Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Optwizel 74

Verkocht
Perceeloppervlakte
4.159 m²
Woonoppervlakte
413 m²
Inhoud
1.950 m³
Optwizel 74 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op zicht locatie aan een doorgaande weg staat deze stijlvolle en karakteristieke woonboerderij, type kop-hals-romp uit 1882, met vrijstaand bedrijfspand uit 2004 op een ruim perceel van 4.159 m2. De woning is met behoud van fraaie authentieke details, waaronder de voorkamer met prachtige haard, verbouwd tot een comfortabel woonhuis met 6 slaapkamers. Op het erf staat een groot bedrijfspand (300m2) met ruime entree/showroom, kantoren en opslagruimte. Een heerlijk zonneterras, gazon en ruime terrasoverkapping met jacuzzi maken het geheel compleet. Het geheel biedt een perfecte locatie om wonen en werken te combineren.

Twijzel is een kleinschalig dorp nabij Buitenpost op de lijn tussen Leeuwarden en Groningen. Voorzieningen in Burgum en Buitenpost zijn binnen 10 minuten te bereiken.

Indeling woonhuis:
Begane grond: zij-entree, hal, voorkamer (ca. 25m²) met een toepasselijke sfeer vanwege de hoge ramen en plafond en voorzien van houtkachel. Half open keuken met modern keukenblok in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, provisieruimte, bijkeuken met witgoedaansluitingen. 
In het achterhuisgedeelte is een royale woonkamer van ca. 50m² met terrasdeuren naar de tuin aan de zuidkant. 
Hal met trapopgang, toilet, slaap/studeerkamer, hal met zij- entree en toilet, werkplaats met achterentree, inpandige schuur/opslag met lift en sectionaaldeur naar achterzijde.
1e Verdieping: overloop, 6 slaapkamers, ruime badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en 2e toilet. Aan de achterkant is nog een ruimte welke nu in gebruik is als kantoorruimte.
2e Verdieping: via vaste trap bereikbaar; ruime zolder en mogelijkheid voor het realiseren van extra kamers.

Indeling bedrijfsruimte:
Begane grond: voorentree, ontvangstruimte met balie en moderne keuken met bar, trapopgang naar de eerste etage, toiletruimte, 2 kantoren, werktplaats/technische dienst, studio/showroom, opslag met sectionaaldeur en 2 loopdeuren aan de achterzijde.
1e Verdieping: royale open ruimte/showroom, technische ruimte, lift, opslagruimte met vaste trap naar de tweede verdieping.
2e Verdieping: zolder/berging.

Bijzonderheden:
- Uitstekend onderhouden, schilderwerk 2018, rieten kap in 2019 bijgewerkt.
- De woning is vrijwel geheel geïsoleerd en grotendeels v.v. isolatieglas.
- Het bedrijfspand is geheel geïsoleerd en geheel v.v. isolatieglas.
- In het bedrijfsgedeelte zijn de tussenwanden niet dragend zodat de indeling eenvoudig aangepast kan worden.
- Veel parkeergelegenheid op eigen terrein.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Optwizel 74 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken