Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Alexanderlaan

Verkocht
Perceeloppervlakte
1.480 m²
Woonoppervlakte
250 m²
Alexanderlaan is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Centraal gelegen in de groene wijk Emmastad, welke is opgezet met ruime lanen, nabij scholen en bedrijven, ligt deze elegante tropenwoning. De Alexanderlaan is een zeer rustige eenrichtingsstraat. Vrijwel alle originele details zijn in de woning bewaard gebleven waardoor deze gezinswoning zijn warme karakter heeft behouden.

Het huis is omgeven door een groene oase met volwassen bomen en planten, zodat u overal heerlijk kunt zitten zowel op de verschillende terrassen bij het huis als onder het ruime prieel (5,5m x 5m) en bij de serene vijver (10m x 1m).

Het hoofdhuis, met het woongedeelte en de keuken, is volledig gericht op de tropische tuin en het zwembad. Vanuit de woonkamer en de keuken komt u op de ruime overdekte voorporch waar het heerlijk vertoeven is. De voorporch is bestraat, evenals de ruimte in en rond het tuinhuisje. Op elk moment van de dag is er een aangename zitplek.

De elegante, statige woonkamer heeft prachtige originele details, waaronder de originele tegelvloer en de fraaie hardhouten shutterramen met koperen ventilatieroosters en deuren. Deze originele deuren en ramen zijn door de gehele woning aanwezig en verkeren in uitstekende staat. In 3 slaapkamers zijn de originele tegelvloer en de originele inbouwkasten met hardhouten deuren nog aanwezig wat de kamers zeer sfeervol maakt. De meeste plafonds zijn hoog en zorgen voor een ruime woonbeleving.

Via de gang achter de woonkamer bereikt u de 4 slaapkamers. Eén van de slaapgedeeltes is gemoderniseerd en heeft een eigen badkamer. Op de gang is nog een badkamer voor de overige slaapkamers. De keuken komt uit op de grote overdekte woonporch en de tropische tuin met uitzicht op het zwembad.

Een aparte entree leidt via de achterzijde van de woning naar de werkkamer en een overdekt prieel (eventuele wachtruimte), waardoor kantoor/praktijk aan huis zeer goed mogelijk is zonder de privacy van de hoofdwoning en de tuin in gevaar te brengen.
 
Enkele details van het huis:

- 8 zonnepanelen goedgekeurd door Aqualektra
- Een irrigatie- / sproeisysteem beschikbaar voor tuinbewatering
- Een geiser voor warm water in de badkamer en keuken
- Aansluitingen voor zowel 110 V als 220 V beschikbaar
- Achtertuin schutting door middel van een betonnen muur van 1.60m
- Tuinafscheiding voor door middel van een open metalen poort met 2 aparte ingangen
- Apart pomphuis / opslagruimte van 4,5m x 4m
- Carport voor 2 auto's van 35m2
 
Een aantal voordelen van Emmastad:

- Nauwelijks stroomuitval
- Voldoende grondwater voor tuinbewatering
- Geen beerputten, maar aangesloten op riolering
- Veel oude bomen en planten in de hele buurt
- Steeds meer jonge gezinnen

Terreingrootte: 1.480 m2

Bebouwde oppervlakte: 250 m2

Vraagprijs: ANG 1.200.000

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Alexanderlaan is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken