Gebont 19, Uden foto-1
Uden

Gebont 19

€ 950.000 k.k.
Verkocht
Gebont 19, Uden foto-0
Gebont 19, Uden foto-1
Gebont 19, Uden foto-2
Gebont 19, Uden foto-3
Gebont 19, Uden foto-4
Gebont 19, Uden foto-5
Gebont 19, Uden foto-6
Gebont 19, Uden foto-7
Gebont 19, Uden foto-8
Gebont 19, Uden foto-9
Gebont 19, Uden foto-10
Gebont 19, Uden foto-11
Gebont 19, Uden foto-12
Gebont 19, Uden foto-13
Gebont 19, Uden foto-14
Gebont 19, Uden foto-15
Gebont 19, Uden foto-16
Gebont 19, Uden foto-17
Gebont 19, Uden foto-18
Gebont 19, Uden foto-19
Gebont 19, Uden foto-20
Gebont 19, Uden foto-21
Gebont 19, Uden foto-22
Gebont 19, Uden foto-23
Gebont 19, Uden foto-24
Gebont 19, Uden foto-25
Gebont 19, Uden foto-26
Gebont 19, Uden foto-27
Gebont 19, Uden foto-28
Gebont 19, Uden foto-29
Gebont 19, Uden foto-30
Gebont 19, Uden foto-31
Gebont 19, Uden foto-32
Gebont 19, Uden foto-33
Gebont 19, Uden foto-34
Gebont 19, Uden foto-35
Gebont 19, Uden foto-36
Gebont 19, Uden foto-37
Gebont 19, Uden foto-38
Gebont 19, Uden foto-39
Verkocht
Gebont 19, Uden foto-2
Gebont 19, Uden foto-3
+40
Perceeloppervlakte
647 m²
Woonoppervlakte
254 m²
Inhoud
1.013 m³
Gebont 19 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Prachtige villa met veel extra’s.

Luxe wooncomfort speelt in deze vrijstaande woning absoluut de hoofdrol. Van de representatieve hal tot en met de fraaie tuin met eigen zwembad springt het in het oog. Waarbij het steeds gepaard gaat met een zeer stijlvolle vormgeving, rijkelijke lichtinval en riante afmetingen. Daarmee is dit een huis om direct verliefd op te worden.

De sierlijk gevormde gevel zet voor dit aangename woongevoel meteen de juiste toon. Silhouet en gebruikte materialen roepen een warme herinnering op aan de jaren twintig en dertig. Iets wat bij de eerste stap in de hal met hoge vide nog speciaal versterkt wordt. Maar je ziet ook direct het solide gebruik van eigentijdse bouwmaterialen en -technieken.

Hierbij komen de verrassende pluspunten van een grote extra kamer op de begane grond, die perfect als kantoor-in-huis of praktijkruimte kan worden gebruikt. Of de weldaad van een eigen zwembad die zonder twijfel een speciale dimensie toevoegt aan het totale woongenot. Bovendien beschikt de woning over het hoogste energielabel A wat zich vertaald naar lagere vaste lasten.

Maar ook de ligging aan de rand van een park. Het zorgt voor een prachtige uitkijk en een vrij woongevoel. Tegelijkertijd zijn er verschillende voorzieningen dichtbij. Zo is er een basisschool op loopafstand. Daarnaast rijd je vanuit deze westkant van Uden in amper drie minuten naar de A50.

Pluspunten

+ Parkeren op eigen oprit en in aanpandige garage. In garage ligt een tegelvloer en is een uitstortgootsteen beschikbaar. Garage is aan zowel de voorzijde als de achterzijde afgesloten met openslaande houten deuren. Buitendeur komt uit in tuin, binnendeur in woning.

+ Pad door groene voortuin komt uit bij voordeur in boogvormige nis. Binnenkomst in representatieve hal met vide, trap en meterkast. In hal ligt een stijlvolle plavuizenvloer die terugkomt in de keuken en bijkeuken.

+ Woonkamer heeft een licht karakter door grote vensters in erker en glasgevel met openslaande tuindeuren. Deze uitstraling wordt versterkt door de tinten van de strakke wanden en plafond met sierlijsten en spotverlichting. Een in de wand geïntegreerde houthaard geeft een warm accent. De woonkamer is uitgevoerd met een parketvloer in visgraatmotief.

+ Ensuite-deuren geven toegang tot de leefkeuken. Bij de openslaande tuindeuren is in de uitbouw een mooie plaats voor de eettafel. In het kookgedeelte staat bij een uitgebreide keukenwand een luxe kookeiland met natuurstenen werkblad. Hierboven is in verlaagd plafond spotverlichting en de afzuigkap geïntegreerd.

+ Extra kamer aan voorzijde kan dienst doen als aparte eetkamer. Maar er kan ook een kantoor, hobbyruimte of speelkamer worden gerealiseerd. Grote vensters laten ook hier het daglicht volop binnen. In deze ruimte ligt dezelfde parketvloer als in de woonkamer.

+ In de bijkeuken is de toiletruimte met wandtoilet en zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger. Verder is er een kastenwand aanwezig. Een buitendeur komt uit bij de oprit.

+ Achtertuin is zeer fraai aangelegd met een terras bij woning, veranda aan de zijkant, gazon en een eigen zwembad. Hoge haag zorgt voor veel privacy. Achter garage en veranda bevindt zich een stenen berging. Aan de andere zijkant is een poort voor een directe achterom.

+ Zwembad is voorzien van een afdekzeil op een vaste rol. Terras met tegels rondom het zwembad heeft zitje op vlondervloer.

+ Drie riante slaapkamers op eerste verdieping hebben prima afmetingen en een zeer prettige lichtinval door grote gevelvensters en een dakkapel. Bij een van de slaapkamers bevindt zich een grote inloopkast met kastenwand en inbouwkast. Op de overloop en in de slaapkamers ligt sfeervol laminaat.

+ Moderne luxe badkamer is uitgevoerd met een groot venster met deelramen, spotverlichting, hoekbad, inloopdouche met regendouche, designradiator, wandtoilet, bidet en badkamerblad met twee opstaande wastafels.

+ Vaste trap leidt naar de tweede verdieping met mogelijkheid tot vierde en vijfde slaapkamer. Hoge gevelvensters aan weerszijden bieden een fijne lichtinval. Ook op de bovenverdieping ligt laminaat.

+ In afgesloten berging op de bovenverdieping zijn de HR-combiketel en converter van de zonneboiler geïnstalleerd.

+ Zestien zonnepanelen op dak aan achterzijde.

+ Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Aanvaarding
In nader overleg.
Meer lezen
Minder lezen
Dave de Jongh
Uw qualis-makelaar
Dave de Jongh
Van der Krabben Makelaardij
Velmolenweg 165
5404 LC Uden
0413-257 033
Contact met de makelaar
Gebont 19, Uden foto-1
Gebont 19 is succesvol verkocht door Van der Krabben Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken