Kortenkampweg 7, Epe foto-1
Epe

Kortenkampweg 7

€ 995.000 k.k.
Verkocht
Kortenkampweg 7, Epe foto-0
Kortenkampweg 7, Epe foto-1
Kortenkampweg 7, Epe foto-2
Kortenkampweg 7, Epe foto-3
Kortenkampweg 7, Epe foto-4
Kortenkampweg 7, Epe foto-5
Kortenkampweg 7, Epe foto-6
Kortenkampweg 7, Epe foto-7
Kortenkampweg 7, Epe foto-8
Kortenkampweg 7, Epe foto-9
Kortenkampweg 7, Epe foto-10
Kortenkampweg 7, Epe foto-11
Kortenkampweg 7, Epe foto-12
Kortenkampweg 7, Epe foto-13
Kortenkampweg 7, Epe foto-14
Kortenkampweg 7, Epe foto-15
Kortenkampweg 7, Epe foto-16
Kortenkampweg 7, Epe foto-17
Kortenkampweg 7, Epe foto-18
Kortenkampweg 7, Epe foto-19
Kortenkampweg 7, Epe foto-20
Kortenkampweg 7, Epe foto-21
Kortenkampweg 7, Epe foto-22
Kortenkampweg 7, Epe foto-23
Kortenkampweg 7, Epe foto-24
Kortenkampweg 7, Epe foto-25
Kortenkampweg 7, Epe foto-26
Kortenkampweg 7, Epe foto-27
Kortenkampweg 7, Epe foto-28
Kortenkampweg 7, Epe foto-29
Kortenkampweg 7, Epe foto-30
Kortenkampweg 7, Epe foto-31
Kortenkampweg 7, Epe foto-32
Kortenkampweg 7, Epe foto-33
Kortenkampweg 7, Epe foto-34
Kortenkampweg 7, Epe foto-35
Kortenkampweg 7, Epe foto-36
Kortenkampweg 7, Epe foto-37
Kortenkampweg 7, Epe foto-38
Kortenkampweg 7, Epe foto-39
Kortenkampweg 7, Epe foto-40
Kortenkampweg 7, Epe foto-41
Kortenkampweg 7, Epe foto-42
Verkocht
Kortenkampweg 7, Epe foto-2
Kortenkampweg 7, Epe foto-3
+43
Perceeloppervlakte
885 m²
Woonoppervlakte
211 m²
Inhoud
880 m³
Kortenkampweg 7 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Welkom aan de Kortenkampweg 7 in Epe. Een prachtplek in een doodlopend straatje aan de rand van het dorp alwaar de uitgestrekte bossen letterlijk beginnen. De rust van de natuur is hier nadrukkelijk voelbaar en privacy gewaarborgd. En toch sta je binnen 5 minuten fietsen midden in het centrum. Een unieke plek voor het opgroeiende gezin zeker in combinatie met de ruimte en het comfort van deze sfeervolle gezinsvilla. Graag vertellen we meer.

Wie voor de oprit staat zal beamen: het is een mooi ogend huis. De kiezelstenen inrit in combinatie met de witte gevel die afsteekt tegen het groen van de natuur maakt het aanzicht tot een aantrekkelijk plaatje. Naar binnen gaan we via de voordeur midden in de voorgevel. We komen binnen in een prettige, uitnodigende grote hal. Altijd fijn om ruimtelijk binnen te komen. Direct links vinden we de werkkamer. Heerlijk voor het thuiswerken met uitzicht op het bos of als game-room voor de tieners. Rechtdoor lopen we de woonkamer in. Wat een fijne lichte ruimte is dat! Keurig en secuur afgewerkt en voorzien van een visgraat vloer en gesloten haard valt met name de lichtval hier op. Gericht op de zonbaan en de achtertuin is dit echt een fijne en serene ruimte om tot rust te komen.

Aansluitend aan de living vinden we de eetkamer met daar weer achter, in de aanbouw van 2003, de luxe open keuken. Deze 'gecombineerde' ruimte is riant, maar voelt toch gemoedelijk. We kunnen ons voorstellen dat dit de plek is waar lang getafeld wordt met vrienden of het gezin. De begane grond is compleet met een bijkeuken met plek voor de wasmachines, het toilet en de stookruimte. Tijd om een kijkje boven te nemen.

Hier valt pas echt op hoe ruimtelijk de woning is. Maar liefst 880 m3 en 211 m2 woonoppervlakte! Hier maar liefst 4 slaapkamers van goed formaat, een nieuwe gastenbadkamer (2023), een kleedruimte en een riante 1e badkamer welke direct geschakeld is aan de ouderkamer. Wat een luxe. De woning wordt afgetopt met een vliering welke weer bereikbaar is vanaf de etage.

En dan even aandacht voor het duurzame karakter. Gedurende de laatste 3 jaren is de woning gronding aangepakt. Zo is de gevel geïsoleerd, is het thermopeen vervangen, liggen er 12 panelen op het dak, is ook de CV vervangen en zijn de slaapkamers voorzien van airco's.

Kijken we tot slot nog even rondom de woning dan is het goed om op te merken dat de kavel van 885 m2 voldoende ruimte biedt. Met de achtertuin gericht op de zonbaan is er altijd wel een fijne plek te vinden. Een houten schuur in de hoek van de kavel geeft ruimte om te bergen en parkeren doen we onder de ruimte carport naast de woning.

Hier wonen geeft rust. Letterlijk vanwege de ligging, maar ook vanwege het duurzame karakter. Dit huis is klaar voor de toekomst. Met het bos om de hoek zijn de vrije momenten een feest en dat maakt woongeluk gemakkelijk te vinden aan Kortenkampweg 7. Welkom om dit zelf te ervaren.
Meer lezen
Minder lezen
Richard Nijhof
Uw qualis-makelaar
Richard Nijhof
Schieven Keizer
De Lindehove 9
8161 EA Epe
0578-612630
Contact met de makelaar
Kortenkampweg 7, Epe foto-1
Kortenkampweg 7 is succesvol verkocht door Schieven Keizer

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken