Schutboomstraat 30, Uden foto-1
Uden

Schutboomstraat 30

€ 795.000 k.k.
Verkocht
Schutboomstraat 30, Uden foto-0
Schutboomstraat 30, Uden foto-1
Schutboomstraat 30, Uden foto-2
Schutboomstraat 30, Uden foto-3
Schutboomstraat 30, Uden foto-4
Schutboomstraat 30, Uden foto-5
Schutboomstraat 30, Uden foto-6
Schutboomstraat 30, Uden foto-7
Schutboomstraat 30, Uden foto-8
Schutboomstraat 30, Uden foto-9
Schutboomstraat 30, Uden foto-10
Schutboomstraat 30, Uden foto-11
Schutboomstraat 30, Uden foto-12
Schutboomstraat 30, Uden foto-13
Schutboomstraat 30, Uden foto-14
Schutboomstraat 30, Uden foto-15
Schutboomstraat 30, Uden foto-16
Schutboomstraat 30, Uden foto-17
Schutboomstraat 30, Uden foto-18
Schutboomstraat 30, Uden foto-19
Schutboomstraat 30, Uden foto-20
Schutboomstraat 30, Uden foto-21
Schutboomstraat 30, Uden foto-22
Schutboomstraat 30, Uden foto-23
Schutboomstraat 30, Uden foto-24
Schutboomstraat 30, Uden foto-25
Schutboomstraat 30, Uden foto-26
Schutboomstraat 30, Uden foto-27
Schutboomstraat 30, Uden foto-28
Schutboomstraat 30, Uden foto-29
Schutboomstraat 30, Uden foto-30
Schutboomstraat 30, Uden foto-31
Schutboomstraat 30, Uden foto-32
Schutboomstraat 30, Uden foto-33
Schutboomstraat 30, Uden foto-34
Schutboomstraat 30, Uden foto-35
Schutboomstraat 30, Uden foto-36
Schutboomstraat 30, Uden foto-37
Schutboomstraat 30, Uden foto-38
Schutboomstraat 30, Uden foto-39
Schutboomstraat 30, Uden foto-40
Schutboomstraat 30, Uden foto-41
Schutboomstraat 30, Uden foto-42
Schutboomstraat 30, Uden foto-43
Schutboomstraat 30, Uden foto-44
Schutboomstraat 30, Uden foto-45
Schutboomstraat 30, Uden foto-46
Schutboomstraat 30, Uden foto-47
Schutboomstraat 30, Uden foto-48
Schutboomstraat 30, Uden foto-49
Schutboomstraat 30, Uden foto-50
Schutboomstraat 30, Uden foto-51
Schutboomstraat 30, Uden foto-52
Schutboomstraat 30, Uden foto-53
Schutboomstraat 30, Uden foto-54
Verkocht
Schutboomstraat 30, Uden foto-2
Schutboomstraat 30, Uden foto-3
+55
Perceeloppervlakte
687 m²
Woonoppervlakte
219 m²
Inhoud
824 m³
Schutboomstraat 30 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Vrijstaande woning met verbluffende kwaliteiten

Door de ligging op de hoek van twee rustige straten is de eerste indruk direct aangenaam. Samen met de royale tuin rondom de hele woning zorgt dit voor een vrij woongevoel, terwijl je wel midden in Uden woont: het winkelcentrum ligt op tien minuutjes loopafstand. Dit geldt ook voor verschillende scholen en een groot park.

De volgende verrassing volgt als je een kijkje neemt voorbij de mooi gerenoveerde gevel. De vrijstaande woning uit de jaren vijftig is omgevormd tot een moderne woning met veel comfort. Toch herinneren een aantal authentieke elementen aan de tijden van weleer, zoals de geblokte tegelvloer en zichtbare delen van het gebinte.

Op een stijlvolle manier is eigentijds woongemak toegevoegd. Vooral in de royale leefkeuken en ruime badkamer komt dit naar voren. Daarbij heb je de luxe van verschillende extra kamers. Op de begane grond vind je een tuinkamer en twee extra ruimtes. Dit maakt het gemakkelijk de woning flexibel in te richten: kies je voor een kantoorruimte of gaat de voorkeur uit naar een hobby- en speelkamer? Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers. De zolder biedt veel ruimte met de mogelijkheid een extra kamer te creëren door de toevoeging van een dakkapel.

De royale tuin rondom de hele woning maakt het plaatje compleet. Door de ligging heb je veel privacy en een scala aan zon- en schaduwplekken om heerlijk te ontspannen. Aan het huis is een gezellige veranda ingericht en verderop in de tuin zijn verschillende terrassen gesitueerd. De jacuzzi en doucheruimte onderstrepen het wellness-gevoel, en ook met de buitenkeuken en bar is hier prachtig op ingespeeld.

Pluspunten

+ Parkeren op ruime eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s. De oprit is aan de straatkant afgesloten met een lage dubbele poort.

+ Via de oprit naar voordeur onder overkapping. Binnenkomst in hal met garderobe-nis en trap. In de hal ligt een authentieke zwart-wit geblokte tegelvloer (met vloerverwarming) die terugkomt in leefkeuken, bijkeuken, toiletruimte en gang aan achterzijde.

+ Sfeervolle woonkamer met veel licht door grote vensters met deelruiten aan drie zijden. De houten vloer is geheel geïsoleerd. In de woonkamer is een gasaansluiting voor gashaard aanwezig.

+ Ensuite-deuren naar royale leefkeuken met voldoende ruimte voor grote eettafel. Centraal in de keuken een kookeiland met 5-pits gaskookplaat, combi-oven en roestvrijstalen afzuigkap. Het keukenblok in hoekopstelling heeft een verzonken spoelbak en inbouwapparatuur zoals een koelkast en vaatwasser. Openslaande tuindeuren geven een directe doorgang naar het terras. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming.

+ Tussen de woonkamer en de leefkeuken bevindt zich de deur naar de ruime kelder (6 m2) met stahoogte.

+ De tuinkamer sluit aan op leefkeuken. Door de glasgevel met dubbele schuifpui heb je hier een fraai uitzicht op de tuin. Het zijraam zorgt voor extra licht.

+ De twee extra kamers op de begane grond kunnen naar wens worden ingericht als kantoor, hobbyruimte of speelkamer. En met een aantal eenvoudige aanpassingen eventueel ook als slaapkamer. De grote kamer aan de zijde van de oprit is voorzien van een open kast, compact keukenblok en buitendeur.

+ In een gang aan achterzijde bevinden zich de toiletruimte en een inbouwkast met schuifdeur. De toiletruimte heeft ruime afmetingen en is uitgevoerd met wandtoilet en wastafel. In de gang is ook een achterdeur naar de oprit.

+ Bijkeuken bevat aansluitingen voor wasmachine en droger.

+ Tuin gaat (inclusief oprit) geheel rondom de woning. Een groot deel van de tuin is omhaagd, het resterende gedeelte wordt omrand door een muur met pilaren. Aan de rechterzijde is op de grens met de groenstrook een tuinhek geplaatst.

+ Achtertuin op zonzijde is grotendeels betegeld. Bij de schuifpuien van de tuinkamer is een houten overkapping met lichtkoepel geplaatst. Overkapte doorgang met poort komt uit bij oprit. Verderop in de achtertuin is in een beschutte hoek een jacuzzi geplaatst. Hierbij staat een houten overkapping met buitenkeuken/-bar en inloopdouche met regendouche.

+ De zijkant van de tuin is uitgevoerd met uitgestrekt gazon. Hier staan twee houten tuinhuizen met ertussen een vlonderterras. Een dubbele houten poort zorgt voor een doorgang naar de voortuin.

+ Vier slaapkamers op eerste verdieping hebben prima afmetingen en een fijne lichtinval. In de slaapkamers ligt een lichtgekleurde houten vloer. Bij de hoofdslaapkamer en op de overloop bevinden zich inloopkasten.

+ Grote stijlvolle badkamer is uitgevoerd met meerdere ramen, spotverlichting, ligbad, douchecabine en twee als wasbekkens gestileerde wastafels op houten meubels. Het wandcloset is in een aparte ruimte gesitueerd.

+ In een van de slaapkamers is een luik naar de bergzolder.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Dave de Jongh
Uw qualis-makelaar
Dave de Jongh
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Schutboomstraat 30, Uden foto-1
Schutboomstraat 30 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken