Brakkeput, Brakkeput Abou foto-1
Brakkeput Abou

Brakkeput

$ 480.000 k.k.
Verkocht
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-0
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-1
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-2
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-3
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-4
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-5
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-6
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-7
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-8
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-9
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-10
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-11
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-12
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-13
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-14
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-15
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-16
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-17
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-18
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-19
Verkocht
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-2
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-3
+20
Perceeloppervlakte
615 m²
Woonoppervlakte
170 m²
Brakkeput is succesvol verkocht door International Fine Living

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In de geliefde wijk Bakkeput Abaou op Curaçao is een aantrekkelijk huis te koop, gunstig gelegen in de nabijheid van het Spaanse Water en Jan Thiel Beach.

Via een trap betreedt u een ruime patio, een plek die uitnodigt tot ontspanning. Deze patio loopt over in een royale woon- en zitruimte met een moderne open keuken. Aan de rechterkant van deze ruimte bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers. Boven de slaapkamers bevindt zich een mezzanine die optioneel als kinderkamer kan dienen.

Aan de achterkant van het huis bevinden zich een extra patio en terras, inclusief een schuurtje in de achtertuin. Dit maakt het huis geschikt voor mensen die rustig willen wonen en willen genieten van de nabijheid van het Spaanse Water en Jan Thiel Beach.
Het huis biedt ook aantrekkelijke verhuurmogelijkheden aan toeristen.

Of u nu overweegt het huis te kopen als investering voor verhuur of als uw eigen residentie, dit huis biedt de mogelijkheid om te genieten van het relaxte eilandleven in een comfortabele omgeving. Als u waarde hecht aan rust en de nabijheid van populaire stranden ziet als een pluspunt, dan is dit huis in Bakkeput Abaou een overweging waard.

Grijp de gelegenheid aan om dit huis uw thuis te maken, waar elke dag een vleugje vakantie met zich meebrengt.

Curaçao, het idyllische eiland in de zonnige Caribische Zee, biedt een ongeëvenaarde mix van prachtige natuur, rijke cultuur en een ontspannen levensstijl. Als makelaar op dit betoverende eiland ben ik enthousiast om u kennis te laten maken met de unieke vastgoedmogelijkheden die Curaçao te bieden heeft. Met haar kenmerkende kleurrijke architectuur, verleidelijke witte zandstranden, en het warme kristalheldere water, is Curaçao een paradijs voor zowel bewoners als investeerders. De diversiteit van de wijken, van het bruisende Willemstad tot de rustige kustgebieden zoals Jan Thiel en Bakkeput Abaou, biedt voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een moderne villa met uitzicht op zee, een sfeervol appartement in het hart van de stad, of een gezellig huis dichtbij het Spaanse Water, Curaçao heeft vastgoedopties die voldoen aan uw wensen. Met een stabiele economie, een vriendelijke lokale bevolking en een scala aan recreatieve activiteiten, waaronder duiken, snorkelen en genieten van de lokale keuken, is wonen op Curaçao niet alleen een investering in vastgoed, maar ook in levenskwaliteit. Ontdek zelf de unieke charme van wonen op dit Caribische juweeltje. Welkom op Curaçao, waar dromen werkelijkheid worden!

Meer lezen
Minder lezen
Fleur Rutten
Uw qualis-makelaar
Fleur Rutten
International Fine Living
+31 6 10184018
Contact met de makelaar
Brakkeput, Brakkeput Abou foto-1
Brakkeput is succesvol verkocht door International Fine Living

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken