of mensen die graag gasten ontvangen.

KOETSHUIS
Een inpandige verbinding leidt van de woonboerderij naar het koetshuis, dat op de begane grond ruimte biedt om aan huis te werken. Deze werkruimte, met een op maat gemaakt interieur, profiteert van een fraaie lichtinval en heeft een stijlvolle keuken en toilet. De bovenverdieping van het koetshuis biedt plaats aan twee fantastische slaapkamers, een royale overloop met op maat gemaakte kasten, een toiletruimte en een fraai ingerichte badkamer. Perfect voor mensen die graag aan huis werken, maar door de inpandige verbinding is het ook mogelijk dit gebouw naadloos op te nemen in de woonboerderij voor nog meer woonruimte.

BIJGEBOUWEN
In 2021 is er een grote schuur gebouwd met hoogwaardige materialen, perfect passend bij de woonboerderij. De schuur is compleet geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Het dak, bedekt met 55 zonnepanelen, draagt bij aan de duurzaamheid van het pand. Deze schuur is geschikt als sport-/relaxruimte, werkruimte of kan worden verbouwd tot gastenverblijf. Tevens is er aan de achterkant toegang tot een verwarmde garage. Naast de schuur staat een charmante achthoekige stal met rieten dak, voorzien van fraaie stalramen, een inloopstal en ruime paardenboxen, een must voor liefhebbers van ruitersport maar ook een mogelijkheid voor nog meer woon of recreatie oppervlakte.

EXTERIEUR
De woonboerderij, het koetshuis en de overige bijgebouwen staan op een prachtig perceel van 5150 m². Deze groene oase biedt zowel mensen als dieren een serene leefomgeving, met een imposante bomensingel en adembenemend uitzicht op het omringend groen. Aan de voorzijde van het perceel, aan het Gein, bevindt zich een privé-aanlegsteiger, ideaal voor een sloep of om te zwemmen in de zomer.

BIJZONDERHEDEN
- Huidig gebruik: woonhuis en studio van RA Studio;
- Rijksmonument;
- Vanaf 2017 ingrijpend verbouwd en gestyled met een unieke signatuur;
- Compleet gerenoveerd met monumentale details in ere hersteld;
- Houten kozijnen, deels met HR+ glas;
- Verwarming via twee gasgestookte HR-ketels, twee elektrische boilers en een elektrische HR-ketel (resp. 2011, 2017 en 2023)
- 55 zonnepanelen (mei 2023) van 560 Wp;
- Privé ligplek met steiger aan het riviertje ‘t Gein;
- Ruim 475m2 woonoppervlak;
- Nieuw aangelegde tuin met sproei installatie;
- Unieke inpandige verbinding tussen koetshuis en boerderij;
- 5 slaapkamers, 3 badkamers, 4 wc’s, opkamer, formele zitkamer, woonkeuken, 2
kantoren/werkruimtes, gym, garage, paardenstallen.

Situated by the small river 't Gein in Abcoude, just a 20-minute drive away from Amsterdam, lies Boerderij Groenewoud, a charming national monument with over 350 years of history.

With 5150 m² of private space, this farmhouse offers the best of both worlds: the serenity and beauty of the countryside combined with the proximity to Amsterdam. A truly ideal place for large families with a love for animals and the outdoors, with a romantic garden, stables for horses and sheep and a private dock directly on the river. An impressive office in the old carriage house also provides ample opportunity to work from home.

The location is ideal for families with children, with many schools nearby and Amsterdam at biking distance. The elegant renovation and modern additions make this farmhouse a unique and attractive family home, perfect for those who want to enjoy a warm and peaceful living environment in nature without giving up the convenience and excitement of the city.

The intimate rooms, sloping roofs, and visible beams make the house’s ample 475 m² of living space feel like a warm family home. Meanwhile, the distinctive interior, which is eccentric yet harmonious, adds to the cozy atmosphere.

As the former home of renowned interior designer Reineke Antvelink and her RA studio, this farmhouse is a true passion project; a masterful balance between extravagance and simplicity, full of surprising combinations of material, form, color, and style. The combination of pure materials such as wood, natural stone, and antiques, combined with fresh colors, patterns, and design, makes the interior youthful and lively without detracting from the authentic character of the home.

