Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Villapark Mezenlaan

Verkocht
Perceeloppervlakte
726 m²
Woonoppervlakte
176 m²
Inhoud
746 m³
Villapark Mezenlaan is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

17 vrijstaande villa’s in Rijnsburg: Gaat u hier uw droomhuis bouwen? Schrijf u nu in op de projectwebsite.

In Villapark Mezenlaan is het heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen. In dit sfeervol, kleinschalig villapark zijn 17 kavels met luxe droomvilla beschikbaar. Deze royale kavels van 726 m2 tot 1.324 m2 bevinden zich achter de Voorhouterweg en aan de Vinkenweg in Rijnsburg. Een mooie locatie in een landelijke en ruimtelijke omgeving, met veel natuur. Een plek die garant staat voor rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze toplocatie heeft architect Marco Bakkers acht exclusieve villa’s ontworpen, allemaal met een eigen stijlvol karakter. Alle woningen zijn royaal ontworpen met o.a. twee badkamers, een werk-/speelkamer en een geïsoleerde berging aan huis. Per kavel kunt u uit meerdere villa ontwerpen kiezen. Ook een levensloopbestendige villa behoort uiteraard tot mogelijkheden. 

Door samenhang in stijl, vorm en materiaalgebruik wordt een mooi geheel gevormd. U kunt de door u gekozen villa in overleg met de architect volledig aanpassen aan uw specifieke woonwensen, zodat uw nieuwe thuis ook echt uw droomhuis is!

Een kavel met droomhuis in Villapark Mezenlaan is beschikbaar vanaf  € 910.000,- v.o.n.

Alle woningen zijn royaal ontworpen met twee badkamers, een werk-/speelkamer en een geïsoleerde berging aan huis. Heeft u uw villakeuze gemaakt, maar heeft u nog specifieke wensen qua indeling of afmeting van deze woning? In overleg met de architect kunt u uw persoonlijke woonwensen in het ontwerp verwerken. Voor uitgebreide informatie over de woningen verwijzen wij u graag naar www.villaparkmezenlaan.nl.

Woningtypen: Villapark Mezenlaan - Kies uw kavel en één van de acht exclusieve woningontwerpen. 
Bouwnummers 17x kavel+villa – in de omschrijving lichten we toe welke andere mogelijkheden er zijn. 

Op de projectwebsite vindt u een interactieve kavelkaart waarop u precies ziet welk woningontwerp op welke kavel gerealiseerd kunt worden met bijbehorende prijzen. 

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Villapark Mezenlaan is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken