Julianastraat 1, Vlijmen foto-1
Vlijmen

Julianastraat 1

€ 1.425.000 k.k.
Verkocht
Julianastraat 1, Vlijmen foto-0
Julianastraat 1, Vlijmen foto-1
Julianastraat 1, Vlijmen foto-2
Julianastraat 1, Vlijmen foto-3
Julianastraat 1, Vlijmen foto-4
Julianastraat 1, Vlijmen foto-5
Julianastraat 1, Vlijmen foto-6
Julianastraat 1, Vlijmen foto-7
Julianastraat 1, Vlijmen foto-8
Julianastraat 1, Vlijmen foto-9
Julianastraat 1, Vlijmen foto-10
Julianastraat 1, Vlijmen foto-11
Julianastraat 1, Vlijmen foto-12
Julianastraat 1, Vlijmen foto-13
Julianastraat 1, Vlijmen foto-14
Julianastraat 1, Vlijmen foto-15
Julianastraat 1, Vlijmen foto-16
Julianastraat 1, Vlijmen foto-17
Julianastraat 1, Vlijmen foto-18
Julianastraat 1, Vlijmen foto-19
Julianastraat 1, Vlijmen foto-20
Julianastraat 1, Vlijmen foto-21
Julianastraat 1, Vlijmen foto-22
Julianastraat 1, Vlijmen foto-23
Julianastraat 1, Vlijmen foto-24
Julianastraat 1, Vlijmen foto-25
Julianastraat 1, Vlijmen foto-26
Julianastraat 1, Vlijmen foto-27
Julianastraat 1, Vlijmen foto-28
Julianastraat 1, Vlijmen foto-29
Julianastraat 1, Vlijmen foto-30
Julianastraat 1, Vlijmen foto-31
Verkocht
Julianastraat 1, Vlijmen foto-2
Julianastraat 1, Vlijmen foto-3
+32
Perceeloppervlakte
1.700 m²
Woonoppervlakte
630 m²
Inhoud
2.653 m³
Julianastraat 1 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op een fantastische locatie binnen de driehoek Vught, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk: Authentieke, voormalige dokterswoning met aangrenzende (praktijk)woning en kapelletje. Een indrukwekkend rijksmonument gebouwd in 1895 volgens de Neorenaissance bouwstijl. In het interieur zijn delen van de oorspronkelijke indeling en inrichting bewaard gebleven. Het comfort is anno nu, geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De sfeer die je binnen ervaart is ongeëvenaard, waarbij modern en historie perfect met elkaar zijn verenigd. De monumentale villa is met smaak gerestaureerd en gemoderniseerd.

Deze woning biedt je de mogelijkheid om met het hele gezin zeer ruim te wonen of om wonen en werken naadloos met elkaar te combineren. De aangrenzende voormalige praktijkwoning maakt het geheel in combinatie met de villa bij uitstek geschikt als gezinswoning al of niet in combinatie met een kantoor, praktijk of atelier. De woning heeft een eigen entree met 2 leefruimtes, keuken, kelder, toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel en twee slaapkamers. 

Deze statige villa staat midden in de karakteristieke dorpskern van Vlijmen, met soortgelijke bebouwing en de nodige voorzieningen binnen handbereik, anderzijds is er een goede verbinding met de grotere steden zoals ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Zo ben je op tien autominuten verbonden met de rest van Nederland via de A27, A58 en A59. Vliegvelden, golfbanen, scholen en andere voorzieningen zijn allemaal op redelijke afstand in ruime mate aanwezig. Op steenworp afstand van één van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen.

Via de statige entree met hardstenen treden is de prachtige ontvangsthal te bereiken. De sierlijk vormgegeven trap is geschilderd in een diepzwarte kleur en vormt een geslaagde combinatie met hoge ornamenten plafonds en prachtige paneeldeuren. De villa telt vele leef- en slaapvertrekken, onder andere een ruime zitkamer met erker, zitgedeelte met haardpartij, ingetogen sierlijsten en een mooie parketvloer in visgraatmotief. Door de erker met roedeverdeling kun je volop genieten van de rondom gelegen tuin met de monumentale bomen, volgroeide planten en struiken.
Woonkeuken met schouw, ingebouwde servieskast en houtkachel in het sfeervolle eetgedeelte. De ideale plek voor een zondagsontbijt of uitgebreide lunch genietend van het uitzicht op de monumentale beuk in de achtertuin.
De villa kent op de verdieping onder andere vier grote slaapkamers, waarvan de master bedroom met toegang tot de royale complete badkamer, een op maat gemaakte dressing en een praktische was-/ linnenkamer. Drie royale slaapkamers, kantoorruimte met fantastisch uitzicht, badkamer en tweede op maat gemaakte dressing op de tweede verdieping. 

De volgroeide groenblijvende hagen aan de voorzijde dragen bij aan de statige uitstraling van deze monumentale villa. Aan de rechterzijde ligt een ruim terras met overkapping. Er kunnen meerdere auto’s op eigen terrein geparkeerd worden. De achtertuin heeft door zijn omvang en de imposante bomen een parkachtige uitstraling. Direct grenzend aan de woonkeuken ligt een groot terras met in het midden de monumentale beuk waaronder je heerlijk zelf, met je gezin of gasten optimaal kunt genieten van de tuin. Pool house met verwarmd zwembad, gezelschapsruimte met houtkachel, keuken, badkamer, apart toilet en kleedkamer.

Woonoppervlak 630 m², inhoud 2.653 m³, perceelgrootte 1.700 m².

Dit bijzonder object biedt u alle vrijheid voor een riant binnen- en buitenleven!

Graag informeren wij u tijdens een persoonlijke rondleiding over alle details en mogelijkheden van dit object.

Eén van de vele mogelijkheden met dit markante pand op deze unieke locatie is het ontwikkelen van een hotel of een deel van het pand te gebruiken als woonhuis en een deel als hotel. De mogelijkheden voor een hotel zijn al eerder onderzocht en voorgelegd bij de gemeente. Dit plan is nooit tot uitvoering gebracht. Ben u benieuwd naar deze mogelijkheden? De stukken welke voorgelegd zijn bij de gemeente zijn bij ons op te vragen.
Meer lezen
Minder lezen
Nienke van Gogh
Uw qualis-makelaar
Nienke van Gogh
AMB Makelaars
Torenstraat 1
5151 JJ Drunen
0416-23 50 25
Contact met de makelaar
Julianastraat 1, Vlijmen foto-1
Julianastraat 1 is succesvol verkocht door AMB Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken