Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-1
Schijf

Scherpenbergsebaan 6

€ 1.750.000 k.k.
Verkocht
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-0
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-1
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-2
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-3
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-4
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-5
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-6
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-7
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-8
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-9
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-10
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-11
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-12
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-13
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-14
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-15
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-16
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-17
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-18
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-19
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-20
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-21
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-22
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-23
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-24
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-25
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-26
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-27
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-28
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-29
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-30
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-31
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-32
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-33
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-34
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-35
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-36
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-37
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-38
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-39
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-40
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-41
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-42
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-43
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-44
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-45
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-46
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-47
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-48
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-49
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-50
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-51
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-52
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-53
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-54
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-55
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-56
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-57
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-58
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-59
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-60
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-61
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-62
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-63
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-64
Verkocht
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-2
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-3
+65
Perceeloppervlakte
8.795 m²
Woonoppervlakte
605 m²
Inhoud
2.250 m³
Scherpenbergsebaan 6 is succesvol verkocht door Qualis International Realty

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Unieker dan uniek, royaler dan royaal en op en top luxe!

Het is ons een voorrecht u dit zeer exclusieve, luxueuze en royaal bemeten landhuis ‘Valkenhorst’ te presenteren. Dit landhuis is van grote allure en gesitueerd op een imposant bosrijk perceel van maar liefst ca. 8.975 m². Het landhuis is gelegen in het bekoorlijke kleine dorp Schijf in West-Brabant, op ca. 15 autominuten van Breda, ca. 30 minuten van Antwerpen en 35 minuten van Rotterdam, terwijl het temidden van de diverse natuurgebieden ligt. 

Het vorstelijke, in uitstekende staat van onderhoud verkerende, landhuis ‘Valkenhorst’ is gebouwd in 1970 volgens de wensen en specificaties van de toenmalige opdrachtgever. Van 1996 tot 2000 is het landhuis echter onder architectuur volledig gerenoveerd, waarbij de woonsfeer en exclusiviteit is geoptimaliseerd. Laat uzelf onder meer verleiden door een heuse parktuin met een poolhouse en riant zwembad, royale Living, diverse slaapkamers (waarvan 1 slaapkamer maar liefst ca. 72 m²), fitnessruimte, homecinema of dubbele garage in ondergelegen souterrain. 

Het landhuis is al langere tijd met liefde onderhouden en bewoond. Bent u diegene die zichzelf de trotse nieuwe bewoner mag gaan noemen van het landhuis ‘Valkenhorst’?

Indeling:

Bij aankomst rijdt u uw eigen oprijlaan op, die eindigt bij de dubbele garage in het ondergelegen souterrain. U wordt naar de entree geleid door mooie trappenbordessen. Middels de openslaande dubbele entree, waarboven de huisnaam ‘Valkenhorst’ te bewonderen is, betreedt u de hal. 

De imposante hal/entree is het centrale hart van de woning, die toegang verleent tot de Living middels openslaande deuren, keuken, toiletruimte, 3 slaapkamers (ca. 21 m², 19 m² en 16 m²), 2 werkkamers, badkamer, meterkast, toiletruimte, sierlijke trapopgang met vide naar de eerste verdieping en een trapafgang naar het souterrain. De representatieve hal is belegd met een tegelvloer in bruispatroon. Vanwege een separate entree, in de zijgevel, kan eventueel zakelijk bezoek op een ideale wijze ontvangen worden. Tevens zijn beide toegangsdeuren naar de werkkamers af te sluiten van de centrale hal. Beide werkkamers (ca. 19 m² en ca. 16 m²) zijn ook te gebruiken als slaapkamer en hebben toegang tot het voorgelegen balkon (loggia).

De toiletruimte en badkamer zijn in eenzelfde luxueuze stijl ingericht en afgewerkt. De toiletruimte beschikt over een hangcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. De badkamer (ca. 10 m²) is v.v. een dubbel wastafelmeubel, comfortabel ligbad, douche en een designradiator. Vanuit de badkamer is eveneens de hoofdslaapkamer (ca. 21 m²) te bereiken.  De eerste slaapkamer, vergelijkbaar met een verzorgde hotelkamer, is volledig tuingericht en biedt middels openslaande deuren toegang tot een dress room. 

Aan de rechterzijde van het landhuis bevindt zich de royale Living (ca. 51 m²) met een intiem karakter, die door de hogere situering ten opzichte van het maaiveld, een prachtig uitzicht biedt op de omliggende tuin. De prachtige Frans zandstenen schouw, parketvloer, nissen en plafondsierlijsten benadrukken de aangename sfeer in de ruimte. Openslaande paneeldeuren bieden toegang tot de woonkeuken. Middels een 5 meter brede schuifpui is de tuinkamer te bereiken. De tuinkamer (ca. 32 m²) kent door de omvangrijke puien veel daglicht en een panoramisch zicht op de omliggende tuin. Vanuit deze ruimte loop je direct het prachtige natuurstenen (Belgisch Arduin) terras op. Vanuit een brede doorgang kunt u de woonkeuken bereiken. Deze zeer ruime leefkeuken (ca. 31 m²) beschikt over een rechte keukenopstelling met diverse inbouwapparaten, toegang tot een provisiekast alsmede de tuin en is de ideale plek voor het plaatsen van een royale eettafel waar met familie en/of vrienden uitgebreid kan worden getafeld.

Verdieping:

Middels een fraaie trappenpartij bereikt u de ruime overloop met vide met toegang tot 3 royale slaapkamers (ca. 72 m², 10 m² en 35 m²) en een inloopkast. Op de linkervleugel van de woning is een slaapkamer gesitueerd, die een riante oppervlakte kent van maar liefst ca. 72 m²! De slaapkamer biedt toegang tot een garderobe ruimte (ca. 13 m²), uitnodigende loggia en een badkamer en suite, die in eenzelfde stijl is afgewerkt als de badkamer op de begane grond. Deze badkamer (ca. 7 m²) beschikt over een ligbad met douchemogelijkheid, wastafelmeubel, hangcloset en inbouwplafondverlichting. De andere slaapkamers zijn eveneens ruim van omvang. Werkkamer (ca. 10 m²) met uitstortgootsteen, provisiekast, wandtegellambrisering en knieschotten. 

Souterrain:

Middels een vaste trap vanuit de centrale entree is het souterrain te bereiken. Het riante souterrain, met een oppervlakte maar liefst ca. 250 m², is ingedeeld in diverse vertrekken; gang, linnen-/wasruimte (ca. 31 m²) met aansluiting voor wasmachine en droger, technische ruimte met CV Remeha Quinta Ace en Remeha AquaCella 120L boiler opstelling, berging, homecinema, fitnessruimte, dubbele garage en een heuse wijnkamer. De inpandige garages zijn beide v.v. een elektrische segmentdeur met afstandsbediening, stortbak, verwarming, tegelvloer en elektriciteit. De zeer ruime geluidsgeïsoleerde bioscoopzaal is v.v. een professioneel home cinemasysteem en op maat gemaakte inbouwkastenwand over de gehele breedte. De multifunctionele ruimte is momenteel ingericht als fitnessruimte. Deze ruimte beschikt eveneens over een inbouwkastenwand over de gehele breedte. Alle ruimtes zijn naar eigen wens in te delen of te gebruiken.

Achtertuin:

Het genot van ontspanning, leven als ‘een god in Frankrijk’ en waarbij luxe en comfort centraal staat. Deze met zorg aangelegde parkachtige tuin is een achtertuin van grote allure. Het zwembad (ca. 6 x 12 m) met pool house, royale terrassen, indrukwekkende bomen en uitgestrekt gazon creëren een unieke tuinbeleving en permanent vakantiegevoel. Het terras bij het pool house (ca. 26 m²) is omheind met gegalvaniseerde palen met hardglas waardoor de overgang met de tuin transparant blijft. 

Daarnaast beschikt de achtertuin over een buitenren met nachthok, inrit/oprit aan de achterzijde, diverse beplanting en is volledig omheind. De tuinbesproeiing wordt automatisch geregeld middels een beregeningssysteem met 7 stations. Het systeem is ondergebracht in een beschutte stenen berging met elektra. 

Overige bijzonderheden:

-             Nagenoeg geheel v.v. aluminium kozijnen met dubbel glas;

-             Mechanische- en natuurlijke ventilatie;

-             Alarmsysteem met meerdere stations;

-             Living, serre en keuken v.v. vloerverwarming;

-             Gedeeltelijk v.v. elektrische zonscreens;

-             Elektrische zonneschermen;

-             Gedeeltelijk v.v. rolluiken;

-             Riant pool house met royaal zwembad;

-             Hoge kwaliteit luxueuze afwerking;

-             6 royale slaapkamers (waarvan 2 momenteel kantoorruimte).

Meer lezen
Minder lezen
Emile van der Veen
Uw qualis-makelaar
Emile van der Veen
Qualis International Realty
Albert Einsteinweg 30
5151 DL Drunen
0416-315 501
Contact met de makelaar
Scherpenbergsebaan 6, Schijf foto-1
Scherpenbergsebaan 6 is succesvol verkocht door Qualis International Realty

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken