Wooninspiratie op HOOG niveau

Wooninspiratie op HOOG niveau

Wooninspiratie op HOOG niveau

Een nieuwe woonambiance creëren? Luxe platform HOOG.design brengt u op de mooiste ideeën. Een nieuwe, luxe keuken, badkamer, woon- of slaapkamer: HOOG.design presenteert u een compleet overzicht van uiteenlopende stijlen. Afgeronde projecten van diverse designers en specialisten. Bij interesse in een project, kunt u direct contact opnemen met deze vakmensen. Handig!
 

Keuken

Het was naar eigen zeggen mister wonen, Jan des Bouvrie, die de keuken een meer prominente rol in de Nederlandse woningen gaf. Niet meer verstopt achter een muur, maar centraal in het huis. Op maat gemaakt en voorzien van de beste en fraaiste keukenapparatuur. Een kloppend hart, waar het dagelijkse leven zich afspeelt. In de keuken wordt geleefd en genoten. Comfort, gebruiksgemak, luxe en schoonheid smelten hier samen. Van strakke en moderne designkeukens tot landelijke en robuuste leefkeukens.

Bekijk exclusieve keukens

 

Badkamer

De keuken is zeker niet de enige ruimte, waarin we perfectie willen creëren. Ook de hedendaagse badkamers zijn ware blikvangers. Oogstrelende leefruimtes om volledig in tot rust te komen. Voorzien van wellnessfaciliteiten, exclusief sanitair, prachtige kranen en charmante bankjes. Steeds vaker staat de badkamer in directe verbinding met de slaapkamer en kleedruimte.

Bekijk design badkamers

(Winactie onder de foto)

Winnen!
5x The Best Dutch Interior Design 04

Nog meer wooninspiratie? In The Best Dutch Interior Design 04 geven vooraanstaande Nederlandse architecten een inkijkje in hun leven en werkwijze. In woord en beeld tonen zij de meest hoogwaardige interieurprojecten en vaak niet eerder gepubliceerde droomprojecten!
In samenwerking met HOOG.design verloot Qualis 5 van deze premium boeken. Maak nu kans op dit exclusieve boek t.w.v. € 125,- door onderstaand formulier in te vullen. We gebruiken uw gegevens alleen voor het toezenden van de prijs wanneer u tot de winnaars behoort. Deze actie loopt tot 1 september 2023.

Niet gewonnen, niet getreurd, The Best Dutch Interior Design 04 bestelt u eenvoudig bij HOOG.design. 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine