Vinkenhof 37, Baarn foto-1
Baarn

Vinkenhof 37

€ 899.000 k.k.
Verkocht
Vinkenhof 37, Baarn foto-0
Vinkenhof 37, Baarn foto-1
Vinkenhof 37, Baarn foto-2
Vinkenhof 37, Baarn foto-3
Vinkenhof 37, Baarn foto-4
Vinkenhof 37, Baarn foto-5
Vinkenhof 37, Baarn foto-6
Vinkenhof 37, Baarn foto-7
Vinkenhof 37, Baarn foto-8
Vinkenhof 37, Baarn foto-9
Vinkenhof 37, Baarn foto-10
Vinkenhof 37, Baarn foto-11
Vinkenhof 37, Baarn foto-12
Vinkenhof 37, Baarn foto-13
Vinkenhof 37, Baarn foto-14
Vinkenhof 37, Baarn foto-15
Vinkenhof 37, Baarn foto-16
Vinkenhof 37, Baarn foto-17
Vinkenhof 37, Baarn foto-18
Vinkenhof 37, Baarn foto-19
Vinkenhof 37, Baarn foto-20
Vinkenhof 37, Baarn foto-21
Vinkenhof 37, Baarn foto-22
Vinkenhof 37, Baarn foto-23
Verkocht
Vinkenhof 37, Baarn foto-2
Vinkenhof 37, Baarn foto-3
+24
Perceeloppervlakte
430 m²
Woonoppervlakte
152 m²
Inhoud
593 m³
Vinkenhof 37 is succesvol verkocht door Rigter Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wonen in bouwstijl 30-er jaren woning met energielabel A in gewilde buurt!

Heerlijk gelegen aan kindvriendelijk hofje, helft van royale, dubbele villa met eigen oprit voor twee auto's en aanpandige garage voorzien van grote, openslaande, hardhouten deuren, die ook omgebouwd kan worden als kantoor-/praktijk- /fitnessruimte of gastenverblijf. Deze energiezuinige woning is voorzien van gevelisolatie, dakisolatie, HR+ glas en 9 zonnepanelen. In de royale, vrije tuin kan de hele dag van de zon worden genoten. De tuin biedt alle ruimte aan verschillende zithoeken en een zonneterras. Ruim en sfeervol hof met alle privacy door flinke afstand tot woningen overzijde en in het midden een speeltuintje, waar de kinderen rustig en veilig kunnen spelen (alleen bestemmings-verkeer). Loop/fietsafstand van het gezellige dorpscentrum, scholen, NS-station en alle voorzieningen die Baarn als dorp zo compleet maken.

I N D E L I N G

B E G A N E . G R O N D
Entree, trap 1e verdieping, toilet met fonteintje, meterkast, lichte woonkamer v.v. Frans grenen vloer, erker, eethoek met openslaande deuren, half open keuken met barretje, spoelbak, gasfornuis, oven en vaatwasser, grote bijkeuken/kantoor met inbouwkasten en binnendeur naar garage.

1 E . V E R D I E P I N G
Overloop, badkamer v.v. douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel, 3 grote slaapkamers, trapkast, vaste trap naar zolder.

Z O L D E R
Momenteel teruggebracht van 2 naar 1 slaapkamer, dakraam voorzijde, dakkapel achterzijde, vaste kast voor wasmachine en droger, nokhoogte van 3,55 m.

K E N M E R K E N
- rustig en kindvriendelijke hofje
- alleen bestemmingsverkeer
- ruime zonnige tuin
- 430 m2 perceel
- 152 m2 woonoppervlakte
- bouwjaar 1998
- energielabel A
- 9 zonnepanelen (9 x 370 Wp)
- grote, binnendoor bereikbare garage

B A A R N . H E E F T . A L L E S !
Baarn biedt binnen circa 30 auto-/treinminuten van Amsterdam en Utrecht werkelijk alle voorzieningen die een dorp compleet kunnen maken; zoals een centraal dorpsplein, een gezellige winkelpromenade, restaurants, terrasjes, een bibliotheek, NS-station, Kasteel Groeneveld, theater De Speeldoos, alle sportvoorzieningen van onder meer voetbal, hockey, atletiek, tennis, zwemmen, fitness tot zelfs watersport, en een breed aanbod aan kinderopvang, basis- en middelbare scholen. Internationale scholen zijn op fietsafstand (Hilversum en Laren). Recreatiemogelijkheden zijn dichtbij volop voorhanden, waaronder uitgestrekte bossen en polders met de mooiste wandel-, mountainbike- en fietsroutes (Utrechtse Heuvelrug) maar ook rivier de Eem, de Loosdrechtse Plassen en het Eemmeer/Gooimeer.

Steeds vaker wordt Baarn ook ontdekt door woningzoekers uit Amsterdam en Utrecht. Niet alleen door de gunstige prijs-kwaliteit verhouding maar zeker ook doordat zich rond spreekt dat men in Baarn gemakkelijk en snel integreert! Kortom een heerlijke, rustige en sociaal-veilige setting om te wonen, eventueel te werken en samen of met het gezin te genieten!
Meer lezen
Minder lezen
Kees Rigter
Uw qualis-makelaar
Kees Rigter
Rigter Makelaars
Eemnesserweg 10
3741 GA Baarn
035-541 50 00
Contact met de makelaar
Vinkenhof 37, Baarn foto-1
Vinkenhof 37 is succesvol verkocht door Rigter Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken