Boebiweg 6, Damacor foto-1
Damacor

Boebiweg 6

$ 570.000 k.k.
Verkocht
Boebiweg 6, Damacor foto-0
Boebiweg 6, Damacor foto-1
Boebiweg 6, Damacor foto-2
Boebiweg 6, Damacor foto-3
Boebiweg 6, Damacor foto-4
Boebiweg 6, Damacor foto-5
Boebiweg 6, Damacor foto-6
Boebiweg 6, Damacor foto-7
Boebiweg 6, Damacor foto-8
Boebiweg 6, Damacor foto-9
Boebiweg 6, Damacor foto-10
Boebiweg 6, Damacor foto-11
Boebiweg 6, Damacor foto-12
Boebiweg 6, Damacor foto-13
Boebiweg 6, Damacor foto-14
Boebiweg 6, Damacor foto-15
Boebiweg 6, Damacor foto-16
Boebiweg 6, Damacor foto-17
Boebiweg 6, Damacor foto-18
Boebiweg 6, Damacor foto-19
Boebiweg 6, Damacor foto-20
Boebiweg 6, Damacor foto-21
Boebiweg 6, Damacor foto-22
Boebiweg 6, Damacor foto-23
Boebiweg 6, Damacor foto-24
Boebiweg 6, Damacor foto-25
Boebiweg 6, Damacor foto-26
Boebiweg 6, Damacor foto-27
Boebiweg 6, Damacor foto-28
Boebiweg 6, Damacor foto-29
Boebiweg 6, Damacor foto-30
Boebiweg 6, Damacor foto-31
Boebiweg 6, Damacor foto-32
Boebiweg 6, Damacor foto-33
Boebiweg 6, Damacor foto-34
Boebiweg 6, Damacor foto-35
Boebiweg 6, Damacor foto-36
Boebiweg 6, Damacor foto-37
Boebiweg 6, Damacor foto-38
Boebiweg 6, Damacor foto-39
Boebiweg 6, Damacor foto-40
Boebiweg 6, Damacor foto-41
Boebiweg 6, Damacor foto-42
Boebiweg 6, Damacor foto-43
Boebiweg 6, Damacor foto-44
Boebiweg 6, Damacor foto-45
Boebiweg 6, Damacor foto-46
Boebiweg 6, Damacor foto-47
Verkocht
Boebiweg 6, Damacor foto-2
Boebiweg 6, Damacor foto-3
+48
Perceeloppervlakte
1.195 m²
Woonoppervlakte
300 m²
Boebiweg 6 is succesvol verkocht door International Fine Living

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Te koop centraal gelegen tropische villa te Damacor

Deze karakteristieke voormalig KLM  tropenwoning aan de Boebiweg is centraal gelegen in de wijk Damacor (naast Mahaai). Damacor is een kindvriendelijke, rustige woonwijk, rijk aan statige villa’s met tropische tuinen. Voorzieningen zoals scholen, supermarkten, horeca, shoppingcenters en sportclubs zijn te vinden in de directe omgeving. Deze heerlijke villa is geschikt voor ieder die wil genieten van een royale groene tuin, en de ruimte in en om de woning door de prettige ligging van het huis op de kavel van 1.200m2. Naast de mogelijkheid tot eigen bewoning, biedt de woning ook uitstekende verhuurmogelijkheden. 

Zodra u de kavel oploopt, stapt u een groene oase binnen met aan de voorzijde van de woning een gazon met een zestal volgroeide statige koningspalmen doorlopend in een tropentuin, die de gehele villa omarmt. Hierdoor is er een enorme privacy rondom de woning en veel schaduw, die verkoeling geeft. Wanneer u de villa binnenkomt, opent zich een lichte woonkamer door de riante raampartijen. De woonkamer bestaat uit twee separate delen. Het eerste deel, die u betreedt bij binnenkomst, is een heerlijk ruime woon-leefkeuken, die een geweldige ontmoetingsplek is voor het gezin en het centrale punt van de woning vormt. De woon-leefkeuken biedt genoeg plek voor een dinertafel voor acht personen en grenst direct aan een moderne open keuken met bar en pantry. De gehele ruimte heeft ingebouwde moderne verlichting, die in verschillende standen sfeer kunnen geven aan de ruimte. De ruimte heeft een moderne “look” door de grijze tegels en de praktische shutter ramen. In deze ruimte waait altijd de verkoelende Caribische passaat bries, want de woning is perfect op de wind gebouwd. 

De woon-leefkeuken grenst aan een riante loungeruimte Deze ruimte is volledig af te sluiten met schuifdeuren en is voorzien van airconditioning. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als TV-kamer. In de loungekamer zijn prachtige originele details terug te vinden, die de woning zijn karakteristieke en gezellige sfeer geven. Zo zien we de originele glas-in-lood ramen, een klassieke Curaçaose tegelvloer en een hardhouten vensterbank met kastjes. Via de openslaande Louvredeuren heeft u toegang tot een klein terras aan de voorzijde van het huis, met uitzicht op de groene tuin.
Vanuit de loungekamer heeft u toegang tot de grootste slaapkamer van de woning. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer, vele praktische inbouwkasten, kleine walk-in closet en een hoog plafond. Dit gedeelte van de woning had vroeger een eigen ingang en zou wederom omgebouwd kunnen worden tot een praktijkruime, studio, verhuurunit, met een eigen ingang. 

De overige 3 slaapkamers zijn te bereiken vanuit de centrale woon-leefkeuken van de villa. De riante master slaapkamer heeft een eigen moderne badkamer met warm water en Europees sanitair. De master slaapkamer heeft via de grote ramen zicht op de achtertuin. De overige 2 slaapkamers zijn praktisch ingericht met inbouwkasten en delen een kleinere badkamer. De kamers zijn allen voorzien van airconditioning. 

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een heerlijke veranda waar u geniet van de groene tuin en de heerlijk verkoelende wind. De veranda bevindt zich de gehele dag in de schaduw en heeft genoeg plek voor een heerlijk grote lounge set. Achter op de kavel bevindt zich momenteel een overdekte werkplaats, die gemakkelijk om te bouwen is tot appartement voor eventuele verhuur. 
In de tuin is voldoende ruimte om een zwembad te creëren die aansluit aan de veranda. De bewatering van de planten wordt gedaan via een automatisch dripsysteem met water vanuit de deepwell. De tuin beschikt over een grote carport met ruimte voor drie auto’s aan de voorzijde, waar u via de elektrische poort inrijdt. Vanaf de carport kunt u over de royale oprit doorrijden tot de achterzijde van de woning. Deze oprit biedt ook ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s en is omringd door tropische beplanting. 

Verder is de gehele woning voorzien van een geïsoleerd dak, wat ervoor zorgt dat de woning gedurende de dag lang koel blijft. In de woning zijn op vele praktische plekken 110 volt en 220 volt stroompunten aanwezig en is de gehele woning voorzien van netwerkkabel voor optimale wifi verbinding. 

- Perceel; 1.195m2 
- Woonoppervlakte; 300 m2
- Oplevering: in overleg
 

Meer lezen
Minder lezen
Fleur Rutten
Uw qualis-makelaar
Fleur Rutten
International Fine Living
+31 6 10184018
Contact met de makelaar
Boebiweg 6, Damacor foto-1
Boebiweg 6 is succesvol verkocht door International Fine Living

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken