Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Balkerweg 75

Verkocht
Woonoppervlakte
234 m²
Inhoud
800 m³
Balkerweg 75 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Dit stijlvolle landhuis uit 1865 met prachtige tuin, omheind door oude bomen, houtwallen en waterpartijen, is gelegen in beschermd natuurgebied "De Ommerschans". De woning is geheel verbouwd met behoud van authentieke elementen. De wensen en normen van deze tijd rond huis, tuin en omgeving, voorzien in een totaalpakket voor het wonen met ster. Het perceel van 5020 m2 met origineel bakhuisje, garage en schuur grenst aan het water, wat een parkachtig karakter aan de tuin geeft.

Velen kennen dit historische pand vanaf de Balkerweg, maar juist de oorspronkelijke toegang ligt aan de achterzijde. Een geheel ander beeld verrast degene die een wandeling naar de Ommerschans maken. Ervaar een ware oase van rust, onderdeel van een overdadige natuur in dit prachtige gebied.

Het landhuis is in Engelse stijl ingericht en gestoffeerd. Een goede kenner proeft direct deze specifieke sfeer. Stijlvol met allure.

De begane grond heeft diverse vertrekken. De woonkamer ligt aan de achterzijde en kijkt uit over de fraaie tuin. Een lange hal leidt naar de voordeur. Aan beide zijden liggen meerdere kamers, de keuken, het toilet, de toegang tot de kelder en de trapopgang naar de 1e verdieping. 
Op de bovenverdieping is een royale overloop, 3 slaapkamers en een kleedkamer met aansluiting naar de ruime badkamer aanwezig. 
Onder de hoge kap is een tweede vloer over een gedeelte van het oppervlak aangebracht. Dit deel is middels een losse trap te bereiken en met wanden afgesloten en voorziet in enorm veel bergruimte.

Technisch is de woning goed en voorzien van hardhouten kozijnen en isolerende beglazing, ook op de bovenverdieping. De zeer fraaie tuin is onderhoudsarm aangelegd en waarborgt een optimale privacy.
Deze woning is met veel zorg bewoond en onderhouden.

Een bezichtiging biedt zoveel meer dan wat de foto's laten zien. 
Bent u serieus geïnteresseerd maakt u dan een afspraak om deze plek te beleven.
 

Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Balkerweg 75 is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken