Prior van Milstraat 20, Uden foto-1
Uden

Prior van Milstraat 20

€ 698.000 k.k.
Verkocht
Prior van Milstraat 20, Uden foto-0
Prior van Milstraat 20, Uden foto-1
Prior van Milstraat 20, Uden foto-2
Prior van Milstraat 20, Uden foto-3
Prior van Milstraat 20, Uden foto-4
Prior van Milstraat 20, Uden foto-5
Prior van Milstraat 20, Uden foto-6
Prior van Milstraat 20, Uden foto-7
Prior van Milstraat 20, Uden foto-8
Prior van Milstraat 20, Uden foto-9
Prior van Milstraat 20, Uden foto-10
Prior van Milstraat 20, Uden foto-11
Prior van Milstraat 20, Uden foto-12
Prior van Milstraat 20, Uden foto-13
Prior van Milstraat 20, Uden foto-14
Prior van Milstraat 20, Uden foto-15
Prior van Milstraat 20, Uden foto-16
Prior van Milstraat 20, Uden foto-17
Prior van Milstraat 20, Uden foto-18
Prior van Milstraat 20, Uden foto-19
Prior van Milstraat 20, Uden foto-20
Prior van Milstraat 20, Uden foto-21
Prior van Milstraat 20, Uden foto-22
Prior van Milstraat 20, Uden foto-23
Prior van Milstraat 20, Uden foto-24
Prior van Milstraat 20, Uden foto-25
Prior van Milstraat 20, Uden foto-26
Prior van Milstraat 20, Uden foto-27
Prior van Milstraat 20, Uden foto-28
Prior van Milstraat 20, Uden foto-29
Prior van Milstraat 20, Uden foto-30
Prior van Milstraat 20, Uden foto-31
Prior van Milstraat 20, Uden foto-32
Prior van Milstraat 20, Uden foto-33
Prior van Milstraat 20, Uden foto-34
Prior van Milstraat 20, Uden foto-35
Verkocht
Prior van Milstraat 20, Uden foto-2
Prior van Milstraat 20, Uden foto-3
+36
Perceeloppervlakte
513 m²
Woonoppervlakte
155 m²
Inhoud
719 m³
Prior van Milstraat 20 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Let op: Prior van Milstraat 20 in Uden is een gemeentelijk monument en hoeft daarom niet over een energielabel te beschikken. De woning beschikt over muurisolatie, dakisolatie, dubbele beglazing, vloerverwarming en een HR-Combiketel uit 2021.

In het centrum gelegen bijzondere vrijstaande woning

Deze bijzondere vrijstaande woning, in een heerlijke rustige straat pal in het centrum, springt op verschillende manieren in het oog. Natuurlijk is dat op de allereerste plaats door de meer dan authentieke en markante uitstraling. De combinatie van het bijzondere tondak en de hoge schoorsteen met sierlijke windwijzer binnen de groene oase van een werkelijk prachtige tuin biedt een bijzonder fraai aanzicht. Waaraan je ook meteen de historische wortels van het huis afleest. Die blijken terug te reiken naar de jaren dertig van de vorige eeuw. Geen wonder dat dit huis in de Amsterdamse School stijl tot gemeentelijk monument is uitgeroepen.

Binnenshuis is het monumentale karakter op veel plaatsen behouden en op een fraaie manier gemengd met eigentijds wooncomfort. De binnenkomst in de representatieve ruime hal, de lichte woonkamer en de open luxe keuken zet daarvoor al meteen de juiste toon.

Zo is het splinternieuwe keukengedeelte op een stijlvolle manier geïntegreerd in het sfeervolle woongedeelte. Het woongedeelte bestaat uit twee verbonden ruimtes waarbij de openslaande terrasdeuren en de vele ramen de directe verbinding vormen met de zeer ruime tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer met alle voorzieningen. Op de tweede verdieping betreed je via een vaste trap een prachtige ruime kamer over de gehele oppervlakte van het huis

Door de royale ruimte van de verschillende kamers op de begane grond en beide verdiepingen heb je veel mogelijkheden voor flexibel gebruik. Daar kan de eigen garage (met ruime zolder) eveneens een rol van betekenis in hebben.

Maar ook de ligging op de hoek draagt absoluut bij aan het speciale karakter. Het zorgt direct voor een aangenaam vrij gevoel. Iets waarvan je met name in de riante en zeer fraai aangelegde zijtuin optimaal kunt genieten. Op de terrassen tussen het weelderige groen vind je altijd wel een plekje met veel rust, zon en maximale privacy.

Tegelijkertijd woon je wel midden in het centrum. In amper drie minuten wandel je naar de bruisende Markt van Uden met haar vele horecavoorzieningen, het theater en de winkelstraten die Uden rijk is. Verder heb je vanuit de woning een snelle en gemakkelijke route naar de opritten van de A50, het openbaar vervoer en alle andere stadsvoorzieningen.

Pluspunten

+ Parkeren in garage aan achterzijde. De garage is bereikbaar via de zijstraat en afgesloten met een sectionaaldeur.

+ Door dubbele sierhekwerkpoort en via bestraat tuinpad naar overkapte voordeur. Naast de voordeur en een groot glas-in-loodraam prijkt het embleem ‘gemeentelijk monument’. Vervolgens binnenkomst in representatieve hal met trapopgang en toiletruimte. Toiletruimte is geheel betegeld en heeft een wandtoilet, fonteintje en klein glas-in-loodraam.

+ Elegante marmeren vloer gaat vanuit hal verder in leefkeuken en gedeelte van de woonkamer.

+ Woonkamer heeft een zeer helder karakter door grote vensters met deelramen. In de zitkamer met houten vloer komt het daglicht via de de ramen van de erker. Hier bevindt zich ook een open haard met hoge schouw. Bij de eethoek zijn openslaande tuindeuren en een boogportaal naar leefkeuken.

+ Luxe leefkeuken biedt een mooie plaats voor de eettafel bij venster en deur met glas-in-loodraam. Een kookschiereiland vormt de optische scheiding met het kookgedeelte. Tegen de wand staat een keukenblok met gekoppelde keukenwand. Het kookgedeelte bevat een inductiekookplaat met werkbladafzuiging, combi-oven, koelkast en vaatwasser. In de keuken zijn twee vaste kasten beschikbaar.

+ In bijkeuken is onder een raam een compact keukenblok met roestvrijstalen afzuigkap geplaatst. Er zijn hier aansluitingen voor wasmachine en ander witgoed. Ook is er een uitstortgootsteen aanwezig. De bijkeuken heeft een tegelvloer.

+ Riante tuin is fraai ingericht met bestrate terrassen, grindperken en weelderig beplante perken. Boven terras bij de woning is een ruime verwarmde overkapping geplaatst. Houten poort naast garage geeft een directe achterom vanuit zijstraat.

+ Drie slaapkamers op eerste verdieping hebben houten vloeren. De royale hoofdslaapkamer is uitgevoerd met een inbouwkast. In een andere slaapkamer is een balkondeur naar een ommuurd balkon aan achterzijde. De derde slaapkamer heeft inbouwkast en een vaste wastafel.

+ Badkamer is geheel betegeld en voorzien van een venster met deelruiten, ligbad, douche, toilet en wastafel. De badkamer is toegankelijk vanaf overloop en en vanuit de hoofdslaapkamer.

+ Vaste trap naar ruime tweede verdieping met mogelijkheden voor vierde of zelfs vijfde slaapkamer of hobbyruimte. Gevelvensters aan weerszijden laten het daglicht volop binnen op de bovenverdieping. Aan een zijde is in het schuine gedeelte een kastenwand gemaakt.

+ Koele kelderruimte in de leefkeuken.

+ Boven de garage is een ruimte die flexibel is te gebruiken.

+ Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud.

Aanvaarding
In overleg
Meer lezen
Minder lezen
Jeffrey Gremmen
Uw qualis-makelaar
Jeffrey Gremmen
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Prior van Milstraat 20, Uden foto-1
Prior van Milstraat 20 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken