Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Irenelaan

Verkocht
Perceeloppervlakte
470 m²
Woonoppervlakte
284 m²
Inhoud
1.175 m³
Irenelaan is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Unieke kans! In nieuwbouwproject La Couronne, aan de rand van het centrum van Vught, is er 1 woning opnieuw beschikbaar gekomen. Wellicht staat uw volgende kerstboom op dit prachtige plekje.

Alleen al het enorme aantal kamers maakt dit herenhuis tot een fabuleuze familiewoning. De woning wordt uitgevoerd in een gestucte, witte gevel met hardstenen elementen. De klassieke kozijnen zijn voorzien van een roedeverdeling en lijsten in de gevel, die de klassieke architectuur accentueren. 

En dan de rijke entree...Zeer bijzonder! 

Dit herenhuis beschikt over een extra grote achtertuin met twee parkeerplaatsen én vrijstaande garage op eigen terrein. Door de poort (met het oude logo van de school uit 1953) krijgen bewoners een bijzondere entree tot hun eigen perceel. 

- Bouw reeds gestart
- De woning wordt o.a. voorzien van een uitbouw (2,5 meter diep), bijkeuken aan de zijkant van de woning, hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen en een vergrote wasruimte.
- VON prijs inclusief keuken t.w.v. ca. 30.000 euro
- Riant herenhuis op de hoek 
- Bijzondere, ruime indeling met hoge plafonds
- Forse woonkamer met zicht op park 
- Zeer royale woonkeuken met uitbouw aan de achterzijde, met openslaande tuindeuren en een aangebouwde bijkeuken.
- Twee vaste parkeerplaatsen op eigen perceel + een garage
- Drie riante slaapkamers op eerste verdieping en riante badkamer met separaat toilet 
- De tweede verdieping heeft nagenoeg dezelfde indeling, met een tweede badkamer en ‘laundry’ ruimte met aansluiting wasmachine en wasdroger 
- Ruime bergzolder van maar liefst 30 m2 met alle installaties

Als koper dient u rekening te houden met bijkomende kosten voor o.a. wand-, vloer,- en plafondafwerking en tuinaanleg. In de koopsom zitten o.a. 2 luxe badkamers en keuken t.w.v. circa 30.000 euro. De keuken is nog naar wens aan te passen.

Op de plattegronden zijn de wijzigingen t.o.v. de standaard situatie in paars aangegeven. Graag maken wij met u een afspraak voor een nadere toelichting.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Irenelaan is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken