Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-1
Sint Odilienberg

Leropperweg 9 a

€ 985.000 k.k.
Verkocht
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-0
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-1
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-2
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-3
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-4
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-5
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-6
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-7
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-8
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-9
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-10
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-11
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-12
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-13
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-14
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-15
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-16
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-17
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-18
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-19
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-20
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-21
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-22
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-23
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-24
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-25
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-26
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-27
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-28
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-29
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-30
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-31
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-32
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-33
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-34
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-35
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-36
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-37
Verkocht
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-2
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-3
+38
Perceeloppervlakte
4.983 m²
Woonoppervlakte
477 m²
Inhoud
1.790 m³
Leropperweg 9 a is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Door zijn bijzonder rustige en natuurlijke ligging in het Roerdal verdient dit landhuis met zijn omliggende tuinen zonder twijfel het predicaat uniek. Ruimtelijke vrijheid, terwijl de binnenstad van Roermond met zijn winkel- en overige voorzieningen, alsook de opritten naar de A73 en aansluitend de A2, op korte afstand bereikbaar zijn. Bij het pand is een buitenzwembad met ‘poolhouse’, inpandige stoomdouche, 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een praktijk-/kantoorruimte in het souterrain. Het grondstuk – van bijna een halve hectare grootte – kent een gevarieerde inrichting die bestaat uit een onder architectuur aangelegde tuin met gazons, terrassen en een bosperceel. Het bouwjaar is 2001, de perceeloppervlakte meet 4.983 m² en de inhoud bedraagt circa 1.790 m³. Een kwalitatieve afwerking tot in detail is leidraad geweest bij de opzet van dit object waar hedendaagse architectuur op een stijlvolle locatie het uitgangspunt vormde.

Indeling:

BEGANE GROND
Entreehal
Via een overdekte entree met tweevleugelige voordeur is er toegang tot de representatieve ontvangsthal (16,2 m2). Deze heeft een grijze keramische tegelvloer die drempelloos doorloopt in alle leefruimten op de begane grond – met uitzondering van de eethoek met houten vloer – en geheel is voorzien van vloerverwarming.

In de hal bevindt zich een gastentoilet met grootformaat grijze wandtegels en een inrichting met vrijhangend sanitair, urinoir en fonteintje (Sphinx). Hier zijn tevens de meterkast met aansluitingen van de nutsvoorzieningen en een afsluitbare garderobekast opgenomen. Tevens is er op praktische wijze toegang tot een L-vormige berging/kamer (5,5 m2).

Living met vier woonzones
De living (totaal 92,1 m2) heeft een keramische tegelvloer met vloerverwarming en kent een onderverdeling in verschillende functionaliteiten. Het centrale deel herbergt de zitkamer met open haard die een schouwafwerking heeft in ‘stucco antico’. Het linkerdeel van de woonkamer bestaat uit twee gescheiden en in elkaar overlopende ruimten. Beide betreffen zitkamers, elk met openslaande tuindeuren naar het achterterras waarvan het eerste overdekt is. In het plafond is halogeenverlichting verwerkt en de vloer heeft diverse verscholen elektriciteitspunten.

Verscholen keuken
Aan de rechterzijde van de living ligt de verscholen, halfopen keuken (24 m2) met een inrichting rond een centraal geplaatst kookeiland met lichtgrijs composieten werkblad. Het is voorzien van een ingebouwde 4-pits gaskookplaat met brede rvs-wasemkap en ingebouwde elektrische oven (Bosch). In een brede kastenwand bevindt zich de combimagnetron (Bosch), afwasmachine (Miele) en koelkast (Bosch). Het werkblad met dubbele rvs-spoelbak en onderkasten grenst aan een eigen eethoek. Aan de tuinzijde gaat dit gedeelte over in een eetkamerdeel met eikenhouten vloer en uitzicht op het overdekte achterterras met vijverpartij.

Slaapkamer en badkamer
De living heeft ter hoogte van de eethoek toegang tot een L-vormige tussenhal
(4,6 m2). Vanuit de tussenhal is tevens toegang tot een overdekt privéterras en via een trap rechtstreeks tot de sauna in het souterrain. De tussenhal biedt op zijn beurt ook toegang tot een slaapkamer (16,4 m2) met twee kastenwanden (de linkerkast is voorzien van 6 deuren en de rechterkast van 7 deuren). De aan de tussenhal gelegen badkamer (10,4 m2) heeft een ligbad, dubbele wastafel in ombouw en een douchecabine in hoekopstelling met een natuurstenen vloer en speciaal uitgefreesd antislipprofiel. Het toilet bevindt zich in een afgescheiden gedeelte.

EERSTE VERDIEPING
Multifunctionele voorruimte
Vanuit de hal leidt de open rvs-designtrap naar een multifunctioneel inzetbare overloop (privéwerkruimte/-kantoor) van 23,3 m2 met toegang tot een eigen balkon aan de voorzijde.

De masterbedroom
De overloop heeft aan twee zijden toegang tot de U-vormige masterbedroom (47,2 m2) met
8-deurs kledingkast. Via één kastruimte is verscholen toegang tot een bergzolder (met 5,5 m2 aan stahoogte). Aan de zijde van de achtertuin ligt een privé-dakterras met een magnifiek uitzicht over het grondstuk en de achtergelegen landerijen.

Masterbathroom
De eigen badkamer (12,6 m2) heeft een open toegang aan twee zijden en kent een inrichting van Villeroy & Boch met een ligbad met whirlpoolfunctie, afgescheiden toiletgedeelte met vrijhangend sanitair en een wastafeleenheid met twee rondvormige designwaskommen met Tara-armaturen van Dornbracht.

SOUTERRAIN
Multifunctionele kelderruimte
Vanuit de ontvangsthal verbindt een open trap in roestvrijstalen constructie met blank-beuken treden de verschillende verdiepingen met elkaar. In de kelder biedt een voorhal (12,9 m2) toegang tot een berging (13,4 m2), aan de andere zijde tot een centraal gelegen, trapeziumvormige kelder-/speelruimte (62,8 m2) die multifunctionele toepassingsmogelijkheden kent. Technische ruimte
Aan de linkerzijde zijn in deze ruimte in een afgesloten berging (4,6 m2) de beide CV-ketels van Nefit ondergebracht. De eerste (2015) is een combiketel, de tweede (2017) is voor de vloerverwarming. Tevens bevinden zich hier een waterontharder en extra boiler (Nibe).

Sauna en behandelruimte
Aan de rechterzijde leidt de centrale kelderruimte naar een gedeelte met een tweepersoons stoomdouche met saunafunctie (2,3 m2). Er direct naast zijn in een betegelde ruimte de witgoedaansluitingen ondergebracht met separate spoelbak. Er tegenover ligt een afgesloten kamer (22,4 m2) die thans in gebruik is als behandelruimte.

Slaapkamer met badkamer
Aan de linkerzijde van de centrale kelderruimte is via een L-vormige voorruimte (32,8 m2) toegang tot een L-vormige slaapkamer (20,8 m2) met aanliggende, gesloten derde badkamer (4,5 m2). Deze is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel en vrijhangend toilet (Sphinx). De voorruimte heeft een eigen buitentoegang via een slipvrij beklede helling.

TUIN EN ZWEMBAD
Dit object is geheel omringd door een aangelegde tuin met tuinverlichting, een vijver met valbeveiliging (kinderen) en diverse terrassen aan de achterzijde. Aan de rechterzijde bevindt zich tevens het verwarmde zwembad (12,0 x 4,0 x 1,5 m) dat is voorzien van een afdek-rolhoes. In het naastgelegen poolhouse met aan beide zijden een overkapping bevindt zich in de berging (2,5 m2) de zuiveringsinstallatie met UV-pomp en filter en een separate verwarmingseenheid.

Dubbele garage
De beide vrijstaande, gedeeltelijk steen- en houten garages zijn verdiept aangelegd en voorzien van rolpoorten met afstandsbediening. Op het voorterrein is tevens voorzien in parkeergelegenheid voor gasten.

ALGEMEEN
Een kwalitatieve afwerking tot in detail is leidraad geweest bij de opzet van dit object waar hedendaagse architectuur op een stijlvolle locatie het uitgangspunt vormde. Door zijn bijzonder rustige en natuurlijke ligging aan het Roerdal verdient dit landhuis met zijn omliggende tuinen zonder twijfel het predicaat uniek. Ruimtelijke vrijheid, terwijl de binnenstad van Roermond met zijn winkel- en overige voorzieningen op eenvoudige wijze bereikbaar is. Langs de bosrand ligt tevens een grondwaterpomp.

Aanvullende informatie is via ons kantoor te verkrijgen zoals de Lijst van Zaken (roerende zaken) en NVM Vragenlijst deel B (staat van onderhoud van de woning).
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Leropperweg 9 a, Sint Odilienberg foto-1
Leropperweg 9 a is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken