Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-1
Vught

Aert Heymlaan 9 a

€ 850.000 k.k.
Verkocht
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-0
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-1
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-2
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-3
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-4
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-5
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-6
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-7
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-8
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-9
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-10
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-11
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-12
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-13
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-14
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-15
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-16
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-17
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-18
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-19
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-20
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-21
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-22
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-23
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-24
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-25
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-26
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-27
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-28
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-29
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-30
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-31
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-32
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-33
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-34
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-35
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-36
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-37
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-38
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-39
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-40
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-41
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-42
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-43
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-44
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-45
Verkocht
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-2
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-3
+46
Perceeloppervlakte
707 m²
Woonoppervlakte
182 m²
Inhoud
762 m³
Aert Heymlaan 9 a is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op toplocatie in bosrijke omgeving van het Vughtse villapark vrijstaande villa met 6 slaapkamers, ruime begane grond, carport en garage/berging. De villa is gebouwd in 1969 en heeft een bescheiden en praktisch voorkomen met rechte lijnen. In de jaren is er het e.e.a verbouwd. Zo zijn de voormalige inpandige garages, 2 stuks, omgebouwd naar slaapkamers op de begane grond. Hierdoor is het aantal slaapkamers gestegen naar in totaal 6 stuks en zijn er 2 badkamers voorzien. Een op de begane grond en een, net als 4 slaapkamers, op de verdieping.

In het lommerrijke Vught gesitueerde vrijstaande villa met flinke carport, berging/garage en fijne zonnige tuin op het zuidoosten. De woning is prachtig gelegen in het bosrijke omgeving en direct aan het Loyolapark.

In de directe omgeving bevinden zich overwegend vrijstaande huizen in het hogere segment o.a. een mooi landhuis of juist de moderne stadsvilla's. Een welgestelde omgeving kun je wel stellen. Mede doordat de Aert Heymlaan overgaat in de rest van het villapark en Vught Noord met zijn kenmerkende groene omgeving en doorsteek naar bijvoorbeeld de natuurgebieden, de Vughtse Hei, De Gement met de Moerputten en Het Bossche Broek. Dit betekent dat je vrijwel direct vanuit huis de natuur kunt opzoeken en prachtige boswandelingen kunt maken. In de ochtend wordt je
hier toegezongen door de vogels in het voorgelegen bos en Loyolapark. Natuurgebied en recreatiegebied de IJzeren Man is op korte fietsafstand bereikbaar. Een ochtendje joggen of wellicht zwemmen behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

De voorzieningen van het Vughtse centrum heb je hier op korte fietsafstand. Hier tref je uiteraard de dagelijkse voorzieningen, maar ook gezellige boutiques en restaurants. De ontsluiting is eveneens goed te noemen daar Vught de beschikking heeft over een eigen treinstation. Daarnaast zijn er uitvalswegen zoals de Rijksweg N65 en de snelweg A2 eenvoudig te bereiken. Zo ben je vlot in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg, Utrecht en Amsterdam.

Het centrum van 's-Hertogenbosch ligt letterlijk binnen "handbereik" hier fiets je eenvoudig, veilig binnen 10 minuten naartoe. Eveneens prachtig want je kunt kiezen uit verschillende bosrijke routes zoals de route door de lommerijke Kampdijklaan langs fort Isabella. Ben je fervent liefhebber van worstenbroodjes? Dan wordt fort Isabella met o.a. een foodmarket je nieuwe "hotspot".

INDELING:
De indeling is praktisch: Entree, hal en gang met plavuizen tegelvloer die wij ook tegenkomen in de woonkamer en de keuken. Houten trappenhuis. Meterkast. Toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Ruime woonkamer met half open keuken met bar. De L-vormige woonkamer met separate eetkamer aan de tuinzijde van de woning is ruim van opzet en heeft aan de voorzijde mooi zicht op de bosrijke omgeving. De eetkamer is erg ruim van opzet en lekker licht door de grote raampartijen.

De keuken is voorzien van L-vormige houten inrichting, bestaande uit een flink aantal, robuust uitgevoerde onder- en bovenkasten, werkblad met geïntegreerde dubbele RVS-spoelbak, oven met 4- pits gasfornuis en afzuigkap.
Direct aan de keuken de bijkeuken en tevens achter ingang direct grenzend aan de oprit. Hier nog een extra keukenblok met spoelbak. In de bijkeuken is er middels een vlizotrap toegang tot een bergzolder.

Vanuit de eetkamer is het achterste gedeelte van het huis te bereiken. Vroeger 2 inpandige garages, nu een gang met toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is ca 13 m2 en de kleinere is ca. 8 m2.
De badkamer kent een lichte kleurstelling en voorziet in een ruime inloopdouche, een toilet en wastafel. In de gang is er nog middels een vlizotrap toegang tot een bergzolder.

Op de verdieping een prima en bovenal heel lichte overloop/gang. Een viertal slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer (ca 15 m2) is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een doorloop middels een enkele deur naar de kleinere slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Deze is ca.7 m2 groot. Deze slaapkamer is eveneens vanaf de overloop bereikbaar en is uitgerust met een eigen wastafel. De op 1 na grootste slaapkamer ligt eveneens aan de achterzijde van de woning en is ca. 13 m2 groot en heeft ook een eigen wastafel. De laatste slaapkamer is een kamer aan de voorzijde van de woning en is ca. 7 m2 groot. De badkamer is gedateerd en kent een roze met blauwe inrichting. Uitgerust met een ligbad, een wastafel en een toilet. De openslaande ramen veelal in houten kozijnen geplaatst met hoofdzakelijk draairamen. Het dak van de woning is licht hellend en dat zie je terug in de plafonds van de diverse vertrekken.

Links van de woning heeft de eigenaar een royale carport laten bijbouwen. Deze is aan het einde van de oprit gelegen. Vanuit hier is er tevens toegang tot de grote houten berging/ garage. Aan weerszijde heeft deze berging dubbele deuren en is ideaal te gebruiken voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen. Aan de rechterzijde van de woning is een stenen berging aangebouwd. Praktisch voor het opbergen van tuingereedschap. De tuin is voldoende groot en bevindt zich aan de voor-, zijen achterkant. Aangelegd met verharding (carport en terrassen), gazon, heesters en bomen.
Door alle volwassen beplanting in combinatie met het vele groen in de directe omgeving doet je bijna vergeten dat je in een villapark bent.


Bijzonderheden:
- Ruim perceel van 707 m2
- Oprit met mogelijkheid tot stallen meerdere auto's;
- Carport en een ruime berging/garage;
- De slaapkamers begane grond zijn vroeger 2 inpandige garages geweest;
- Doordat de woning een vrijwel platdak heeft alsmede een schuindak boven de aanbouw is er veel dakvlak voor zonnepanelen beschikbaar;
- In bosrijke omgeving;
- Op korte afstand van de Vughtse Heide, de IJzeren Man en de Bossche binnenstad;
- Naar wens te moderniseren en te verduurzamen woning;
- Bankgarantie 10% van de koopsom van toepassing;
- Oplevering in overleg, echter op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.

Deze informatie (o.a. tekstueel, plattegronden en kenmerken) is met zorg samengesteld, desalniettemin aanvaardt AMB Makelaars geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de opgenomen informatie. Het is niet mogelijk rechten te ontlenen aan de vermelde informatie.
Meer lezen
Minder lezen
Stefan Kuiten
Uw qualis-makelaar
Stefan Kuiten
AMB Makelaars
Dorpsstraat 7
5261 CJ Vught
073 711 37 03
Contact met de makelaar
Aert Heymlaan 9 a, Vught foto-1
Aert Heymlaan 9 a is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken