Gulden 2, Uden foto-1
Uden

Gulden 2

€ 950.000 k.k.
Verkocht
Gulden 2, Uden foto-0
Gulden 2, Uden foto-1
Gulden 2, Uden foto-2
Gulden 2, Uden foto-3
Gulden 2, Uden foto-4
Gulden 2, Uden foto-5
Gulden 2, Uden foto-6
Gulden 2, Uden foto-7
Gulden 2, Uden foto-8
Gulden 2, Uden foto-9
Gulden 2, Uden foto-10
Gulden 2, Uden foto-11
Gulden 2, Uden foto-12
Gulden 2, Uden foto-13
Gulden 2, Uden foto-14
Gulden 2, Uden foto-15
Gulden 2, Uden foto-16
Gulden 2, Uden foto-17
Gulden 2, Uden foto-18
Gulden 2, Uden foto-19
Gulden 2, Uden foto-20
Gulden 2, Uden foto-21
Gulden 2, Uden foto-22
Gulden 2, Uden foto-23
Gulden 2, Uden foto-24
Gulden 2, Uden foto-25
Gulden 2, Uden foto-26
Gulden 2, Uden foto-27
Gulden 2, Uden foto-28
Gulden 2, Uden foto-29
Gulden 2, Uden foto-30
Gulden 2, Uden foto-31
Gulden 2, Uden foto-32
Gulden 2, Uden foto-33
Gulden 2, Uden foto-34
Gulden 2, Uden foto-35
Gulden 2, Uden foto-36
Gulden 2, Uden foto-37
Gulden 2, Uden foto-38
Gulden 2, Uden foto-39
Gulden 2, Uden foto-40
Gulden 2, Uden foto-41
Gulden 2, Uden foto-42
Gulden 2, Uden foto-43
Gulden 2, Uden foto-44
Gulden 2, Uden foto-45
Gulden 2, Uden foto-46
Gulden 2, Uden foto-47
Verkocht
Gulden 2, Uden foto-2
Gulden 2, Uden foto-3
+48
Perceeloppervlakte
912 m²
Woonoppervlakte
205 m²
Inhoud
844 m³
Gulden 2 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Moderne vrijstaande woning op fijne locatie.

Een aantal kwaliteiten valt direct op als je kennismaakt met deze vrijstaande woning. De eerste is absoluut de jonge leeftijd die afstraalt van de gebruikte bouwmaterialen en -technieken. Het label ‘zo goed als nieuw’ strookt hier naadloos met de werkelijkheid. Tevens is de woning zeer onderhoudsvriendelijk gebouwd, denk bijvoorbeeld aan aluminium kozijnen door de gehele woning. In alles herken je hierin een eigentijds thuis, dat overigens ook prachtige nostalgische elementen in de vormgeving heeft.

De eerste stap door de voordeur leidt naar het tweede verbluffende kenmerk.
Immense ramen en de bijbehorende rijkelijke lichtinval bepalen het karakter van het interieur. Vanaf de hal, via de ruimtelijke eetkamer, woonkamer en leefkeuken, tot en met vier grote slaapkamers bepaalt het de uitstraling van de royale ruimte.

Dit gaat overigens overal hand in hand met een prachtige stijlvolle afwerking. Luxe wooncomfort komt in alle details terug. Waarbij de beschikbare ruimte ook nog eens zorgt voor zeer flexibele mogelijkheden in gebruik en inrichting. Zo heb je op de begane grond een extra kamer die perfect is als speel-, hobby- of werkkamer.

De riante tuin met overkapt terras en uitgestrekt gazon maken het fraaie totaalpakket compleet. Door de ligging kun je hier genieten van maximale vrijheid en privacy. De groenstrook links van de woning, maakt dat je echt vrij woont.

Tegelijkertijd heb je vanuit deze rustige woonwijk in Uden-Zuid een snelle route naar het centrum en de A50. Op deze weg passeer je eerst de wijksupermarkt. En bij het Zuiderpark - op tien minuten loopafstand - is een kindcentrum met kinderopvang en basisschool.

Pluspunten

+ Parkeren op ruime eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s of onder dubbele carport. Verder parkeerplaatsen voor de deur langs rustige woonstraat. Via de carport kun je vanuit de auto overdekt naar binnen via de voordeur en achterdeur.

+ Via voortuin met grindperken en tuinpad naar glazen voordeur onder ruime overkapping. Binnenkomst in moderne lichte hal met vide, hoge ramen en glazen dak. Hier is een ruime garderobe met kast. De glazen deur van de hal naar het leefgedeelte zorgt voor een open karakter.

+ Toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandtoilet en hangend toiletmeubel met geïntegreerd fonteintje.

+ Elegante plavuizenvloer gaat vanuit hal verder over gehele begane grond.

+ Royale woonkamer krijgt veel licht via grote ramen aan drie zijden, welke allemaal tot op de vloer reiken. Brede schuifpui geeft directe toegang tot het terras bij de woning.

+ De woonkamer en de eetkamer worden gescheiden door een prachtig grote doorkijk gashaard met afstandsbediening, welke vanuit beide ruimtes te zien is. De enorme schoorsteen is een prachtig element aan de woning.

+ Eethoek heeft grote vensters tot op de vloer. Deze geven een zeer fraaie uitkijk op de eigen tuin en laten het daglicht ruimschoots binnen.

+ In luxe leefkeuken is centraal een kookeiland met geïntegreerde hoge eettafel geplaatst. Verder bevat het kookeiland een inductiekookplaat met erboven een vrijhangend schouwafzuigkap. In de uitgebreide keukenwand is naast bergruimte verdere inbouwapparatuur verwerkt, zoals een combi-oven, een stoomoven en een grote koelkast en grote vriezer. Grote ramen tot op de vloer, onder andere van de brede schuifpui, garanderen ook hier van drie zijden een rijkelijke lichtinval.

+ Extra kamer op de begane grond is in gebruik als speelkamer. Deze kan natuurlijk ook perfect worden gebruikt als kantoor of hobbykamer.

+ Aan de zijkant van de woning bevinden zich de bijkeuken, tweede toiletruimte met wandtoilet en fonteintje, een kastenwand, meterkast en garderobe-nis. In de bijkeuken met gevelvenster zijn wasmachine en droger geïnstalleerd in lage kasten. Buitendeur komt uit onder carport.

+ Riante L-vormige achtertuin biedt door de ligging veel zonuren en maximaal privacy. Bij de woning is een beschut zitje onder de overkapping van de veranda. Dit terras sluit aan op een uitgestrekte gazon dat aan de zijkant van de woning doorgaat. Achter in de tuin is een tweede terras naast een houten tuinhuis met openslaande vensterdeuren.

+ De gehele achtergevel op de begane grond is van glas. Dit zorgt voor een rijkelijke lichtinval. Ook de brede schuifpuien in de woonkamer en leefkeuken dragen hieraan bij.

+ In eetkamer is de trap naar de eerste verdieping. Deze leidt naar een lichte L-vormige overloop die uitkomt bij de vide in de hal.

+ Op de verdieping zijn vier grote slaapkamers. Door grote gevelvensters en dakramen is ook hier een prima lichtinval gegarandeerd. In twee slaapkamers zijn balkondeuren, voorzien van horren, naar een platdak aan de zijkant. Hier zou bijvoorbeeld een dakterras kunnen worden gerealiseerd.

+ Hoofdslaapkamer met ensuite-badkamer heeft een glasgevel die naast de fijne lichtinval voor een schitterend uitzicht zorgt, je kijkt hier namelijk uit op groen. De elegante ensuite-badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en badkamermeubel.

+ Stijlvolle badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een ramenrij in een dakkapel, ligbad, inloopdouche met regendouche, designradiator en badkamermeubel met twee als wasbekkens uitgevoerde wastafels. Naast de badkamer is een separate toiletruimte met wandtoilet en fonteintje.

+ Luik leidt naar ruime bergzolder op tweede verdieping. Hier zijn de HR-combiketel en unit van de centrale ventilatie geïnstalleerd.

+ De woning is afgewerkt met een speciale steen. Deze genuanceerde, dunne gevelsteen is geproduceerd volgens de populaire Wasserstrich-methode en staat voor krachtige, natuurlijke nuance.

+ Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping, zijn alle ramen voorzien van horren.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Dave de Jongh
Uw qualis-makelaar
Dave de Jongh
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Gulden 2, Uden foto-1
Gulden 2 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken