Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-1
Swalmen

Aan de Eppenbeek 8

€ 640.000 k.k.
Verkocht
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-0
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-1
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-2
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-3
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-4
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-5
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-6
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-7
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-8
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-9
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-10
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-11
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-12
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-13
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-14
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-15
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-16
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-17
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-18
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-19
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-20
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-21
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-22
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-23
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-24
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-25
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-26
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-27
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-28
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-29
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-30
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-31
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-32
Verkocht
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-2
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-3
+33
Perceeloppervlakte
1.810 m²
Woonoppervlakte
262 m²
Inhoud
923 m³
Aan de Eppenbeek 8 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In het buitengebied van Swalmen, maar dicht bij het centrum, ligt deze vrijstaande villa die dateert van 1976. Het ontwerp in splitlevelarchitectuur stamt van de tekentafels van architect Bertels uit Noorbeek die verschillende doorkijken en zichtassen creëerde. Het pand telt niet minder dan zes slaapkamers, twee badkamers en heeft een solarverwarmd zwembad in de achtertuin. Straatnaam ‘Aan de Eppenbeek’ refereert aan de gelijknamige beek. Het huis ligt op loopafstand van het dorpscentrum en op 1 km afstand liggen de maasplassen van kerkdorpje Asselt. Swalmen valt onder gemeente Roermond. Het centrum van Roermond -met intercitystation- is makkelijk bereikbaar, ook per fiets, de eerste oprit naar snelweg A73 binnen 5 minuten. Het bouwjaar is 1976, de inhoud bedraagt 923 m3 en het perceeloppervlak meet 1.810 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
De L-vormige ontvangsthal (8,5 m2) heeft een vloerafwerking van Noorse leisteen (50/50) die drempelloos doorloopt in het betegelde gastentoilet met fonteintje. In de hal bevindt zich de meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen die wordt geflankeerd door een garderobe-nis.

L-vormige woonkamer
Vanuit de hal is toegang tot een L-vormige woonkamer (58,7 m2) met een plafondafwerking van red cedar en waar de leistenen vloer eveneens drempelloos in doorloopt. Aan de voorzijde is met een brede raampartij uitzicht op een natuurgebied, aan de achterzijde bevindt zich een hoekraam dat aan de binnenzijde is voorzien van uitsparing in de vloer voor planten. Aan de achterzijde, ter hoogte van de keuken en het eetkamergedeelte, leidt een brede schuifpui naar het overdekte terras en de achtertuin.

Keuken
De toegang tot de keuken (12 m², eveneens met leistenen vloer) kan met een houten schuifdeur afgescheiden worden. De inrichting is in U-opstelling met een zwart natuurstenen blad die een vierkante designspoelbak herbergt en een 4-pits kookplaat (Bora). Aan de andere zijde zijn van Siemens een combimagnetron, koelkast en afwasmachine ondergebracht.

Slaapkamer met badkamer
De voormalige garage is getransformeerd in een slaapkamer (19,3 m2) met toegang tot de oprit aan de voorzijde. De terracottakleurige tegelvloer heeft vloerverwarming en in het plafond zijn twaalf spots ingebouwd. De slaapkamer staat met een schuifdeur in verbinding met een betegelde badkamer (5,2 m2) met twee rondvormige waskommen op eenblankhouten onderstel die worden geflankeerd door een inloopdouche met thermostaatkraan, verzonken afvoer en glazen paneeldeuren. Vanuit de badkamer is toegang tot een toiletruimte met vrijhangend sanitair.

Werkkamer
Aan de linkerzijde van de woonkamer bevindt zich een multifunctioneel inzetbare L-vormige werkkamer (22,4 m2) met uitzicht op zowel de achtertuin als de linkerzijtuin. Met een brede raampartij is ter hoogte van het eetkamergedeelte visueel contact met de woonkamer. De ruimte beschikt over een ingebouwde muurkast met schuifdeuren en heeft extra bergruimte in een nis.

Technische ruimte
In de technische ruimte (5,6 m2) met keramische tegelvloer (wasmachine en -droger) en de techniek van de heteluchtverwarming (Brink, 2013) en warmwaterboiler ondergebracht. Een deur biedt er toegang tot een (wijn)keldertje (5,7 m2) onder de vroegere garage metruimte voor plaatsing van een diepvriezer; een deur biedt hier toegang tot de zijtuin.

Berging met toegang tot kruipruimte
Onder de trap is een berging (1,8 m2) van waaruit toegang is tot een 80 centimeter hoge kruipruimte onder het huis.

VERDIEPING
5 Slaapkamers
Vanuit de hal leidt een hardhouten trap naar een overloop (20,0 m2) op de eerste verdieping. Hier is toegang tot in totaal vijf slaapkamers (van 16,8 m2, 17,2 m2, 14,0 m2, 8,6 m2 en 6,8 m2) waarvan er zich twee op een vier treden hoger liggend gedeelte bevinden en de meeste beschikken over ingebouwde muurkasten. De grootste slaapkamer heeft met een vide (3,1 m2) met schuifpui uitzicht op het zitgedeelte beneden. Vanuit de naastgelegen slaapkamer (14,0 m2) is toegang tot een dakterras (4,0 m2) dat met een raampartij eveneens zicht heeft op het zitgedeelte van de woonkamer.

Douchecabine en toilet
De slaapkamers en overloop hebben een vloerafwerking van drempelloos doorlopend parket. Twee slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel en op de overloop is toegang tot een betegelde doucheruimte die wordt geflankeerd door een betegelde toiletruimte.

Hoofdbadkamer
De hoofdbadkamer (4,6 m2) op deze verdieping heeft een tegelvloer van donkerkleurige mozaïektegeltjes en wandtegels tot plafondhoogte. Tot de inrichting met wit sanitair behoren een ligbad, vaste wastafel en een bidet.

ZOLDER
Een vaste trap leidt naar een bergzolder onder de nok van het dak (met 5,8 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn).

TUIN
Omliggende tuin met zwembad en twee tuinhuisjes De voortuin heeft een afscheiding met Heras-hekwerk aan de voorzijde, een brede gazonstrook met aangelegde borders en een centraal toegangspad dat naar de overdekte entree leidt. Aan de linkerzijde is stallingsmogelijkheid voor auto’s op de oprit en de linkerzijtuin biedt plaats aan een carport (27,9 m2). Na de overgang naar de
achtertuin, via een poort in het Heras-hekwerk, staat aan de linkerzijde een houten tuinhuis (17,6 m2) met houten vloer. Aan de woningzijde bevindt zich een brede overkapping met windscherm boven het terras (19,6 m2) van waaraf zicht is op het voor kleine kinderen veilig omheinde zwembad.

Zwembad
Het zwembad meet 10.0 x 5.0 meter en is voorzien van een Jetstream, verlichting en een handmatig bedienbare rolhoes. Het is solarverwarmd en de zuiveringsinstallatie (zandfilterpomp met UV filter) is achter in de tuin in een tweede houten tuinhuis (15,3 m2) ondergebracht. Voor badgasten bevindt zich hier tevens een extra douche en toilet (2,1 m2). De borders rond het gazonoppervlak kennen een gevarieerde en volgroeide inrichting hetgeen de privacy in belangrijke mate verhoogt.

ALGEMEEN
- Vrijstaande villa op een perceel van 1.810 m2 in het rustige buitengebied van Swalmen (Roermond-Noord), doch op korte afstand van het centrum;
- 6 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond (levensloopbestendig);
- Omliggende privacyrijke tuin met een solarverwarmd zwembad en poolhouse;
- Op korte afstand van winkelvoorzieningen en met de oprit naar autosnelweg A73 nabij.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Aan de Eppenbeek 8, Swalmen foto-1
Aan de Eppenbeek 8 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken