Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-1
Kudelstaart

Kudelstaartseweg 92 A**

€ 875.000 v.o.n.
Verkocht
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-0
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-1
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-2
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-3
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-4
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-5
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-6
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-7
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-8
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-9
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-10
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-11
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-12
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-13
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-14
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-15
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-16
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-17
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-18
Verkocht
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-2
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-3
+19
Perceeloppervlakte
393 m²
Woonoppervlakte
177 m²
Inhoud
674 m³
Kudelstaartseweg 92 A** is succesvol verkocht door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

ENERGIEZUINIGE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

In het kleinschalige nieuwbouwproject Residence Westeinder is nog 1 ruime twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Bel direct voor een afspraak!

Type Bounty (bouwnummer 1)
Villa Bounty is een prachtig ontworpen twee-onder-een-kapwoning langs de Kudelstaartseweg nabij Fort Kudelstaart. De combinatie van een lichte steen in de gevels met de donkere belijning geven deze woning een imposante uitstraling. Deze royale woning is met veel aandacht voor detail ontworpen met o.a. donkere gevelaccenten en verspringend metselwerk.

Deze tweekapper is royaal ontworpen met een ruime keuken en een eet- en woonkamer op de begane grond. Tevens bevindt zich hier de ruime aangebouwde berging met karakteristieke houten openslaande deuren. In de berging bevindt zich de opstelplaats voor de warmtepomp met boiler. De achtertuin ligt op het noordwesten. In de ruime voortuin kunnen 2 auto's worden geparkeerd. Tevens is er een gemeenschappelijk (mandelig) terrein waarop 7 extra parkeerplaatsen worden gerealiseerd.

Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over drie slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van een inloopkast. Tevens bevindt zich hier de ruime badkamer welke is voorzien van douche, wastafel en bad. Het toilet is separaat.

Op de tweede verdieping is ruimte voor een werkkamer, berging, wasruimte en/of tweede badkamer. Aan de voorzijde bevindt zich een dakkapel. Uiteraard is het mogelijk om meerdere dakramen of dakkapellen toe te voegen.

Samen met de aannemer zullen uw woonwensen worden geïnventariseerd en worden vertaald naar een unieke villa geheel op maat van uw wensen. En uitbouw van de woonkamer behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ook zijn de villa’s qua indeling aanpasbaar aan uw persoonlijke woonwensen.

Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat deze zeer energiezuinig zijn. De villa voldoet aan de laatste richtlijnen (BENG) en is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming (en koeling) en een mechanische ventilatie.

LOCATIE
In Residence Westeinder woont u op een toplocatie naast Fort Kudelstaart. Het is hier prachtig wonen op een unieke locatie aan het water. U kunt hier genieten van rust en ruimte om u heen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er basisscholen in het dorp en de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand in Aalsmeer en Uithoorn. Ook op sportief gebied biedt Kudelstaart u volop keuzemogelijkheden. In de nabije omgeving vindt u fraaie golfcourts en diverse sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit Kudelstaart zo in het bruisende Amsterdam, Leiden of Haarlem. Kortom, Residence Westeinder is een ideale plek om heerlijk van uw thuis, ruime tuin en boot te genieten.

Koopsom type Bounty € 875.000,-- v.o.n.
Meer lezen
Minder lezen
Frits Wilbrink
Uw qualis-makelaar
Frits Wilbrink
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Heereweg 231
2161 BG Lisse
0252-419 049
Contact met de makelaar
Kudelstaartseweg 92 A**, Kudelstaart foto-1
Kudelstaartseweg 92 A** is succesvol verkocht door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken