Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Spirealaan 49

Verkocht
Perceeloppervlakte
557 m²
Woonoppervlakte
170 m²
Inhoud
725 m³
Spirealaan 49 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Uitstekend onderhouden en keurig afgewerkt, sfeervol, vrijstaand woonhuis met o.a. 3 slaapkamers, tuinkamer, grote garage, oprit en fraai aangelegde, volop privacy biedende tuin.

Gelegen op gewilde locatie aan brede laan met fraaie bomen in de Voldijn, nabij winkels, scholen, sportvelden, natuur en uitvalswegen A2/A67/A50. Op fietsafstand van het centrum van Eindhoven, de High Tech Campus , ASML en Maxima  Medisch Centrum.

Perceel kadastraal bekend gemeente Aalst NB, sectie E, nummer 2383, groot 557m². 
Bouwjaar 1983. Woonoppervlakte circa: 170 m², inhoud circa 725 m³.
Vraagprijs: € 700.000,- Kosten Koper

BEGANE GROND:
Via overdekte entree toegang tot lichte hal met fraaie open trap, vide, garderobe, meterkast en toilet met fonteintje. De hal is, evenals de keuken en eetkamer, afgewerkt met een neutrale, lichte, travertinvloer.
Royaal leefgedeelte van circa 52m², verdeeld in woonkamer en eetkamer. De woonkamer aan de achterzijde heeft een schouw met open haard en grote schuifpui naar de tuin.
Eetkamer aan de voorzijde, met glazen (demontabele) schuifpui gescheiden  van de woonkamer en met toegang tot de keuken.
Dichte keuken met hoekopstelling voorzien van o.a. 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Aansluitend bijkeuken met aansluitpunt voor wasapparatuur en eigen ingang.
Lichte tuinkamer die de verbinding vormt tussen de woning en de garage. Met tegelvloer, eigen entree  en dubbele schuifpui naar het terras en de achtertuin.
Ruime garage (circa 8 x 3.5) in spouw, met verwarming, uitstortgootsteen, elektra, bergvliering en houten garagedeuren (mogelijkheid om 4e slaapkamer te creëren).

EERSTE VERDIEPING:
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, linnenkamer en badkamer. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een lichte laminaatvloer.
Masterbedroom (I) aan de achterzijde met vaste kastenwand, balkon voorzien van elektrisch rolluik en eigen toegang tot badkamer.
Royale badkamer met ligbad, inloopdouche, 2x wastafel en toilet. De badkamer is via de masterbedroom en vanuit de overloop te bereiken.
Slaapkamer II met tv-aansluiting.
Slaapkamer III aan de voorzijde.
Linnenkamer met vaste kastenwand, aansluitpunt voor wasapparatuur en opstelling cv-ketel (Nefit Trendline HRC30 CW5, 2018). Via trap is de vliering te bereiken. Het voorste gedeelte heeft een Velux dakraam en is afgewerkt met een laminaatvloer. Deze ruimte wordt gebruikt als logeerruimte.

TUIN:
Fraai aangelegde, volop privacy biedende tuin op het westen, met gazon, 2 terrassen en brede borders met gevarieerde, volwassen beplanting en enkele bomen.

ALGEMEEN:
Uitstekend isolatiepakket, voorzien van energielabel B; 
Dak-, muur-, vloerisolatie en dubbel glas (grotendeels HR++, tuinkamer enkel glas);
In 2017 voorzien van 10 zonnepanelen;
Buitenschilderwerk is in 2016 gedaan, de gevels in 2014;
Gunstige ligging t.o.v. winkels, scholen, bossen, sportvelden en diverse ontsluitingswegen en nabij Eindhoven centrum, Maxima Medisch Centrum, ASML en High Tech Campus;
Kortom: een ruime vrijstaande gezinswoning op een fijne woonlocatie!

TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Makelaars.


Verhagen Makelaars                
Willibrorduslaan 27
5581 GA WAALRE

040-2212291
info@verhagenmakelaars.nl
www.verhagenmakelaars.nl

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Spirealaan 49 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken