Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-1
Amsterdam

Brouwersgracht 115 K

€ 1.550.000 k.k.
Verkocht
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-0
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-1
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-2
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-3
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-4
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-5
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-6
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-7
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-8
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-9
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-10
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-11
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-12
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-13
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-14
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-15
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-16
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-17
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-18
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-19
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-20
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-21
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-22
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-23
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-24
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-25
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-26
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-27
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-28
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-29
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-30
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-31
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-32
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-33
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-34
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-35
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-36
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-37
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-38
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-39
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-40
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-41
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-42
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-43
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-44
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-45
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-46
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-47
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-48
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-49
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-50
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-51
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-52
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-53
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-54
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-55
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-56
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-57
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-58
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-59
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-60
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-61
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-62
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-63
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-64
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-65
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-66
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-67
Verkocht
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-2
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-3
+68
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
146 m²
Inhoud
520 m³
Brouwersgracht 115 K is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Prachtig en bijzonder appartement van 146 m2 met een breed, zonnig terras en schitterend uitzicht op de Brouwersgracht en de daken van de Jordaan. De lift die rechtstreeks in het appartement opent, creëert een exclusief penthouse-gevoel. Dankzij het groen op het terras en de royale raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en optimale privacy in het centrum van de Amsterdamse Jordaan.

Dankzij de royale raampartijen met openslaande deuren heeft dit appartement een zee van natuurlijk licht.

In het kloppende hart van de levendige Jordaan, slechts een steenworp verwijderd van de gezellige Lindengracht en de karakteristieke Noordermarkt, treft u dit oase van rust. De buurt is doordrenkt met karakter, van lokale winkels en boetieks tot de levendige (biologische) markt die elke zaterdag weer tot leven komt. Verken de ongedwongen sfeer van lokale kroegen die het karakter van de Jordaan weerspiegelen. Geniet ook van culinaire ontdekkingen in de smaken van bijvoorbeeld ‘La Trattoria’ en ‘Il Bambino’. Ook zijn er voor de fijnproevers twee gastronomische eetgelegenheden met een Michelin-ster binnen handbereik.

De omgeving balanceert op harmonieuze wijzen tussen sereniteit en levendigheid, waarbij de bijzondere uitstraling van de Prinsengracht een extra dimensie geeft aan dit stadsparadijs. Dwaal door de kronkelende straten, verken creatieve ateliers en laat u boeien door de blijvende aantrekkingskracht van de Jordaan. Op minder dan 10 minuten loopafstand verwelkomt het Westerpark u met zijn prachtige groene omgeving, vol met leuke restaurants. Wonen is hier meer dan alleen een ervaring; het is een manier van leven waar u elke dag volledig zult opgaan in de levendigheid van deze unieke buurt.

Inleiding:

Bij binnenkomst in de gezamenlijke hal stapt u in de lift, die brengt u direct naar het appartement op de 4everdieping. De daglichten in het dak creëert een overvloed aan natuurlijk licht. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle kamers. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een gezellige zithoek met een openhaard. De openslaande deuren naar het terras benadrukken direct de uniekheid van dit appartement. Het brede, groene terras creëert een oase van rust midden in het bruisende hard van Amsterdam.

Vanaf het terras betreedt u de woonkamer, waar verschillende gezellige zithoeken en de werkkamer zijn gecreëerd. De ruimte strekt zich uit rondom de liftschacht. Een kast scheidt de tv-zithoek elegant af, waarnaast de ruime eettafel met aangrenzend balkon te vinden is. De eetruimte vloeit naadloos over in de royale, licht open keuken, compleet met kookeiland en moderne inbouwapparatuur. De keuken leidt vervolgens naar de centrale hal van het appartement, waar zowel de lift als de toegang tot het trappenhuis te vinden is. Hier bevindt zich tevens de gastenbadkamer.Beide slaapkamers zijn bereikbaar vanuit de hal. De eerste slaapkamer, van royaal formaat, biedt toegang tot het tweede balkon. Aan het einde van de hal bevindt zich de master bedroom, compleet met een inloopkast en een tweede ingebouwde kast met schuifdeur. Deze kamer biedt eveneens toegang tot het balkon. Vanuit de master bedroom betreedt u de ruime badkamer met een ligbad, inloopdouche en een apart toilet. De glazen pui in de badkamer onthult een prachtig uitzicht op het groen van het brede terras, waardoor een harmonieuze connectie tussen binnen en buiten ontstaat.

Omgeving:

Het appartement bevindt zich aan een geliefde gracht in de charmante buurt Jordaan. De buurt staat bekend om haar warmte en gezelligheid. U vindt hier een overvloed aan diverse koffiezaken, lunchrooms, winkels en boetiekjes. Bekende eetgelegenheden zoals Toscanini en Bistro Neuf dragen bij aan de culinaire diversiteit van de omgeving.

Voor liefhebbers van traditionele Nederlandse cafés liggen café de Tweede Zwaantjes en café Nol om de hoek, waardoor u kunt genieten van de authentieke sfeer van de Jordaan. Elke zaterdag komt de buurt extra tot leven met de Lindenmarkt, waar een breed scala aan producten wordt aangeboden. De beroemde grachten van Amsterdam en het levendige stadscentrum bevinden zich op loopafstand, terwijl het centraal station slechts enkele minuten fietsen verderop is.

De eigenaar van het appartement heeft 2 parkeerplaatsen in bezit op de Wittenkade (op 15 minuten loopafstand). In overleg met de makelaar zijn deze ook te koop.


Bijzonderheden:

- Uiterst bijzonder penthouse met breed terras van 146 vierkante meter
- Eigen grond
- Lift uitkomend in appartement
- Sfeervol en groen terras, 2 balkons en 2 Franse balkons aan de achterzijde
- Weids uitzicht, veel privacy, geen directe buren aan beide zijde
- Grote en lichte woonverdieping met meerdere vertrekken
- 2 slaapkamers en 2 badkamers
- Master bedroom met luxe ensuite badkamer
- Gezonde en actieve VvE met 9 leden, service kosten a € 445,07
- Separate berging lager in het gebouw gelegen

--- English translation ---

Magnificent and special 146 m2 apartment with a wide, sunny terrace and stunning views of the Brouwersgracht and Jordaan rooftops. The elevator that opens directly into the apartment creates an exclusive penthouse feeling. Thanks to the greenery on the terrace and the generous windows provide an abundance of natural light and optimal privacy in the center of the Amsterdam Jordaan.

Thanks to the generous windows with French doors, this apartment has a sea of natural light.

In the beating heart of the lively Jordaan, just a stone's throw from the lively Lindengracht and the characteristic Noordermarkt, you will find this oasis of tranquility. The neighborhood is steeped in character, from local stores and boutiques to the lively (organic) market that comes alive every Saturday. Explore the casual atmosphere of local pubs that reflect the character of the Jordaan. Also enjoy culinary discoveries in the flavors of "La Trattoria" and "Il Bambino," for example. There are also two Michelin-starred gourmet eateries within easy reach for foodies.

The surroundings balance harmoniously between serenity and liveliness, with the special appearance of the Prinsengracht adding an extra dimension to this city paradise. Wander the winding streets, explore creative studios and be captivated by the Jordaan's enduring appeal. Less than a 10-minute walk away, Westerpark welcomes you with its beautiful green surroundings, full of great restaurants. Living here is more than just an experience; it is a way of life where you will fully immerse yourself in the vibrancy of this unique neighborhood every day.

Introduction:

Upon entering the common hall you step into the elevator, which takes you directly to the apartment on the 4th floor. The daylight in the roof creates an abundance of natural light. From the hall you have access to all rooms. At the front of the apartment there is a cozy sitting area with a fireplace. The French doors to the terrace immediately emphasize the uniqueness of this apartment. The wide, green terrace creates an oasis of tranquility in the middle of the bustling hustle and bustle of Amsterdam.

From the terrace you enter the living room, where several cozy sitting areas and the study have been created. The space extends around the elevator shaft. A closet elegantly separates the TV sitting area, next to which you will find the spacious dining table with adjacent balcony. The dining area flows seamlessly into the generous, brightly open kitchen, complete with island and modern appliances. The kitchen then leads to the apartment's central hallway, where both the elevator and staircase access can be found. The guest bathroom is also located here.Both bedrooms are accessible from the hall. The first bedroom, of generous size, provides access to the second balcony. At the end of the hall is the master bedroom, complete with a walk-in closet and a second built-in closet with sliding door. This room also offers access to the balcony. From the master bedroom you enter the spacious bathroom with a bathtub, walk-in shower and a separate toilet. The glass frontage in the bathroom reveals a beautiful view of the greenery of the wide terrace, creating a harmonious connection between inside and outside.

Surroundings:

The apartment is located on a beloved canal in the charming Jordaan neighborhood. The neighborhood is known for its warmth and coziness. You will find an abundance of various coffee shops, lunchrooms, stores and boutiques. Famous eateries such as Toscanini and Bistro Neuf add to the culinary diversity of the area.

For lovers of traditional Dutch cafes, café de Tweede Zwaantjes and café Nol are just around the corner, allowing you to enjoy the authentic atmosphere of the Jordaan. Every Saturday the neighborhood comes extra alive with the Lindenmarkt, which offers a wide range of products. Amsterdam's famous canals and the lively city center are within walking distance, while Central Station is only a few minutes by bike away.

The owner of the apartment owns 2 parking spaces on the Wittenkade (15 min by foot). In consultation with the broker, these are also for sale.


Details:

- Extremely special penthouse with wide terrace of 146 square meters
- Own land
- Elevator coming out in apartment
- Attractive and green terrace, 2 balconies and 2 French balconies at the rear
- Wide view, lots of privacy, no direct neighbors on either side
- Large and bright living floor with several rooms
- 2 bedrooms and 2 bathrooms
- Master bedroom with luxury ensuite bathroom
- Healthy and active association with 9 members, service costs a € 445,07
Meer lezen
Minder lezen
Pieter Joep van den Brink
Uw qualis-makelaar
Pieter Joep van den Brink
Carla van den Brink Makelaars
De Lairessestraat 123
1075 HH Amsterdam
020-671 72 72
Contact met de makelaar
Brouwersgracht 115 K, Amsterdam foto-1
Brouwersgracht 115 K is succesvol verkocht door Carla van den Brink Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken