Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-1
Utrecht

Prins Hendriklaan 63

€ 1.175.000 k.k.
Verkocht
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-0
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-1
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-2
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-3
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-4
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-5
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-6
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-7
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-8
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-9
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-10
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-11
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-12
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-13
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-14
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-15
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-16
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-17
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-18
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-19
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-20
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-21
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-22
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-23
Verkocht
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-2
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-3
+24
Perceeloppervlakte
203 m²
Woonoppervlakte
187 m²
Inhoud
660 m³
Prins Hendriklaan 63 is succesvol verkocht door WVO makelaarsgroep

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wat een leuk familiehuis is dit! Op een zeer geliefde plek in Utrecht-Oost ligt dit karakteristieke en royale herenhuis. Het gevelbeeld is mooi en brengt je gelijk in de juiste sfeer. Binnen zijn er ook nog de nodige authentieke kenmerken waaronder de hoge plafonds met ornamenten, originele paneeldeuren en ensuite deuren. Dit heerlijke familiehuis heeft een fijne leefruimte, een leuke voortuin en diepe achtertuin, 5 slaapkamers, 1 wasruimte en 2 badkamers.

Recent zijn er diverse zaken grondig aangepakt zoals o.a. het plaatsen van een geheel nieuw dak met dakisolatie, vervanging van riool, verwijdering van alle loden leidingen, plaatsen nieuwe badkamer, aanleggen vloerverwarming etc. De woning is recent bouwtechnisch gekeurd, deze keuring valt zeer gunstig uit! Uiteraard is deze ter inzage.

De woning is gelegen aan een zogenoemde 'fietsstraat': hier zijn auto's te gast. Binnen enkele minuten wandel je van deze toplocatie in Utrecht-Oost naar het Wilhelminapark. Niet alleen de dagelijkse boodschappen zijn te vinden in de directe omgeving, maar ook de gezellige restaurantjes waar het heerlijk vertoeven is op één van de terrasjes. Voor een fijne wandeling is het mooie natuurgebied bij de Kromme Rijn een aanrader.

Kortom: Een ideaal ruim gezinshuis op een top locatie!

Indeling
Begane grond
Royale entree, hal met trapkast en toilet. Grote woonkeuken gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken ademt veel sfeer uit door de mooie hoge plafonds, erker en ensuite deuren. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je een mooi groen uitzicht op de voortuin. Aan de achterzijde bevindt zich de prachtige ruime woonkamer met hoge plafonds, open haard en openslaande deuren naar de diepe achtertuin. Tevens is er nog een bijkeuken vanuit de hal bereikbaar en met toegang tot de tuin.

De diepe zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

Eerste verdieping
Overloop. Apart toilet. Badkamer voorzien van ligbad, douche, handdoekradiator en wastafel. Twee zeer royale slaapkamers beide voorzien van praktische inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is er toegang naar het grote balkon van circa 19 m²! De slaapkamer aan de voorzijde heeft een idyllisch balkonnetje met mooi uitzicht op het oude Sint Antonius Ziekenhuis. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een in 2020 gerealiseerde aparte waskamer. Ideaal voor een groot gezin. Deze verdieping is (op de badkamer na) geheel voorzien van vloerverwarming (2020).

Tweede verdieping
Ruime overloop. Apart toilet. Recent vernieuwde tweede badkamer met dakkapel voorzien van wastafel, ligbad en inloopdouche. De badkamer is zeer mooi afgewerkt met fraaie terrazzo tegels. De tweede verdieping is verrassend ruim! Er bevinden zich hier 3 zeer grote slaapkamers. De slaapkamers zijn erg leuk en speels ingericht met diverse vides. De nokhoogte is hier maar liefst 4,23 meter hoog! De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van dakkapellen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een groot dakraam. Verder is in 2021 het gehele dak vervangen en is er dakisolatie aangebracht. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming. Deze verdieping is echt ideaal voor (grotere) kinderen.

Algemene informatie
- Recent diverse zaken verbouwd zoals:
* Vervangen van gehele dak met nieuwe dakisolatie (2021)
* Vervangen gehele riool
* Verwijdering van loden leidingen
* Vervangen CV ketel (2020)
* Nieuwe mechanische ventilatie (2020)
* Aanleg waskamer (2020)
* Vloerverwarming eerste en tweede verdieping (2020)
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
- Recent bouwtechnisch gekeurd, het rapport is ter inzage.
- Let op: het energielabel betreft een 'ouder' label uit 2020. Na het plaatsten van het dubbel glas en vervanging van het dak en plaatsen van dakisolatie zal deze naar alle waarschijnlijkheid hoger uitkomen.
Meer lezen
Minder lezen
Sanne Hoffmans
Uw qualis-makelaar
Sanne Hoffmans
WVO makelaarsgroep
Jan van Scorelstraat 30
3583CP Utrecht
030-2542209
Contact met de makelaar
Prins Hendriklaan 63, Utrecht foto-1
Prins Hendriklaan 63 is succesvol verkocht door WVO makelaarsgroep

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken