Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Het Zuid

Verkocht
Perceeloppervlakte
4.289 m²
Woonoppervlakte
220 m²
Inhoud
925 m³
Het Zuid is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Te midden van landerijen en toch maar 5 minuten van het stadshart van Drachten gelegen, fraaie en sfeervolle woonboerderij. Deze rietgedekte woonboerderij is in 1994 vrijwel geheel opnieuw opgebouwd en vanaf 2006 verder gemoderniseerd. De vrijstaande grote schuur (11 x 8 m.) met dubbele garage en vliering en biedt veel mogelijkheden voor stalling en hobby’s. De aangebouwde carport is voldoende hoog om er een caravan onder te parkeren. Fraai aangelegde tuin met meerdere zonneterrassen en een vijver. Het geheel staat op een perceel van 4.289 m2.

Ligging op 5 autominuten van Beetsterzwaag, de snelweg A7 (Heerenveen – Groningen) en autoweg N31 (Leeuwarden – Emmen). Drachten is qua grootte de vierde stad in Noord Nederland met een breed aanbod van winkels en voorzieningen. Waaronder schouwburg De Lawei, jachthaven De Drait, ziekenhuis Nij Smellinghe, een breed aanbod aan voortgezet onderwijs en vele uitstekende restaurants in de omgeving.

Indeling:
Entree met gang, vernieuwd toilet, groepenkast en toegang tot alle kamers en de keuken. Living met uitzicht op tuin en vijver aan de voorzijde. Tevens is de living v.v. een houtkachel en openslaande tuindeuren naar het zonneterras welke op het zuiden ligt. Eetkeuken in een passende stijl voor deze woning, opgesteld in een L-vorm, met Boretti fornuis en diverse inbouwapparatuur en een tuindeur naar het zonneterras. Oppervlakte woonkamer en de keuken bedraagt 58 m2 en zijn v.v. een balkenplafond. De slaapkamer van 13 m2 direct naast de entree is ook geschikt als kantoor- of praktijkkamer. 3 Slaapkamers van 13, 13 en 18 m2, waarvan de ouderslaapkamer met openslaande tuindeuren naar het achterliggende zonneterras. Moderne badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel met 2 wastafels. Inpandige bijkeuken met witgoedaansluitingen. Verder een inpandige verwarmde garage/berging met vliering, waar desgewenst een extra (tuin)kamer gerealiseerd kan worden.
Boven: overloop met vaste kast en spiegelwand. 1 Slaapkamer aan de voorzijde en 1 hobby kamer aan de achterzijde met voldoende mogelijkheden om meerdere slaapkamers te creëren.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden.
- Rieten kap is vernieuwd en aan binnenzijde afgewerkt met brandwerend beschot.
- Geïsoleerd en geheel v.v. isolatieglas.
- Verwarming middels CV-installatie met HR combiketel.
- De eetkeuken en de badkamer zijn v.v. vloerverwarming.
- Aangesloten op riolering.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Het Zuid is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken