Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-1
Enschede

Vanekerbeekweg 46

Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-0
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-1
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-2
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-3
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-4
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-5
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-6
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-7
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-8
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-9
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-10
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-11
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-12
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-13
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-14
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-15
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-16
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-17
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-18
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-19
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-20
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-21
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-22
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-23
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-24
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-25
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-26
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-27
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-28
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-29
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-30
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-31
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-32
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-33
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-34
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-35
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-36
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-37
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-38
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-39
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-40
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-41
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-42
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-43
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-44
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-45
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-46
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-47
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-48
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-49
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-50
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-51
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-52
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-53
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-54
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-55
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-56
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-57
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-58
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-59
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-60
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-61
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-62
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-63
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-64
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-65
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-66
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-67
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-68
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-69
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-70
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-71
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-2
Vanekerbeekweg 46, Enschede foto-3
+72
Perceeloppervlakte
3.347 m²
Woonoppervlakte
347 m²
Inhoud
1.422 m³

Omschrijving

Leef je droom!

Op een plek grenzend aan de natuur, waar je prachtig uitkijkt over het glooiende Twentse landschap. Waar je leeft met een gevoel van vrijheid en ruimte. Met een sterke wisselwerking tussen binnen en buiten, tussen huis en tuin. Want het ontwerp van de woning is zo gekozen dat je ook vanuit binnen deze grandioze plek ervaart die ook volop privacy biedt. Dit geeft een heerlijk en excellent woongevoel. Wees welkom voor een bezichtiging om deze buitengewone plek en prachtige woning met al z’n extra’s te ervaren.

WELKOM
Het begint al voordat je binnen bent. Want zodra je op het knarsende grind van de ruime oprit je auto parkeert, ervaar je de weidsheid & vrijheid van deze kavel. Op het pad richting de voordeur wordt duidelijk dat niet alleen de locatie bijzonder is, maar dat ook over de layout van de woning goed is nagedacht. De eenvoud van het ontwerp straalt kracht uit en daarmee maakt dit huis een statement op de locatie. De entree is verbonden met een grote vide, waar ook de woonkeuken onderdeel van is. De openheid die hierdoor ontstaat zorgt voor de wauw-factor. Als je vanuit de hal de keuken in loopt zul je merken dat je blik sterk naar buiten wordt getrokken. Dat is overigens op meer plaatsen in de woning voelbaar. Maar daarover later meer!

KOKEN & LEVEN
Via de indrukwekkende hal kom je midden in de woonkeuken. Hier in de keuken speelt het leven zich af! Je begint de ochtend met een krantje en een kop koffie en je eindigt de dag (of nacht) met een aangename avond lekker lang tafelen met familie of vrienden. De echte kookliefhebber haalt zijn hart hier op, want door de ruime opzet van de keuken kan je naar hartenlust kokkerellen en kunnen prima meerdere koks tegelijk aan een heerlijk menu werken. Heb je geen zin om te koken, dan ga je alvast lekker aan de grote eettafel zitten met een glas wijn. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien en het aanrechtblad is uitgevoerd in fraai keramiek. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken, erg praktisch. We hadden het al over de wauw-factor,… die is ook hier in de keuken sterk aanwezig. De brede schuifpui zorgt er namelijk voor dat je in de keuken niet alleen heerlijk in het licht zit, maar je hebt ook een fijn contact met de tuin en de natuur. De hoge vide en de dakramen benadrukken dit ruimtelijke gevoel. In de zomer zet je de schuifpui lekker open en is de verbinding met buiten nog sterker.

WONEN
Ook de woonkamer wordt gekenmerkt door de grote raampartijen, de sterke verbinding met de omgeving en daarmee het werkelijk fantastische uitzicht. Toch is het vooral een knus en intiem gevoel dat deze woonkamer oproept, bijzonder om dit contrast in 1 ruimte te ervaren. De raampartijen zijn laag tot de grond, er zijn 2x dubbele tuindeuren, waardoor de woonkamer vloeiend doorloopt in het grote terras. De kap is doorgetrokken en daarmee is het terras automatisch overdekt. De eiken gebinten van de kap zijn hier welgevormd in het zicht gebleven en vormen een vanzelfsprekend geheel met de moderne uitstraling. Het buitenleven kan je op dit terras extra lang ervaren. Het vroege voorjaar en een late nazomer avond, op dit terras is het goed vertoeven. Een fraai detail is de open haard in de buitengevel, die daarmee zowel onderdeel is van de woonkamer als van het terras.

LEVENSLOOPBESTENDIG
De begane grond is voorzien van een slaapkamer en een badkamer. Hiermee is het mogelijk gelijkvloers te wonen. Een groot pluspunt, maar zolang dit nog niet wenselijk of noodzakelijk is biedt het ook andere mogelijkheden. Een speelkamer voor jonge kinderen. Of juist een ‘chill-kamer’ voor pubers. Een gastenverblijf voor vrienden of familie die van ver komen. Bedenk het maar, mogelijkheden genoeg. Er zijn dubbele deuren naar buiten, wat de mogelijkheden naar meer vergroot. Kantoor- of een werkkamer aan huis kan natuurlijk ook, maar daarvoor is eigenlijk een andere kamer bedoeld. Namelijk de kamer die zich naast de woonkamer bevindt. Je hoort het al: een zee aan ruimte en daarmee dus aan mogelijkheden geen gebrek.

SLAPEN
De eerste verdieping is in hoofdzaak de slaapetage. Maar het is een goed idee om op de overloop even stil te staan en goed om je heen te kijken. Ook hier raak je verbaasd door de verbinding van de ruimtes onderling en de connectie met buiten. Enerzijds de blik op de markante en toonaangevende entree. Anderzijds zicht op de tuingerichte keuken. Deze plek is echt de spil van het huis en doet je beseffen dat het hier echt bijzonder wonen is. In totaal zijn er op deze verdieping 4 slaapkamers, stuk voor stuk fraai vormgegeven en je herkent opnieuw de royale lichtinval en de connectie met buiten. De ouderslaapkamer is de overtreffende trap: halleluja! Wat een ruimte, wat een hoogte, wat een fraai uitzicht. En evengoed alle privacy, want alleen de vogeltjes kijken hier naar binnen. Opnieuw dus dat wauw-gevoel. Er zijn 2 badkamers, waarvan er 1 grenst aan de ouderslaapkamer. De 2e badkamer hoort hiermee automatisch bij de kinderslaapkamers. En er is een afzonderlijk toilet. De wasruimte is ondergebracht in een eigen kamer en is daarmee superfunctioneel.

BIJGEBOUW
Het bijgebouw heeft het formaat van een woning op zich, de afmeting is namelijk 7 x 13. Dat betekent een grote garage op de begane grond met berging/bijkeuken en een dubbele carport. En daarboven is een grote zolderruimte, verdeeld in tweeën, die je met een vaste trap bereikt. Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos, want alles is volledig geïsoleerd. Een praktijk aan huis, het geven van workshops, gastenverblijf. We zijn erg benieuwd hoe jij deze ruimte gaat invullen.

HET BUITENLEVEN
Hier ervaar je het buitenleven. Alle seizoenen trekken bewust aan je voorbij en bij de eerste de beste zonnestraal geniet je van alle verschillende plekjes van de tuin. We durven wel te beweren dat dit een van de mooiste kavels van 't Vaneker is. Bij de uitgifte werd dit een landschapskavel genoemd omdat het hier gaat om een kavel aan de rand van ‘t Vaneker die breed is uitgestrekt waardoor er aan de achterzijde compleet vrij uitzicht over het buitengebied is. Je voelt je hier helemaal één met de natuur. De volwassen bomen langs de rand van de kavel zorgen voor een authentiek landschapsbeeld. Met één stap buiten de deur sta je dus al in het groen, maar daarentegen fiets je ook binnen een paar minuten naar Enschede. Want aan deze zijde van 't Vaneker zijn ook de gemakken van de stad dichtbij.

GROEN EN DUURZAAM
- De woning is in 2019/2020 gebouwd en dat betekent dat deze optimaal is geïsoleerd. Zo is er bijvoorbeeld sprake van 3-dubbel isolatieglas. Dat is niet alleen fijn voor je energierekening, maar dat zorgt vooral ook voor comfortabel wonen.
- Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming die wordt aangestuurd door een grondwarmtepomp. Deze variant is nog weer zuiniger dan een luchtwarmtepomp. Dit systeem is niet alleen geschikt om te verwarmen, maar tevens geschikt om te koelen in de zomermaanden.
- Er is een warmteboiler van 400 liter.
- Waterontharder aanwezig.
- Er zijn maar liefst 60 zonnepanelen aanwezig: 34 liggen er op de woning, 26 op het bijgebouw.
- Alles resulteert in een energielabel A++++

LOCATIE
Op 't Vaneker is het bijzonder wonen! Vrij wonen in het groen precies op die grens waar stad en buitengebied samenkomen. Het typische Twentse landschap met houtwallen en bospercelen wordt afgewisseld met open weiden en bouwland. Rust en natuur zijn hier te vinden. Maar ook het stadshart van Enschede met het grote winkelaanbod en de gezellige terrasjes ligt op 10 minuten fietsafstand. En vergeet niet het pittoreske Lonneker met haar gezellige dorpsplein.

Bouwjaar: 2020
Perceel: 3.347 m²
Woonoppervlakte: 347 m²
Inhoud: 1422 m³
Aanvaarding: in overleg
Energielabel: A++++
Waarborgsom/bankgarantie: is bij koop vereist en bedraagt 10% van de koopsom.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij komt op voor uw belangen als koper en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Meer lezen
Minder lezen
Vera Welker
Uw qualis-makelaar
Vera Welker
Vera Welker Makelaars
Lasondersingel 135
7514 BR Enschede
053-7601111
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.695.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
13049

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
347 m²
Perceel
3.347 m²
Overig
37 m²
Inhoud
1.422 m³

Indeling

Kamers
7
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Verdiepingen
2

Energie

Energielabel
A++++
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Verwarming
Aardwarmte, Houtkachel, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Tuin rondom

Garage

Soort garage
Aangebouwd hout, Carport
Capaciteit
2
Afmetingen
33 m², 516×646
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Objectkenmerken

• Airconditioning
• Dakraam
• Glasvezel kabel
• Mechanische ventilatie
• Rookkanaal
• Zonnepanelen

Locatie

Vanekerbeekweg 46, 7524 NA Enschede

• Aan bosrand
• Aan rustige weg
• In bosrijke omgeving
• residential
• Landelijk gelegen
• Open ligging
• Vrij uitzicht

Meer lezen
Minder lezen

Plattegronden

Vanekerbeekweg 46, Enschede plattegrond-0
Vanekerbeekweg 46, Enschede plattegrond-1
Vanekerbeekweg 46, Enschede plattegrond-2
Vanekerbeekweg 46, Enschede plattegrond-3
Vanekerbeekweg 46, Enschede plattegrond-4
Vanekerbeekweg 46, Enschede plattegrond-5
Vanekerbeekweg 46, Enschede plattegrond-6

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Vanekerbeekweg 46

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Vera Welker
Uw qualis-makelaar
Vera Welker
Vera Welker Makelaars
Lasondersingel 135
7514 BR Enschede
053-7601111

Vera Welker Makelaars
Account aanmaken
Bekijk het grootste ‘geheime’ woningaanbod van Nederland. Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine