Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Coral Estate

Verkocht
Perceeloppervlakte
2.771 m²
Woonoppervlakte
580 m²
Coral Estate is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Deze geweldige villa op Coral Estate is gebouwd onder architectuur, het is een minimalistisch modern Europees ontwerp. Dit huis heeft prachtig uitzicht op de zee, het omliggende landschap en het huis zelf. Hoogwaardige, duurzame materialen zijn gebruikt voor constructie en afwerking. Hardhouten sluiterdeuren en glas, prachtige marmeren betonnen vloeren, zware scharnieren en sloten, gebruik van eclectisch keramiek en badkamers, een designkeuken, hardhouten terrassen rondom het huis.

De villa voelt niet te klein en niet te groot; het voelt echt als een 'thuis'.
Op 'begane grond niveau', naast het zwarte overloopzwembad, heeft de villa een gastenverblijf met een eigen badkamer. Er is een apart toilet en een buitendouche. Het zwarte zwembad heeft een infinity uiteinde. Er is ook een fantastische keuken beneden die ideaal is voor feesten en entertainment. Aan beide kanten onder het zwembad is voldoende opbergruimte.

Op niveau 1 treft u een zeer ruime, Italiaanse designkeuken met ontbijtbar aan. De keuken is een belangrijke verbindingsfactor in het huis en vormt een verbinding tussen de mezzanine, het terras naar de kamers en beide zithoeken. Vanuit de keuken heb je een volledig zicht op de zee door de zijramen. De tv-ruimte verbindt het voorste en het achterste deel van het huis. Op dit niveau bevindt zich ook de masterbedroom met een ruime eigen badkamer met een inloopkast, twee kleinere slaapkamers met 2 badkamers, een apart gastentoilet en een pantry en een grote bijkeuken. Alle slaapkamers op dit niveau, evenals de woonkamer zijn verbonden via het terras dat rond het hele eerste niveau aan de voorkant van het huis loopt. Wanneer de deuren worden geopend, zijn alle terrassen met elkaar verbonden.

Beheer van het zonlicht gedurende de hele dag speelt een uiterst belangrijke rol in de algehele sfeer en temperatuur van het huis. Alle glazen deuren bevinden zich aan de zijkant van het huis waar u ochtendzon heeft. Zonlicht komt niet direct het huis binnen; hierdoor heeft het huis prachtig natuurlijk licht maar geen warmte van de zon. In de middag wordt het zonlicht tegengehouden door het zwembad en het terras boven.

U heeft 360 graden uitzicht op het binnenmeer van Jan Kok met de vele flamingo's en ook op de zee aan de voorkant, 'the best of both worlds'.

Veel aandacht is besteed aan het windmanagement in het huis. Door het wel of niet openzetten van de houten shutters reguleert u het binnenklimaat. Het huis is daarom nooit heet van binnen; zelfs in de warmste weken is er altijd een klein beetje wind die een natuurlijke koelte geeft.

Het huis heeft een uitstekend alarmsysteem, zowel met camera's als deuren en ramen protectie.
Er is voldoende parkeergelegenheid zowel voor als achter het huis.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Coral Estate is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken