Guldenhoflaan 8, Baarn foto-1
Baarn

Guldenhoflaan 8

€ 1.450.000 k.k.
Verkocht
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-0
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-1
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-2
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-3
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-4
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-5
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-6
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-7
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-8
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-9
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-10
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-11
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-12
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-13
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-14
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-15
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-16
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-17
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-18
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-19
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-20
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-21
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-22
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-23
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-24
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-25
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-26
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-27
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-28
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-29
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-30
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-31
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-32
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-33
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-34
Verkocht
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-2
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-3
+35
Perceeloppervlakte
965 m²
Woonoppervlakte
200 m²
Inhoud
882 m³
Guldenhoflaan 8 is succesvol verkocht door Rigter Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

HOOG BAARN: Royale, moderne villa met 965 m² eigen grond op mooie locatie in de geliefde villawijk Wilhelminapark op 2 minuten loopafstand van de bossen rond Kasteel Groeneveld. Deze goed onderhouden villa biedt 200 m² woonoppervlak met onder meer een L-vormige woonkamer van 60 m²!, een ruime woonkeuken, 2 werkkamers op de begane grond, 2 badkamers en een inpandige garage. Dankzij de bestaande indeling van de begane grond ook prima geschikt voor gelijkvloerse bewoning, dus levensloopbestendig!

De woning is vanuit de nieuwbouw al volledig geïsoleerd en onder meer voorzien van triple-beglazing op de begane grond, HR+ beglazing op de verdiepingen, spouwisolatie, vloerisolatie en een geïsoleerde kap. De begane grond is v.v. marmeren vloeren met vloerverwarming.

De fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen biedt alle rust en privacy. De tuin is v.v. een computergestuurde beregeningsinstallatie, duurzame tuinlampen en aansluitingen voor een robotmaaier en spots.

De garage is v.v. automatische bedienbare garagedeur correspondeert met het toegangshek én via een loopdeur ook direct bereikbaar vanuit de woning. Voor de garage biedt de carport een tweede overdekt parkeerplaats met aansluiting laadpaal. Op de oprit is ook nog plaats voor meerdere auto’s.

Een van die schaarse woningen in Hoog Baarn met een royaal perceel en de voordelen van moderne bouw: onderhoudsarm, duurzaam en met een hoog wooncomfort. De veiligheid is geborgd door een alarminstallatie en veiligheidscontacten op alle bewegende delen.

I N D E L I N G
Entree, royale hal met garderobe, meterkast, modern toilet v.v. wandcloset en fontein, trapkast, zeer ruime L-vormige woonkamer van 60 m² v.v. open haard met marmeren schouw, marmeren vloer v.v. vloerverwarming, met 2 stel openslaande deuren naar het terras en de tuin, loopdeur naar slaap-/werkkamer en vaste kast, vanuit de woonkamer tevens stel openslaande deuren naar ruime woonkeuken v.v. marmeren vloer, granieten blad en complete inbouwapparatuur, bijkeuken v.v. uitstortgootsteen en vaste kast, deur naar tweede hal met deur naar de tuin, slaap-/werkkamer met brede kastenwand en openslaande deuren naar terras en tuin, binnendeur naar aanpandige garage, uitgevoerd in spouwmuren en v.v. 2 ramen en op afstand bedienbare tuinhek/garagedeur. Een gedeelte van de garage kan (wellicht pas in de toekomst) ook prima verbouwd worden tot badkamer zodat deze in combinatie met de aangrenzende slaapkamer de mogelijkheid biedt tot gelijkvloers wonen.

V E R D I E P I N G
Ruime, haast vierkante, hal met vide, v.v. 4 dakramen, royale, waarvan 2 dakramen met volautomatische zonwering, 3e slaapkamer v.v. vaste wandkast, 4e slaapkamer v.v. wandkast, 5e slaapkamer, royale badkamer met inloopdouche, wandcloset, dubbel wastafelmeubel, 2e badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.

K E N M E R K E N
- 965 m² eigen grond
- 200 m² woonoppervlak: 132 m² op begane grond, 68 m² op de 1e verdieping
- 5 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond in gebruik als werkkamer
- volledig geïsoleerd
- begane grond v.v. triple beglazing
- verdieping v.v. HR+ beglazing
Meer lezen
Minder lezen
Kees Rigter
Uw qualis-makelaar
Kees Rigter
Rigter Makelaars
Eemnesserweg 10
3741 GA Baarn
035-541 50 00
Contact met de makelaar
Guldenhoflaan 8, Baarn foto-1
Guldenhoflaan 8 is succesvol verkocht door Rigter Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken