Winen | een JOSH V Home vazenset!

Winen | een JOSH V Home vazenset!

Winen | een JOSH V Home vazenset!

Vlak bij het centrum van Laren staat een huis, gebouwd door architectenbureau Kabaz en ingericht door ontwerpstudio Dutch Home Design. “Geen rietgedekt exemplaar zoals verwacht in het Gooi, maar een soort huis dat in het Belgische Brasschaat niet zou misstaan.” Het zijn de woorden van Josh Veldhuizen. CEO en modeontwerpster van fashion- en lifestylelabel JOSH V

De eettafel, Josh’s favoriete plek in huis. “Vooral vanwege het zicht op de tuin. Ik wilde ook een lekker grote tafel waar heel de familie bij kon aanschuiven. Dan zijn de poefen van JOSH V Home superhandig, want die kunnen we echt als aanschuifstoel gebruiken.” Josh vertelt over haar tijd op de Zuidas in Amsterdam (‘ik mis het geen seconde’), hun verhuizing naar Laren (‘we werden heel erg verliefd op dit huis en de plek’) en natuurlijk over JOSH V.

Make women look & feel spectacular

Het label heeft als missie ‘Make women look & feel spectacular’. Josh straalt, maar wanneer we haar vragen waar de slogan voor staat krijgen haar ogen nog meer glans. “Vanaf dag één geloof ik heel sterk – inmiddels kan ik het ook bewijzen en onderbouwen met onderzoeken – dat een outfit iemands zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost kan geven. Toen ik vroeger als model modeshows liep voor Nederlandse couturiers had ik zelf nog geen budget om alleen maar designer spullen te kopen, maar ik voelde mij natuurlijk fantastisch op de catwalk in die bijzondere kleding. Wat ik toen miste, was kleding met een luxe, elegante uitstraling en kwaliteit, maar voor een iets toegankelijkere prijs. Dat was de aanleiding voor JOSH V. Mijn merk geeft een luxe gevoel en straalt het ook uit. Als iets unieks waardoor het opvalt en de persoon die het draagt gegarandeerd complimenten krijgt. Waardoor zij nog meer gaat stralen. De liefde die wij bij het ontwerpen en produceren in het product hebben gestopt, is ook echt te zien en voelen wanneer iemand het draagt. Het zit fijn, comfortabel en het blijft mooi. 

Lifestyle brand

Al vanaf dag één ziet Josh Veldhuizen JOSH V echt als een lifestyle brand. “We kleden dames namelijk van top tot teen. Met schoenen, tassen, hoeden, sport- en badkleding, en accessoires. We zijn zoveel meer dan een modelabel. Interieur is daarnaast een heel grote passie van me. Grote modehuizen als Hermes en Dior, waar ik veel inspiratie uit haal, hebben altijd een kleine ‘home-lijn’, bijvoorbeeld in de vorm van kussens, servies of plaids. Die toevoeging aan JOSH V zag ik helemaal voor me. Uiteindelijk voelde de coronaperiode als het momentum om ‘Home’ te lanceren. We zaten allemaal thuis en hadden we, behalve een fijn joggingpak, eigenlijk wel een nieuwe outfit nodig? Mensen zagen steeds meer in hoe belangrijk het is om van thuis een heel fijne plek te maken en daarin te investeren. Met JOSH V Home wilde ik daar graag aan bijdragen. Omdat we niet met een volledige lijn begonnen, besloten we mijn favoriete Nederlandse merken een platform te bieden en op die manier te ondersteunen in coronatijd. Ondertussen is alles wat we aanbieden van JOSH V Home volledig eigen collectie. Natuurlijk doen we nog wel eens een samenwerking. Zo ontwierpen we vazen met POLSPOTTEN en gaan we samen met tuinmeubelenmerk SUNS buitenkussens ontwerpen.”


Vazenset JOSH V Home M en L, ontworpen i.s.m. POLSPOTTEN.

Lees verder


WINNEN! JOSH V Home vazenset (ACTIE Beëindigd)

‘Where fashion meets interior’: JOSH V x POLSPOTTEN. Maak nu kans op deze JOSH V Home vazenset t.w.v. € 129,95! Doe mee en vul onderstaand formulier in. We gebruiken uw gegevens alleen voor het toezenden van de prijs wanneer u de winnaar bent. Deze winactie loopt t/m 31 januari 2024.

Niet gewonnen? Bestel de vazen eenvoudig op JOSHV.com

 

Met Qualis kiest u voor een optimaal verkoopresultaat.

Woning verkopen

Het betere wonen. Ontdek ons exclusieve aanbod.

Woning kopen

Vrijblijvend advies? Maak kennis met uw Qualis-makelaar.

Vrijblijvend advies
Account aanmaken

Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine