Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Kastanjelaan 21

Verkocht
Perceeloppervlakte
373 m²
Woonoppervlakte
182 m²
Inhoud
650 m³
Kastanjelaan 21 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Ruime, luxe, uitgebouwde en volledig gerenoveerde (2013) geschakelde twee-onder-één-kapwoning op een royaal perceel met o.a. vier royale slaapkamers (eenvoudig 5e te creëren), werk-/hobbykamer, oprit voor meerdere auto’s, berging en tuin met fraaie overdekte loungehoek (2019). 

Gelegen op gewilde, groene en rustige woonlocatie op loopafstand van bossen, speeltuin de Klimbim en het centrum van Waalre dorp met alle voorzieningen. Op fietsafstand van ASML, High Tech Campus, Maxima MC en Eindhoven centrum. Prima ontsluitingsmogelijkheden naar de  A2 / A50 / A67.

Perceel kadastraal bekend gemeente Waalre, sectie B, nummer 3172, groot 373m². 
Bouwjaar 1975, in 2013 aangebouwd/gerenoveerd. Woonoppervlakte circa: 182 m², inhoud circa 650 m³.

BEGANE GROND:
Ruime entree/hal met garderobe, meterkast (o.a. 12 groepen, 3x aardlekschakelaar en glasvezel), opgang naar de eerste verdieping en toilet met wandcloset en fonteintje.
De hal is, evenals de uitbouw, voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
Royale en riant uitgebouwde leefruimte van maar liefst 74m², met L-vormige woonkamer aan de voorzijde voorzien van open haard en eiken parketvloer. 
Open verbinding naar de riante woonkeuken. De grote lichtstraat en achterpui over de volle breedte met dubbele openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval.
Luxe keukenopstelling met kook-spoeleiland, plafond afzuigunit, Quooker, combi-oven, combi-stoomoven, koelkast en vaatwasser (alle apparatuur van Miele).
Speel-/hobby-/werkkamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin. Met toegang naar berging met houten garagedeuren.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met vaste open trap naar de tweede verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met fraaie parketvloer. Slaapkamer I met loopdeur naar platdak (momenteel kastenkamer). 
Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche met rainshower, dubbele wastafel met onderkast, spiegelkast, badkamermeubel en wandcloset.
Ruime slaapkamer II aan voorzijde.
Ruime slaapkamer III aan achterzijde.

TWEEDE VERDIEPING:
Overloop met toegang bergzolder met opstelling C.V.-ketel (Remeha 35C, 2003), waskamer met aansluitpunt voor de wasapparatuur en bergruimte achter schuifdeuren. Ruime zolder(slaap)kamer IV. 
De overloop, waskamer en slaapkamer zijn afgewerkt met een fraaie parketvloer.
Ruime zolder(slaap)kamer IV met dakkapel aan achterzijde en groot dakvenster aan voorzijde. Op eenvoudige wijze kunnen hier 2 slaapkamers van worden gemaakt.

TUIN:
Privacyvolle , zonnige tuin op het oosten met terras, speelgazon, groene omheining  en luxe loungehoek (2019) met overkapping en elektra. De terrasverwarming is ter overname.
Nette voortuin.

ALGEMEEN:
Instapklare, luxe, gerenoveerde en uitgebouwde gezinswoning;
Voorzien van vloerisolatie,  gedeeltelijk dakisolatie (na-isolatie) en dubbel glas;
Energielabel C;
Op fietsafstand van High Tech Campus, Maxima MC en ASML;
Gewilde locatie in kinderrijke en groene woonomgeving;
Eterniet dakbeschot (asbesthoudend);
Kortom: een ruime, luxe en instapklare gezinswoning op een geweldige woonlocatie!

TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend.

Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Makelaars.


Verhagen Makelaars                
Willibrorduslaan 27
5581 GA WAALRE

040-2212291
info@verhagenmakelaars.nl
www.verhagenmakelaars.nl

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Kastanjelaan 21 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken