Green it is!

Green it is!

Green it is!

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan tonen belangrijke internationale meubelmerken hun noviteiten. Blijvende accentkleur? Donkergroen! Bekijk de fleurigste pronkstukken van de Italiaanse beurs.

 

Doordachte details

Het modulaire Drum-programma van Turri valt op door de bijzonder verfijnde detaillering. De royale zitelementen rusten op een basis van walnoothout, verrijkt met metalen hoekstukken. Het vakmanschap toont zich ook in de zijpanelen van de armleuningen, die bekleed kunnen worden met glad of geweven leer.


www.turri.it

 

Design eethoek

De bekende studio Pininfarina ontwierp voor Reflex dit fauteuiltje Nido. Poten in brons, licht of donker messing, of titanium. Binnenbekleding in leer of stof. De Dune tafel is opgebouwd uit verschillende lagen extra helder glas. Blad rond, vierkant of rechthoekig.


www.reflexangelo.com

 

Bed voor buiten

Het wereldberoemde Italiaanse ontwerpersduo Ludovica en Roberto Palomba was aanwezig bij diverse fabrikanten. Dit daybed Karen voor Talenti heeft een teakhouten frame, gestoffeerd in taupe, donkergrijs of groen. Ook het touw is verkrijgbaar in deze drie kleuren. Ook als bankje, fauteuil, eetkamerstoel en diverse eet- en bijzettafels.


www.talentispa.com

With Qualis you opt for an optimal sales result.

Selling your house

Living extra-ordinarily. Discover our exclusive listings.

Buying a house

Sales advice without any obligation? Meet your Qualis real estate agent.

Sales advice
Make an account

Take a look at the largest ‘secret’ listings of the Netherlands.

Make an account
Magazine
The latest trends in
interior & lifestyle!

the e-Magazine