FARMHOUSE
GROUND FLOOR
After the romantic entrance, you walk through the lush greenery to the entrance of the farmhouse, located next to a large terrace. Inside, under the stairs, there is a convenient cloakroom, while on the right side there is a stylish pink guest toilet.
The front room, located above the wine and pantry cellar, serves as a cozy sitting room. Here, the family can gather around the fireplace to watch a movie, read a book, or play games together. The beautiful handmade wall cabinet on both sides of the fireplace contains a hidden door that provides access to the lower dining room and kitchen. This eat-in kitchen is designed for all-day enjoyment, with a cozy seating area that offers a lovely view of the garden. The old wooden beams and the eccentric tiled floor contribute to the charm of the space. The custom-made kitchen has received a unique facelift with a black marble countertop, green tiles from Piet Jonker, and modern built-in appliances, making it fully equipped without sacrificing country charm.
At the rear of the farmhouse in the barn, there is a spacious sitting room where guests can be entertained in style, with a beautiful bar and a tiled stove for warm comfort. This room also features a large glass wall with French doors overlooking the lush garden with long-stretched views over the meadows. The wooden roof structure, visible up to the ridge, is one of the unique elements in this atmospheric living space full of custom-made interior design elements.
The master bedroom and bathroom, both with large skylights on the north side, are equipped with beautiful elements such as thick oak beams, grass wallpaper, pink panel doors, and rustic stable windows that echo the monumental history.

FIRST FLOOR
The first floor impresses with its blend of authentic country living with modern comfort. The unusual length-to-width ratio makes the atmosphere warm and homely. Meanwhile, a clever layout for the spacious bedrooms, with entrances tucked behind the study, enhances the living enjoyment. This rear room adjoins a mezzanine, closed off with a glass wall. Furthermore, on this floor, there is a bathroom, a separate toilet room, a laundry room, and various built-in wardrobes, ideal for large families or those who enjoy hosting guests.

CARRIAGE HOUSE
An indoor connection leads from the farmhouse to the carriage house, which on the ground floor offers an in-home office. This workspace, with a custom-made interior, benefits from beautiful light and has a stylish kitchen and toilet. The upper floor of the carriage house accommodates two fantastic bedrooms, a spacious mezzanine with custom-made wardrobes, a toilet room, and a beautifully decorated bathroom. Perfect for those who like to work from home, while the indoor connection also allows this building to be seamlessly integrated into the farmhouse for even more living space.

OUTBUILDINGS
In 2021, a large barn was built with high-quality materials, perfectly matching the farmhouse. The barn is completely insulated and equipped with underfloor heating. The roof, covered with 55 solar panels, contributes to the property's sustainability. This barn is suitable as a sports/relaxation space, workspace, or can be converted into a guesthouse. There is also access to a heated garage at the back. Next to the barn stands a charming octagonal stable with a thatched roof, equipped with beautiful stable windows, a walk-in stable, and spacious horse boxes, a must for equestrian enthusiasts that also provides an opportunity for even more recreational space.

EXTERIOR
The farmhouse, carriage house, and other external buildings are situated on a beautiful plot of 5150 m². This green oasis offers a serene living environment for both people and animals, surrounded by trees and breathtaking views of the adjacent meadows. At the front of the plot, on the river Gein, there is a private dock, ideal for a small boat or for swimming in the summer.

UNIQUE POINTS OF INTEREST
- Current use: home and working space of the renowned RA Studio;
- National monument;
- Extensively renovated and styled since 2017 into an extravagant farmhouse with a unique signature;
- Authentic: completely renovated with monumental details restored to their former glory;
- Wooden window frames, partly with HR+ glass;
- Heating via two gas-fired HR boilers, two electric boilers, and an electric HR boiler (2011, 2017, and 2023 respectively);
- 55 solar panels of 560 Wp, installed in May 2023;
- Private mooring with a dock on the small river 't Gein;
- A recently laid out and well-maintained garden with an irrigation system;
- More than 475 m² of living space;
- Unique: connection between the carriage house and farmhouse, making it one large usable living space;
- 5 bedrooms, 3 bathrooms, 4 toilets, front room, formal sitting room, eat-in kitchen, 2 offices/workspaces, gym, garage, horse stables.
Meer lezen
Minder lezen
Henk Honders
Uw qualis-makelaar
Henk Honders
Honders/Alting Makelaars
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
085-3301060
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 4.175.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14373

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1676
Onderhoud
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bijzonderheden
Monument

Oppervlakten en inhoud

Wonen
482 m²
Perceel
5.150 m²
Overig
44 m²
Inhoud
1.786 m³

Indeling

Kamers
11
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom
Schuur
Vrijstaand steen
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

Garage

Soort garage
Vrijstaand steen
Capaciteit
2
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Objectkenmerken

• Zonnepanelen

Locatie

Gein-Noord 80, 1391 HZ Abcoude

• Aan rustige weg
• waterfront
• Aan het water
• Beschutte ligging
• Landelijk gelegen
• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Plattegronden

Gein-Noord 80, Abcoude plattegrond-0
Gein-Noord 80, Abcoude plattegrond-1
Gein-Noord 80, Abcoude plattegrond-2
Gein-Noord 80, Abcoude plattegrond-3
Gein-Noord 80, Abcoude plattegrond-4
Gein-Noord 80, Abcoude plattegrond-5

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Gein-Noord 80

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Henk Honders
Uw qualis-makelaar
Henk Honders
Honders/Alting Makelaars
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
085-3301060

Honders/Alting Makelaars
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine