Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Eindhovenseweg 93

Verkocht
Perceeloppervlakte
3.101 m²
Woonoppervlakte
260 m²
Inhoud
950 m³
Eindhovenseweg 93 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Karakteristieke rietgedekte voormalige burgemeesterswoning op een schitterend perceel grenzend aan het riviertje 'De Tongelreep'.

Deze villa heeft nog diverse oorspronkelijke elementen maar dient wel te worden gerenoveerd/opgeknapt. perceel kadastraal bekend gemeente Aalst, sectie E nummers 1395 en 1996, samen groot 3.101 m². Bouwjaar circa 1927. Inhoud circa 950 m³.

INDELING:

Overdekte entree naar vestibule en hal met terrazzovloer. Ruime hal met bordestrap. Living met kamer-en suite en originele schouw. Raampartij, open haard met ombouw en erker. Royale eenvoudige woonkeuken. Op de eerste verdieping biedt de hoge overloop toegang tot 5 (slaap)kamers, badkamer, separaat toilet en zolder met cv-opstelling (Nefit Ecomline). Slaapkamer voorzijde. Ouderslaapkamer met deur naar badkamer. Ruime maar eenvoudige badkamer grenzend aan de ouderslaapkamer.

GARAGE & TUIN:

Inpandige garage met twee loopdeuren en elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Voorzien van elektra, water, verwarming, meterkast en aansluiting voor wasapparatuur. Royale tuin rondom met oprijlaan, fraaie bomen en de 'Tongelreep' grenzend aan de tuin. Losse eenvoudige berging in de tuin (circa 3 m x 6 m).

ALGEMEEN:

Karakteristieke villa • Veel oorspronkelijke elementen • Op het perceel staan een aantal waardevolle bomen (beschermd) • Koper dient rekening te houden met achterstallig onderhoud en bijbehorende opknapkosten.

TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend. Voor serieuze gegadigden is een plattegrond of bouwtekening ter beschikking en/of ter inzage via ons kantoor. Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom. De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Neggers Makelaars en Adviseurs.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Eindhovenseweg 93 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken