Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Schellachseweg 5 a

Verkocht
Perceeloppervlakte
2,5 ha
Woonoppervlakte
365 m²
Inhoud
1.575 m³
Schellachseweg 5 a is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Villa ‘Buitenland’, Gapinge (gemeente Veere) 
 
Wonen in uw eigen natuurgebied 
Op maar weinig plekken kunt u zo midden in de natuur wonen en tegelijkertijd zo dicht bij een levendig stadcentrum zijn. Deze villa en de 2,5 hectare prachtig aangelegde natuur eromheen, vlak bij het centrum van Middelburg, biedt het beste van beide werelden. U krijgt er bovendien nog mooie extra’s bij, zoals de nabijheid van het gezellige Zeeuwse stadje Veere, het bekende dorpje Domburg en de mooie stranden aan het Veerse Meer en iets verderop de Noordzee. 
 
Nooit ruimte tekort 
Vanaf de lange oprijlaan komt u een prachtige, groene wereld ingereden. Volledig omgeven door volwassen bossen en struiken staat een riante witte villa. Een villa met alle ruimte voor een groot gezin met tal van hobby’s en huisdieren. Met een woonkamer, keuken, bijkeuken, garage, vier slaapkamers en twee badkamers op de begane grond en zeeën van ruimte voor nog eens drie grote kamers op de eerste verdieping, komt u nooit plek tekort. 
 
Veel bezoek 
Vanuit de hal komt u in de royale L-vormige woonkamer terecht. Hier zit u straks heerlijk met een glaasje wijn bij de open haard of in uw luie stoel voor een van de grote ramen. Op deze plek kunt u dag in dag uit, seizoen in seizoen uit, genieten van de prachtige tuin. En van de vele bezoekers. Niet zelden zult u er hazen, uilen, fazanten, buizerds en zelfs reeën voorbij zien komen. 
 
Vrijheid en privacy 
Ook vanuit de ruime keuken, voorzien van alle gemakken, heeft u dit wonderlijke uitzicht. Maar het meest geniet u er misschien nog van vanaf uw mooie natuurstenen terras op het zuiden. Hier zit u heerlijk overdekt onder de verstelbare lamellenoverkapping, midden in het groen. De grote glasvlaktes geven een heel vrij gevoel en de bossen rondom bieden u volledige privacy. 
 
De ultieme plek 
Voor natuur- en dierenliefhebbers is dit de ultieme plek. Een groot park met aangelegde paden door het bos, een prachtig heldere poel waar groene kikkers in huizen, een mooie boomgaard met volwassen fruitbomen en een grote wei met dierenverblijf voor uw trouwe viervoeters. Achterin vindt u nog een verrassing: een authentieke hooiberg, ook te gebruiken als groot tuinhuis of zelfs om te bouwen naar een bed and breakfast. Het uitzicht vanaf hier over de polder is magnifiek! 
 
Geef uw fantasie de ruimte 
Zo’n plek, zo’n ruime villa. Geef uw fantasie de ruimte: wat zou u hier allemaal willen realiseren? Bent u op zoek naar extra luxe of een plek voor uw hobby? Gebruik een van de vele slaapkamers als walk-in closet, bouw de vijver eenvoudig om naar een zwembad en gebruik een deel van de enorme garage als atelier of studio. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
 
In een notendop: 
· Rust, natuur en vrijheid 
· Veel privacy 
· Royale villa 
· Enorm veel mogelijkheden 
· En dat alles op korte afstand van het gezellige, historische centrum van Middelburg. 
 
Het betreft hier een heel bijzonder object dat moeilijk met woorden te omschrijven is. Om een goede indruk te krijgen, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.  
 
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid. 
 
In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Schellachseweg 5 a is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken