Bandabou, Curaçao foto-1
Curaçao

Bandabou

Op aanvraag
Bandabou, Curaçao foto-0
Bandabou, Curaçao foto-1
Bandabou, Curaçao foto-2
Bandabou, Curaçao foto-3
Bandabou, Curaçao foto-4
Bandabou, Curaçao foto-5
Bandabou, Curaçao foto-6
Bandabou, Curaçao foto-7
Bandabou, Curaçao foto-8
Bandabou, Curaçao foto-9
Bandabou, Curaçao foto-10
Bandabou, Curaçao foto-11
Bandabou, Curaçao foto-12
Bandabou, Curaçao foto-13
Bandabou, Curaçao foto-14
Bandabou, Curaçao foto-15
Bandabou, Curaçao foto-16
Bandabou, Curaçao foto-2
Bandabou, Curaçao foto-3
+17
Perceeloppervlakte
284,0 ha

Omschrijving

Prachtig gelegen bouwgrond van 284 hectare te koop op Curaçao

Curaçao heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen als bestemming voor toeristen, mede dankzij de toename van luchtvaartverbindingen vanuit Nederland, de Verenigde Staten en andere bestemmingen. Met dagelijkse vluchten van Corendon, Tui en KLM vanuit Amsterdam, en verbindingen vanuit Miami en New York met American Airlines en JetBlue, is Curacao beter bereikbaar dan ooit tevoren. Deze verbeterde luchtvaartinfrastructuur heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van het toerisme, met meer dan 500.000 toeristen die dit jaar naar het eiland zullen komen. En toch is dit slechts het topje van de ijsberg, want er zijn nog tal van onbenutte mogelijkheden op Curacao.

Voor projectontwikkelaars die op zoek zijn naar unieke bouwgrond op Curaçao, is er een uitzonderlijke kans beschikbaar. Een prachtig stuk grond op Bandabou staat te koop, met een oppervlakte van maar liefst 284 hectare. Deze locatie is ideaal gelegen aan het water, wat tal van mogelijkheden biedt voor creatieve ontwikkelingsprojecten. Van deze oppervlakte moet 60% worden ingezet voor toeristische doeleinden, terwijl de overige 40% kan worden gebruikt voor residentieel verblijf. Dit alles binnen en volgens het eilandsontwikkelingsplan.

Dit is een kans die zich slechts zelden voordoet en is speciaal bedoeld voor de serieuze projectontwikkelaar. Het terrein is onontwikkeld en er is geen bestaande infrastructuur aanwezig. Er is echter een schets beschikbaar waarop een concept is uitgewerkt door een architect, waardoor u een idee krijgt van de mogelijkheden die dit terrein biedt. Het staat de koper vrij om zijn of haar eigen plannen en visie voor de ontwikkeling van dit unieke stuk grond te realiseren.

De locatie van Bandabou, gelegen aan de westkant van Curaçao, is adembenemend en biedt eindeloze mogelijkheden voor projectontwikkelaars. Het gebied ligt op slechts een half uur rijden van Hato Curaçao International Airport, waardoor het uitstekend bereikbaar is voor zowel toeristen als bewoners.

De schoonheid van Bandabou is ongeëvenaard, met zijn uitgestrekte kustlijn, kristalheldere wateren en ongerepte natuur. Het gebied biedt een scala aan mogelijkheden voor toeristische ontwikkelingen, zoals luxe resorts, strandclubs, eco-toerisme, watersportfaciliteiten en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos, en het is aan de creativiteit en visie van de projectontwikkelaar om deze te benutten.

Naast toeristische ontwikkelingen biedt dit stuk grond ook ruimte voor residentiële projecten. Met 40% van het terrein gereserveerd voor residentieel gebruik, kunnen er prachtige woonwijken worden gecreëerd met uitzicht op water en de natuurlijke schoonheid van Bandabou. Dit maakt het niet alleen aantrekkelijk voor toeristen, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar een high-end en rustige woonomgeving.

Bandabou is natuurlijk vooral bekend om de prachtige stranden van Cas Abou en Port Marie, de vele duikspots en de natuurparken zoals Shete Boka National Park, Christoffelpark met de Christoffelberg en het onlangs door Jandino Asporaat overgenomen Hofi Mango. Bandabou maakt een enorme ontwikkeling door en daar kunt u nu bij zijn.

Kortom, dit stuk bouwgrond op Bandabou is een ongekende kans voor projectontwikkelaars met visie en ambitie. Met de groei van het toerisme op Curaçao en de beschikbaarheid van dit unieke terrein, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu droomt van het bouwen van een luxe resort, het creëren van een exclusieve woonwijk, of beide, dit terrein biedt alles wat u nodig heeft om uw visie werkelijkheid te maken.

Excate locatie

Wij maken bewust, mede op verzoek van de eigenaar, niet bekend om welk terrein het precies gaat. We begrijpen dat u op zoek bent naar meer informatie over dit bijzondere project. Echter, gezien de exclusiviteit en het potentieel van deze locatie, willen we ervoor zorgen dat we alleen in contact komen met serieuze kandidaten die in staat zijn om dit project tot een succes te maken.

Om meer informatie te ontvangen over de bouwgrond op Bandabou, verzoeken we u vriendelijk om ons ook van bepaalde informatie te voorzien. Ten eerste, vragen we dat u ons de naam verstrekt van de beslissingsbevoegde persoon of personen binnen uw organisatie of investeringsgroep. Dit helpt ons om te verifiëren dat we met de juiste partijen spreken.

Daarnaast is het van groot belang dat u financiële draagkracht hebt en ervaring om dit ambitieuze project aan te kunnen. Dit stelt ons in staat om te beoordelen of gesprekken over deze locatie zinvol zijn, wij vragen uw begrip voor onze rol om de belangen van de eigenaar hierin te bewaken. Graag ontvangen we hierover informatie, bijvoorbeeld andere projecten in andere delen van de wereld.

Zodra we hebben vastgesteld dat u aan deze vereisten voldoet, zullen we graag wat meer gedetailleerde informatie met u delen over de locatie, de mogelijkheden en het potentieel van deze bouwgrond. We kijken ernaar uit om met serieuze en capabele partijen in contact te komen. Verkennende gesprekken kunnen plaatsvinden in Nederland of op Curaçao.

Bijgevoegde foto's zijn slechts ter illustratie van een aantal delen op Bandabou en geven geen informatie over de exacte locatie.

Prijs op aanvraag; hogere prijsklasse

Meer lezen
Minder lezen
Fleur Rutten
Uw qualis-makelaar
Fleur Rutten
International Fine Living
+31 6 10184018
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Land

Curaçao

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Objectcode
13110

Oppervlakten en inhoud

Perceel
284,0 ha

Objectkenmerken

• Privéparkeerplaats

Locatie

Bandabou, Curaçao

• Aan bosrand
• Aan het water
• Aan rustige weg
• Vrij uitzicht
• In bosrijke omgeving

Meer lezen
Minder lezen

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
Bandabou

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Fleur Rutten
Uw qualis-makelaar
Fleur Rutten
International Fine Living
+31 6 10184018

International Fine Living
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine