Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Onze Lieve Vrouwedijk 10

Verkocht
Perceeloppervlakte
1.466 m²
Woonoppervlakte
320 m²
Inhoud
1.100 m³
Onze Lieve Vrouwedijk 10 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Vrijstaand wonen. Met maar liefst circa 125 m² gesepareerde ruimte voor kantoor/praktijk/atelier/gastenverblijf/(mantel)zorg en door grootte ook uitermate geschikt voor het geven van groepslessen aan huis.

Gesitueerd aan een uitvalsweg in hartje Waalre op een markant woonpunt met een zakelijk interessante uitstraling. De grandioze achtertuin (groot en veelzijdig groen) waarborgt alle gewenste rust en privacy. Het object kenmerkt zich door een weloverwogen opzet en een concept waarbij ruimte en beleving de kernwoorden zijn. Perceel kadastraal bekend gemeente Waalre, sectie A nummer 3992, groot 1.466 m². Bouwjaar circa 1980, in 2002 gerenoveerd. Inhoud circa 1.100 m³.

PARTERRE:

Overdekte entree. Fraaie en ruime hal. Slim bedachte garderobe. Betegeld toilet. Trappenhuis, zowel naar verdieping als naar souterrain. Vanuit hal rechts: Ruime en lichte keuken met deur naar terras en tuin. Hoogwaardige inrichting in hoek-opstelling en van alle gemakken en inbouwapparatuur voorzien. Deur naar woonkamer. Vanuit hal rechtdoor: Living. Prachtige, bijna vierkante ruimte met een optimaal ruimtelijke beleving. De strategisch zeer goed geplaatste open haardpartij zorgt voor een doordachte onderbreking van de ruimte. De forse schuifpuien zorgen voor een uitstekende lichtinval en een fraai contact met de tuin. Vanuit hal links: Praktische studeer-/werkkamer.

VERDIEPINGEN:

Vanuit hal trap naar eerste verdieping: Royaal opgezette overloop met cv-ruimte (Intergas 1992), kastenwand en separate toiletruimte met fonteintje. Mooie slaapkamer I aan voorzijde met kastenwand en aangrenzende badkamer. Geheel betegeld en uitgevoerd met twee wastafels, ligbad/whirlpool en douche. Ruime slaapkamer II aan achterzijde (voorheen twee) met wastafel en bergruimte. Verder bevinden zich er slaapkamer III slaapkamer IV. Een Vlizo-trap gaat naar de bergzolder.

SOUTERAIN:

Vanuit hal trap naar souterrain: Eigen entree aan de voorzijde middels hellingbaan bereikbaar. Hal/entree met bergkast en toiletruimte. Toegang tot sublieme en lichte multifunctionele ruimte. Thans in gebruik als atelier. Aangrenzende pantry. Verdeelgang naar onder andere berg-/opslagruimte en wasruimte. Garage met aangrenzende (fietsen)-berging. Twee goed bemeten (slaap)kamers. Ruime, geheel betegelde badkamer met onder andere wastafelmeubel, toilet en een douchegelegenheid.

TUIN:

Groot perceel met een uitstekende breedte en diepteverhouding van de achtertuin. Fraai en zeer divers van beplanting. Grote tuinberging. Vijverpartij en diverse terrassen aanwezig. Groot zonneterras naast de woning op de zuid-zijde. Zijtuin met achterom.

ALGEMEEN:

• Isolatie aanwezig (dak, muur, glas);
• Achtertuin circa 35 m diep;
• Beregeningsinstallatie aanwezig.

TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend. Voor serieuze gegadigden is een plattegrond of bouwtekening ter beschikking en/of ter inzage via ons kantoor. Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom. De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Neggers Makelaars en Adviseurs.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Onze Lieve Vrouwedijk 10 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken