Lentemorgen 31, Uden foto-1
Uden

Lentemorgen 31

€ 850.000 k.k.
Verkocht
Lentemorgen 31, Uden foto-0
Lentemorgen 31, Uden foto-1
Lentemorgen 31, Uden foto-2
Lentemorgen 31, Uden foto-3
Lentemorgen 31, Uden foto-4
Lentemorgen 31, Uden foto-5
Lentemorgen 31, Uden foto-6
Lentemorgen 31, Uden foto-7
Lentemorgen 31, Uden foto-8
Lentemorgen 31, Uden foto-9
Lentemorgen 31, Uden foto-10
Lentemorgen 31, Uden foto-11
Lentemorgen 31, Uden foto-12
Lentemorgen 31, Uden foto-13
Lentemorgen 31, Uden foto-14
Lentemorgen 31, Uden foto-15
Lentemorgen 31, Uden foto-16
Lentemorgen 31, Uden foto-17
Lentemorgen 31, Uden foto-18
Lentemorgen 31, Uden foto-19
Lentemorgen 31, Uden foto-20
Lentemorgen 31, Uden foto-21
Lentemorgen 31, Uden foto-22
Lentemorgen 31, Uden foto-23
Lentemorgen 31, Uden foto-24
Lentemorgen 31, Uden foto-25
Lentemorgen 31, Uden foto-26
Lentemorgen 31, Uden foto-27
Lentemorgen 31, Uden foto-28
Lentemorgen 31, Uden foto-29
Lentemorgen 31, Uden foto-30
Lentemorgen 31, Uden foto-31
Lentemorgen 31, Uden foto-32
Lentemorgen 31, Uden foto-33
Lentemorgen 31, Uden foto-34
Lentemorgen 31, Uden foto-35
Lentemorgen 31, Uden foto-36
Lentemorgen 31, Uden foto-37
Lentemorgen 31, Uden foto-38
Lentemorgen 31, Uden foto-39
Lentemorgen 31, Uden foto-40
Lentemorgen 31, Uden foto-41
Lentemorgen 31, Uden foto-42
Lentemorgen 31, Uden foto-43
Lentemorgen 31, Uden foto-44
Lentemorgen 31, Uden foto-45
Lentemorgen 31, Uden foto-46
Lentemorgen 31, Uden foto-47
Lentemorgen 31, Uden foto-48
Lentemorgen 31, Uden foto-49
Verkocht
Lentemorgen 31, Uden foto-2
Lentemorgen 31, Uden foto-3
+50
Perceeloppervlakte
639 m²
Woonoppervlakte
237 m²
Inhoud
945 m³
Lentemorgen 31 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Met de eerste aanblik weet deze vrijstaande villa je meteen te intrigeren. Dat heeft zeker te maken met de bijzondere uitstraling van de vrijstaande woning. Maar ook de fraai aangelegde tuin, die doorloopt naar achteren, wakkert nieuwsgierigheid aan. Je voelt het luxe wooncomfort dat achter de markant gevormde gevel schuilgaat.

En in die verwachting word je absoluut niet teleurgesteld. Meteen volgt de bevestiging: Een huis met heel veel licht, verrassende elementen en veel leefruimtes maken dit huis tot een hele speciale woning. Strategisch ontworpen om de hele dag van de zon te kunnen genieten en gelegen aan een rustige, brede, groene en zeer kindvriendelijke woonstraat. Scholen, park en uitvalswegen liggen op korte afstand. Het gezellige centrum van Uden met alle voorzieningen zijn loop-/fietsafstand te bereiken.

Beneden: Lopend via de oprit door de onderhoudsvriendelijke voortuin kom je via een bordes bij de entree van deze woning. Bij binnenkomst merkt u al direct dat het hier om een bijzondere woning gaat. Dit wordt mede veroorzaakt door de kleine niveauverschillen tussen de verschillende leefruimten. In de hal met vide ligt een marmeren vloer met vloerverwarming die doorloopt over vrijwel de gehele begane grond. De centrale hal beschikt verder over een toiletruimte, meterkast (2020) en verdiepte provisiekast onder de trap. Er zijn toegangsdeuren tot de keuken, wasruimte en slaap-/werkkamer. De wasruimte beschikt over een kastenwand met daarachter de witgoedaansluitingen. Een stortkoker bezorgt de was rechtstreeks vanuit de badkamer op de 1ste verdieping naar de wasruimte. Aansluitend bij de wasruimte is de kantoorruimte aan de voorzijde van de woning. Een ideale plek om in alle rust thuis te werken. Ook vanuit de wasruimte kunt u rechtstreeks via een deur naar de oprit met carport en elektrisch oplaadpunt. De garage is ruim, verwarmd en volledig geïsoleerd. Het leefgedeelte is zeer royaal en speels ingedeeld. Schuifdeuren kunnen de verschillende ruimten scheiden, maar er kan ook één grote leefruimte gecreëerd worden. Bijzonder daarbij is de zogenaamde "orangerie", een soort van glazen serre/tuinkamer centraal in de woning. Een heerlijke lichte plek om te vertoeven en natuurlijk biedt deze ruimte direct toegang tot de tuin.
Aan de voorzijde van de woning is een groot eetgedeelte met open keuken. Vanuit de keuken is overigens ook een doorkijk richting de orangerie. Het eetgedeelte is erg ruim en geschikt voor een grote tafel met gasten voor een gezellig diner. De glaspartijen, die allen voorzien zijn van automatische screens, lopen van vloer tot aan het plafond en geven fantastisch veel lichtinval. De luxe keuken is in 2020 volledig gemoderniseerd en beschikt over een complete U-inrichting met lekker veel werkblad en kastruimten. De volgende Inbouwapparaten treft u hier aan: een inductiefornuis, vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast en twee spoelbakken. Het granieten blad maakt de keuken in luxe stijl af.
Aan de tuinzijde is een zitkamer, welke via schuifdeuren vanuit de orangerie bereikbaar is. Ook deze zitkamer is op de zonzijde gericht met grote glaspartijen en schitterend uitzicht op de tuin. De schuifpui biedt hier rechtstreeks toegang tot. Tot slot hebben we nog een zeer ruime slaap-/speel-/werkkamer. Ook dit vertrek is aan de tuinzijde gelegen en vanuit de zitkamer bereikbaar, maar ook rechtstreeks vanuit de hal. Er zijn openslaande deuren naar de tuin aanwezig en ook is hier een mooie kastenwand gemaakt. Door de aanwezigheid van een badkamer in deze achterste ruimte is een slaapkamer op de begane grond prima mogelijk. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wandcloset. De ruimte is geheel betegeld en, zoals het gehele huis, voorzien van vloerverwarming.

Boven: Op de 1e verdieping zijn vanuit de overloop drie slaapkamers bereikbaar. Met een kleine ingreep is zeer eenvoudig een vierde slaapkamer te creëren. De slaapkamers zijn uitgevoerd met laminaatvloeren, vloerverwarming en airco. De slaapkamers beschikken over een eigen dakterras. Deze terrassen zijn respectievelijk ca. 9 en 21 m² groot en beide gericht op de zonzijde. Leuke terrassen om te verblijven met volledige privacy door de opstaande muren aan de zijkant. Er is op de verdieping ook een flinke kleedkamer aanwezig met vaste kleding- en schoenenkasten. In deze ruimte is ook de opstelling van de Nefit CV-ketel (2018). De 2e badkamer is compleet uitgevoerd met wandcloset, ligbad, royale douche, wastafel en bidet.

Buiten: Naast de woning ligt een royale oprit voorzien van onderhoudsvrije bestrating met carport en aansluitend de garage. Er zijn verschillende prachtige terrassen gemaakt. Hiermee kan op ieder moment van de dag het juiste plekje gekozen worden om te genieten van de grote tuin, waar velerlei vogels hun onderkomen zoeken, maar ook egeltjes en eekhoorns. Een ruim gazon voor de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken. Aan de achterzijde op het perceel zijn leilindebomen geplaatst voor het waarborgen van maximale privacy. Het houten tuinhuis geeft extra opslag, hier staat ook de grondwaterpomp (2021) voor de sproei-installatie van de tuin.

Veiligheid: Uiteraard is bij deze woning ook zeer goed nagedacht over uw veiligheid, zodat u altijd onbekommerd kunt genieten. Daarom is het huis voorzien van automatische rolluiken, een alarm- en een camerasysteem

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Jeffrey Gremmen
Uw qualis-makelaar
Jeffrey Gremmen
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Lentemorgen 31, Uden foto-1
Lentemorgen 31 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken