Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-1
Moergestel

Heiligenboom 0 ong

€ 749.000 k.k.
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-0
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-1
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-2
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-3
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-4
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-5
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-2
Heiligenboom 0 ong, Moergestel foto-3
+6
Perceeloppervlakte
3.010 m²

Omschrijving

Unieke Bouwkavel aan ’t Stokske in Moergestel – Realiseer uw Droomhuis!

Welkom bij deze exclusieve mogelijkheid om uw eigen droomhuis werkelijkheid te laten worden. Gelegen aan ’t Stokske in Moergestel bieden wij u een prachtige bouwkavel aan waar u uw ideale woning kunt bouwen. Deze unieke locatie biedt u de vrijheid om uw persoonlijke visie tot leven te brengen, terwijl u voldoet aan de voorschriften uit het beeldkwaliteitsplan.

Het beeldkwaliteitsplan van ’t Stokske zorgt ervoor dat de architectuur en inrichting van de woningen in dit gebied harmonieus samensmelten met de natuurlijke omgeving. Met oog voor detail en esthetiek zorgen de voorschriften ervoor dat uw droomhuis perfect past in het landschap en de ruimtelijke kwaliteit van de omgeving behoudt en bevordert.

Bij het ontwerpen van uw droomhuis op deze bouwkavel zijn enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Uw woning moet een hoofdentree aan de straatzijde hebben, met het oog op privacy en groenbeleving gericht op de achtertuin. De maximale bouwhoogte is 11 meter met een maximum van 1,5 bouwlaag, waardoor uw woning een perfect evenwicht vindt tussen ruimtelijkheid en harmonie met de omgeving.

De gevelaanzichten en detaillering van uw woning moeten voldoen aan de voorgeschreven materialen en kleuren. Natuurlijke tinten of wit vormen de basis, terwijl accentkleuren zorgen voor een subtiele persoonlijke touch. Gebruik van natuurlijke gevelmaterialen zoals baksteen, hout, natuursteen, stucwerk, schoon beton en leisteen wordt sterk aangeraden. Dit draagt bij aan de ingetogen en natuurlijke uitstraling van uw droomhuis.

Daarnaast wordt er veel belang gehecht aan een naadloze overgang tussen het openbare en private domein. Verharding en groene elementen worden zorgvuldig gepland om deze overgang te markeren. Een verhard pad vanaf de Heiligenboom leidt naar uw woning, terwijl halfverharde paden of klinkerpaden richting de woning duidelijk aangeven wanneer u zich op eigen terrein bevindt. Erfafscheidingen bestaan uit lage hagen aan de straatzijde en groene karakteristieken aan de zijgevels of op zichtlocaties.

In uw ontwerp kunt u gebruik maken van een zadeldak en bijgebouwen of aanbouwen binnen het bouwvlak. De materiaalkeuze voor het dak, de gevels en de kozijnen biedt u een verscheidenheid aan mogelijkheden, zoals keramische pannendaken, zink, leisteen en houten, aluminium of stalen kozijnen. Een strakke en moderne detaillering draagt bij aan de tijdloze elegantie van uw droomhuis.

De prachtige omgeving van ’t Stokske biedt ook volop ruimte voor groen en water. Uw erfafscheiding wordt gekenmerkt door lage hagen aan de voorzijde en groene beplanting aan de zijgevels. De aanplant van struwelen en houtsingels versterkt het landschappelijke karakter van de omgeving en zorgt voor een aangename afwisseling.

Deze bouwkavel biedt u de mogelijkheid om uw eigen groene oase te creëren, waarbij de nadruk ligt op het behoud van de natuurlijke uitstraling. Het behouden van bestaande bomen en het toepassen van inheemse beplanting dragen bij aan de flora en fauna van de omgeving, terwijl een greppel als infiltratiebuffer en groendaken de wateropgave aanpakken.

Kortom, deze bouwkavel aan ’t Stokske in Moergestel biedt u de ideale gelegenheid om uw eigen droomhuis te realiseren. De voorschriften uit het beeldkwaliteitsplan waarborgen de harmonie tussen uw woning en de natuurlijke omgeving. Grijp deze unieke kans en maak uw droom werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op en begin uw reis naar het huis van uw dromen.
Meer lezen
Minder lezen
Henk Honders
Uw qualis-makelaar
Henk Honders
Honders/Alting Makelaars
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
085-3301060
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 749.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14192

Oppervlakten en inhoud

Perceel
3.010 m²

Locatie

Heiligenboom 0 ong, 5066 CA Moergestel

• Aan bosrand
• Buiten bebouwde kom
• In bosrijke omgeving
• Landelijk gelegen
• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Heiligenboom 0 ong

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Henk Honders
Uw qualis-makelaar
Henk Honders
Honders/Alting Makelaars
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
085-3301060

Honders/Alting Makelaars
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine