Acaciadreef, Schoten foto-1
Schoten

Acaciadreef

Op aanvraag
Verkocht
Acaciadreef, Schoten foto-0
Acaciadreef, Schoten foto-1
Acaciadreef, Schoten foto-2
Acaciadreef, Schoten foto-3
Acaciadreef, Schoten foto-4
Acaciadreef, Schoten foto-5
Acaciadreef, Schoten foto-6
Acaciadreef, Schoten foto-7
Acaciadreef, Schoten foto-8
Acaciadreef, Schoten foto-9
Acaciadreef, Schoten foto-10
Acaciadreef, Schoten foto-11
Acaciadreef, Schoten foto-12
Acaciadreef, Schoten foto-13
Acaciadreef, Schoten foto-14
Acaciadreef, Schoten foto-15
Acaciadreef, Schoten foto-16
Acaciadreef, Schoten foto-17
Verkocht
Acaciadreef, Schoten foto-2
Acaciadreef, Schoten foto-3
+18
Perceeloppervlakte
11,6 ha
Woonoppervlakte
494 m²
Inhoud
3.100 m³
Acaciadreef is succesvol verkocht door Honders/Alting Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Uniek Domein “La petite Garenne” met schitterende parktuin op circa 11,5 ha.

Dit bijzondere domein is gelegen temidden van andere grote prive domeinen, doch zeer goed bereikbaar nabij de dorpskern van ’s Gravenwezel en meerdere uitvalswegen.

Aan het einde van een doodlopende straat bereikt u het domein La petite Garenne. Middels een statige oprijlaan bereikt u de ruime villa, centraal gelegen, temidden van de prachtig aangelegde tuin.

INDELING VILLA
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Bij binnenkomst is er een prachtig zicht over de terrassen en de tuin. Vanuit de inkomhal toegang tot de jachtkamer, een leefruimte van circa 68 m2, voorzien van parketvloer en authentieke open haard. Een ruim bureel is eveneens voorzien van parketvloer en biedt een aansluitend overdekt terras. Tweede living of televisiekamer (circa 76 m2). Eveneens bereikbaar vanuit de inkomhal een ruime eetkamer en naastgelegen leefkeuken voorzien van maatwerk-keuken en diverse toestellen. De keuken biedt een ontbijthoek alsook toegang tot tuin en terras.
Vanuit de keuken toegang tot een voorraadkamer en diensttoilet, aparte dienstingang voor dienstruimte en aparte trapopgang voor woonruimte van inwonend personeel.

Garage
Inpandige garage voor twee auto’s, voorzien van automatische poorten.

Verdieping
Ruime nachthal welke toegang geeft tot de mastersuite, bestaande uit een ruime slaapkamer, een luxe afgewerkte badkamer en meerdere dressings. Tweede slaapkamer met eveneens een eigen badkamer en dressing. Derde, zeer ruime, slaapkamer met wederom eigen badkamer. Vierde en vijfde slaapkamer, steeds met eigen sanitair.

Zolder
Bereikbaar via vlizotrap is er een gei?soleerde zolder als functionele berging.
Poolhouse en zwembad
op circa 11,5 ha.

Kelder
Ruime wijnkelder alsook een praktische bergruimte en wasplaats.

Dienstwoning Acaciadreef 12 - Schoten
Inpandig is er een woonruimte voorzien voor inwonend personeel (op de verdieping), welke bestaat uit een leefruimte met keuken, slaapkamer en badkamer.

Poolhouse en zwembad
Naast de villa is een ruim bijgebouw als poolhouse voorzien, waarin zich een leefruimte/relaxruimte bevindt alsook
een ingerichte keuken, twee kleedcabines, een sauna, douche en toilet. Ondergronds is een fitnessruimte ingericht.
Omgeven door aangelegde terrassen alsook een speciaal ontworpen tuin en tuinmuur bevindt zich een verwarmd open
lucht zwembad.

Tennisterrein
Onttrokken uit het zicht doch nabij de villa is er een gravel tennisterrein met bijbehorende voorzieningen, zoals een klein chalet.

Paard aan huis
In de overgang van bos naar aangelegde parktuin zijn een aantal weides en paddocks ingericht om paarden te kunnen houden. Een professioneel aangelegde rijpiste biedt mogelijkheden om paarden te trainen evenals de aanwezige trainingsmolen. De paarden stallingen bestaan uit een houten gebouw met meerdere paardenboxen (zes), was- en poetsplaats, zadelkamer alsook een volwaardig appartement voor het onderbrengen van verzorgend personeel danwel als kantine. Dankzij al deze voorzieningen biedt het eigendom een ideale situatie voor het hobbymatig houden van paarden aan huis.

Tuinberging/schuur
Een grote loods voorziet ruimte voor tuingereedschappen, tractor, golfcarts alsook mogelijkheid tot parkeren van paardenwagen of trailer. Op deze manier kunnen de nodige machines en voertuigen goed worden gestald alsook onttrokken van het zicht.

Tuinaanleg
Het domein kenmerkt zich door een schitterende tuinarchitectuur van de hand van Wirtz, en is wellicht e?e?n van de mooiste tuinen van Europa!

Bijzonderheden
Deze villa werd gebouwd anno 1990 en voorzien van een hoogwaardige afwerking. Zo is het eigendom voorzien van gelaagde beglazing, rolluiken, sunscreens en camerabewaking. Verwarming met vloerverwarming en radiatoren, centraal stofzuigsysteem, B&O systeem etcetera. Tevens is er een uitgebreid alarmsysteem met binnen- en buitendetectie en is de mastersuite voorzien van een veiligheidsdeur. De tuin is voorzien van tuinverlichting en automatische beregening vanuit een eigen waterbron.

Meer lezen
Minder lezen
Henk Honders
Uw qualis-makelaar
Henk Honders
Honders/Alting Makelaars
De Lind 18
5061 HW Oisterwijk
013-523 26 00
Contact met de makelaar
Acaciadreef, Schoten foto-1
Acaciadreef is succesvol verkocht door Honders/Alting Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken