Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Tweeberg 17

Verkocht
Perceeloppervlakte
475 m²
Woonoppervlakte
380 m²
Inhoud
1.556 m³
Tweeberg 17 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In het gewilde Hintham tussen de gezellige binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en het nabij gelegen centrum van Rosmalen ligt deze wel zeer riante dijkwoning van maar liefst 1.500 m3!

Gelegen aan een voormalige dijk, waardoor er aan de achterzijde van de woning een souterrain is gesitueerd, thans in gebruik als extra woonlaag. De heerlijke tuin met volop zon en privacy is een niveau lager gelegen dan het woonhuis zelf. Naast het dakterras dat grenst aan de woonkeuken, is er ook nog een groot terras aanwezig is op tuinniveau. 

Ligging
De Tweeberg ligt verscholen aan een rustig straatje aan een dijk. Aan de voorzijde kan je niet vermoeden wat een zee aan ruimte je achter de voordeur treft! 

Deze villa is aan een doodlopende straat gelegen met veelal vrijstaande woningen en aan de achterzijde ligt de woning ook aan een rustige straat. Via de poort kom je, ook met de auto, in de tuin en eventueel in de grote inpandige garage. Het bijgebouw is te gebruiken als kantoorpraktijk aan huis. Deze is vrij eenvoudig te voorzien van een eigen entree.

De stad, de A2 en het wijkwinkelcentrum liggen allemaal om de hoek, wat een fijne locatie!

Entree
Aan de voorzijde treft u een ruime en lichte entree met een compleet uitgeruste meterkast en een modern toilet, via een fraaie dubbele glasdeur komt u in de woonkamer. 
De openheid tussen de keuken en de woonkamer is heel prettig en geeft een fijne lichtinval en doorkijk naar alle vertrekken.
Door de uitbouw aan de linker zijgevel welke in 2000 is gerealiseerd is er een heerlijk ruime woonkamer ontstaan, opgesplitst in 2 gedeeltes en voorzien van een fraaie houten vloer, gladde stucwerk wanden en een gezellige open haard. Daarnaast heeft deze kamer veel en brede raampartijen en een gezellige erker mee gekregen en kijk je lekker in het groen.

De heerlijk ruime woonkeuken is in een hoekopstelling geplaatst en grenst aan het gezellige dakterras. De keuken is uitgerust met voldoende boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur, hier kun je heerlijk tafelen en er is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

Het riante souterrain is onder het gehele woonhuis gelegen en biedt een zee aan ruimte. Momenteel is het in gebruik als tweede woonkamer, speelruimte en een grote garage voor meerdere auto's. Tevens treft u hier de was berging en de stookruimte aan. Onder het terras bevindt zich nog een flinke kantoorruimte met eigen ingang.

Achter het hoofdgebouw staat een zelfstandig pand. Verbonden door de biljartkamer, maar toch afgescheiden van het woonhuis. Momenteel ingericht als gezellige bar maar ook ideaal in gebruik te nemen als kantoor of praktijk aan huis. 

Een gezellig feestje kan natuurlijk ook! Via de trap, maar ook via een deur op het dakterras, kom je op de eenvoudige zolder, welke te verbouwen is tot een gezellige veranda.

Verdieping
De verdieping telt drie ruime slaapkamers. Door de uitbouw aan de zijgevel is er een doorgang ontstaan (kastenkamer) naar de fraaie ouderslaapkamer met hoge nok, balkon en een sfeervolle dakkapel. De twee andere slaapkamers zijn ook lekker ruim en netjes afgewerkt. Op de overloop vind je nog een luik naar de bergvliering. 

De luxe badkamer is in 2019 compleet vernieuwd en uitgevoerd in een fraaie, grijze betegeling. U beschikt over een grote inloopdouche, een flink ligbad, een wandcloset en een fraai badmeubel met dubbele wastafel. De dakkapel zorgt voor daglicht en ventilatie.

Tuin en terras
Doordat de tuin lager ligt dan het woongedeelte ontstaat er een eigen dynamiek tussen de leef- en buitenruimtes en kijk je heerlijk in het groen. Vanuit je woonkamer en keuken kijk je echt uit over je tuin. Ditzelfde is het geval op je dakterras. Een tweede terras vind je aan het bijgebouw, heerlijk in de schaduw onder de druiven! 

Terras
Direct aan de keuken grenst het riante terras. Hier kan je heerlijk genieten van de zon! Het terras biedt voldoende plaats voor een flinke tuinset en desgewenst is er een gezellige veranda te realiseren.

Garage
De garage onder het woonhuis is erg groot en biedt plaats aan wel 3 auto's.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Tweeberg 17 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken