Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-1
Stevensweert

Julianalaan 6 C

€ 790.000 k.k. — € 2.250 p.m. ex.
Verkocht
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-0
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-1
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-2
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-3
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-4
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-5
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-6
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-7
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-8
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-9
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-10
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-11
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-12
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-13
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-14
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-15
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-16
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-17
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-18
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-19
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-20
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-21
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-22
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-23
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-24
Verkocht
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-2
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-3
+25
Perceeloppervlakte
1.130 m²
Woonoppervlakte
211 m²
Inhoud
1.066 m³
Julianalaan 6 C is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op een rustige locatie, aan de rand van Stevensweert en met een blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde, ligt dit vrijstaande herenhuis dat is gebouwd in zogeheten notaris-stijl. Tijdens de bouw is de grootste aandacht geschonkenaan kwaliteit en afwerkingsniveau; ze zijn tot in het kleinste detail concessieloos uitgevoerd in huis. Het object beschiktover drie slaapkamers en een luxe en compleet ingerichte keuken en badkamer. Diezelfde kwaliteitsnorm geldt ook voor de omliggende tuin waar een tuinarchitect voor tekende en die – ondanks zijn omvang en inrichting – slechts een
minimum aan onderhoud vergt.

De ligging nabij het historische centrum van Stevensweert – en met uitgestrekte watergebieden aan het einde van de straat – mag zonder meer uniek worden genoemd. Steden in de omgeving, zoals Roermond en Maaseik, zijn dankzij de goede verbindingen in nauwelijks een kwartier rijden bereikbaar. Dat geldt onverkort ook voor het Duitse achterland of steden als Eindhoven en Maastricht die dankzij autosnelwegen op slechts een half uur afstand liggen. Het bouwjaar is 2008, de inhoud bedraagt 1.065 m3 en het perceeloppervlak meet 1.043 m2.

BEGANE GROND
In het midden van de voorgevel is overdekt – onder een balkon op de verdieping – toegang tot de ontvangsthal (5,1 m2). Deze heeft een vloerafwerking van massief Frans eiken dat tevens is toegepast in de achterliggende woonkamer en keuken. Aan de linkerzijde in de hal bevindt zich de garderobe en de meterkast met volledig vernieuwde aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen, gevolgd door een stijlvol betegeld gastentoilet met vrijhangend sanitair van Duravit en designfonteintje van Clou met chromen armatuur.

Living met tuincontact
De U-vormige living (totaal 63,2 m2) heeft aan de rechtervoorzijde een zithoek die is gecentreerd rond een designgashaard van Kalfire in een strak vormgegeven schouw met zwart natuurstenen ombouw. Aan de achterzijde bieden openslaande tuindeuren toegang tot het achterterras en de achtertuin. Ter hoogte van het eetkamergedeelte is toegang tot de op de voorzijde georiënteerde keuken. Bijzonder detail in deze living zijn de bovenlichten van de raampartijen die zijn voorzien van glas-in-loodvensters met facetgeslepen geometrische motieven.

Halfopen keuken
De halfopen keuken (16,6 m2) heeft een centraal geplaatste eetbar annex kookeiland met composieten werkblad waarin een 3-pits gaskookplaat met separate wokbrander (Miele) is opgenomen. De rvs-wasemkap erboven (Miele) is voorzien van vier ingebouwde halogeenspots die de kookplaat aanlichten. Aan de voorzijde, met uitzicht via een dubbele raampartij op de voortuin, is een aanrechtblad in hetzelfde composietmateriaal geplaatst die plaats biedt aan een rvs-spoelbak van Franke met Quooker-kraan en een designarmatuur van Newform. Onder dit werkblad bevindt
zich de afwasmachine (Miele, nieuw). Aan de rechterzijde, vóór de toegang naar de bijkeuken, zijn in een kastenwand een stoomoven en combimagnetron van Miele opgenomen.

Bijkeuken
De keuken staat in verbinding met een bijkeuken (6,7 m2) waarvan de vloer is afgewerkt met keramische tegels. Het aanrecht is van hetzelfde composietmateriaal als het aanrecht in de keuken en herbergt eveneens een rvs-spoelbak met Newform-armatuur. Onder het aanrecht zijn de witgoedaansluitingen ondergebracht en met een tuindeur is in de linkerzijgevel toegang tot de zij- en achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een witgelakte trap naar de overloop (10,4 m2) op de verdieping. De vloer is afgewerkt met massief eiken vloerdelen die een whitewash-finish kregen en loopt drempelloos door in de drie slaapkamers. Op de overloop bevindt zich een tweede toiletruimte met dezelfde designinrichting als het gastentoilet op de begane grond. Aan de voorzijde is toegang tot een bordes/balkon (1,5 m2) boven de entree op de begane grond. De L-vormige hoofdslaapkamer (21,5 m2) bestrijkt de gehele rechtervleugel en heeft aan de achterzijde toegang tot een inloopgarderobe (6,4 m2) met een handgemaakte inrichting en waar zes ingebouwde halogeenplafondspots voor de juiste verlichting zorgen. De beide andere slaapkamers (14,1 m2 en 14,5 m2) bevinden zich in de linkervleugel.

Badkamer
In het midden van de overloop is toegang tot de badkamer (8,4 m2) die is afgewerkt met luxe wand- en vloertegels en voorzien is van een separaat verwarmingssysteem met afzuiging en tijdschakelaar. De inrichting bestaat uit een wastafelmeubel met keramische tweepersoonswastafel, een kunststoffen ligbad in een ombouw met grootformaat keramische tegels rondom en een inloopdouche met regendouchekop achter een gehard glazen scheidingswand. Alle sanitair is van Duravit, de armaturen zijn van Grohe. Een designwandradiator en zes ingebouwde halogeenplafondspots completeren deze badkamerinrichting.

TWEEDE VERDIEPING
Multifunctionele ruimte
De witgelakte vaste trap leidt voorts naar de tweede verdieping die legio toepassingsmogelijkheden kan krijgen, bijvoorbeeld als kantoor aan huis of als extra badkamer/gastenslaapkamer. Onder
de dakhelling – met zicht op de balken van de dakconstructie – is aan drie zijden kastruimte achter schuifdeuren gecreëerd met een inrichting die tevens beschikt over hangsystemen. Daglichttoetreding in deze ruimte (met 23,4 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn) geschiedt door een twee dakkapellen aan de voor- en achterzijde met geïsoleerde glas-in-loodraampartijen.

Technische ruimte
Aan de linkerzijde is toegang tot een zolder (met 16,2 m2 aan stahoogte boven de 1.50-meterlijn). Hier is de opstelplaats van de HR-combiketel (Brink 2017 en boiler van Daalderop Combifort). Op
warme, zomerse dagen kan het de lucht koelen en via de convectorputten in huis de binnentemperatuur op een aangenaam niveau van zo’n 18 graden houden.

SOUTERRAIN
Vanuit de ontvangsthal biedt een trap toegang tot de keldervertrekken. De centrale verbindingsruimte (9,6 m2) heeft een vloerafwerking van keramische tegels en aan een zijde een driedeurs kastenwand met schuifdeuren die aan de linkerzijde wordt geflankeerd door een open nis voor wijnopslag.

Garage
De garage (69,8 m2) met keramische tegelvloer heeft een U-vormige plattegrond en biedt plaats aan de stalling van twee auto’s. Zij is toegankelijk via een oprit aan de rechterzijde met elektrisch bedienbare sectionaalpoort met afstandsbediening. De garage is voorts voorzien van krachtstroomaansluiting, biedt plaats aan de techniek van het centrale stofzuigersysteem alsmede aan de techniek van het automatische, uit vijf groepen bestaande beregeningssysteem van de tuin. Deze laatste is voorzien van een tijdschakelaar die de grondwaterpomp aanstuurt.

TUIN
De achtertuin heeft een vergelijkbare inrichting met aan de woningzijde een verhoogd terras van Belgische leisteen op een betonnen fundering. Het zonnescherm boven het terras – met extra luifel aan de onderzijde bij laagstaande zon – is elektrisch bedienbaar en voorzien van een windmeter die zorgt voor automatisch in- en uitvouwen. Naast de hagen heeft de achtertuin een inrichting van platanen, met op de achterste erfgrens drie kastanjebomen en een eikenboom die tegen een hoge haag staan. Deze inrichting zorgt voor een volkomen groene omgeving die op diverse punten ’s
avonds kan worden aangelicht waardoor een feeërieke sfeer ontstaat. De omliggende tuin van dit object is door een tuinarchitect ontworpen. De voortuin is daarbij ingedeeld met een kruisvormig pad dat naar de zijtuinen en hoofdingang leidt. De ontstane borders zijn afgebakend met strak gesnoeide, anderhalve meter hoge hagen en kennen een inrichting van bodembedekkend groen waarop zes cypresvormig gesnoeide bomen staan, elk voorzien van eigen spotverlichting.

ALGEMEEN
- Vrijstaande notariswoning die volgens hoogstaande bouwwijzen in traditionele stijl is gebouwd en op detailniveau op eenzelfde wijze is afgewerkt;
- Uitgerust met een geavanceerd verwarmings- en luchtkoelingssyteem;
- 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 4e slaapkamer (of kantoor/tweede badkamer) op de zolderetage;
- Voorzien van 5-punts irrigatiesysteem in de tuin met eigen grondwaterpomp;
- Uitgerust met centraal stofzuigersysteem;
- Ligging nabij uitgestrekte watersportgebieden;
- Met basisschool en peuterspeelzaal aan het einde van de straat;
- Op korte rijafstand (circa 15 minuten) van Roermond en Maaseik (B); Duitsland en Maastricht zijn vanaf deze locatie binnen een half uur bereikbaar.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Julianalaan 6 C, Stevensweert foto-1
Julianalaan 6 C is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken