Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-1
Rotterdam

Gerrit Rietveldstraat 32

€ 899.000 k.k.
Verkocht
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-0
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-1
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-2
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-3
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-4
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-5
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-6
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-7
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-8
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-9
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-10
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-11
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-12
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-13
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-14
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-15
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-16
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-17
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-18
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-19
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-20
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-21
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-22
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-23
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-24
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-25
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-26
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-27
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-28
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-29
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-30
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-31
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-32
Verkocht
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-2
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-3
+33
Perceeloppervlakte
293 m²
Woonoppervlakte
216 m²
Inhoud
809 m³
Gerrit Rietveldstraat 32 is succesvol verkocht door Van der Panne Woningmakelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wanneer een straat vernoemd is naar een architect mag je hoge verwachtingen hebben. En deze worden al jaren waargemaakt in deze straat. Want als makelaar kunnen wij erkennen dat dit ontzettend populaire woningen zijn. Deze twee onder één kapper (met garage) heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst 216 m2, een inhoud van 809 m3 en een tuin op het zuiden! En heel belangrijk: eigen grond. Geen vanzelfsprekendheid in dit gedeelte van Nesselande. De brede tuin ligt aan het water en is bereikbaar langs het huis. Het huis is ingedeeld met 6 slaapkamers en 2 badkamers, een ideale woning voor diverse doelgroepen. Op de tweede verdieping is in 2010 een dakkapel geplaatst, toen is deze gehele verdieping ook verbouwd en zijn er drie slaapkamers gerealiseerd. Voor de deur is een eigen oprit aanwezig. Laat u verrassen door de ruimte die deze woning u biedt!

Persoonlijke tekst eigenaar:
Wij hebben 18 jaar veel woongenot gehad van deze zeer ruime woning. Genoeg ruimte voor de kinderen, een goede werkkamer en ook voldoende gelegenheid om gasten te ontvangen. Ook hebben wij erg veel plezier gehad van de tuin, waarin ’s avonds tot zonsondergang van de zon genoten kan worden. Onze favoriete plek was de vlonder aan het water. De kinderen hebben zich ook altijd goed kunnen spelen op de ingegraven trampoline en in de rest van de tuin. Het was ook erg prettig dat de kinderen, zonder over te steken, veilig naar school konden lopen en ook zelf naar het strand of de winkels konden fietsen.

Begane grond:
Entree, hal met de meterkast, het toilet, een inbouwnis t.b.v. de garderobe en de trap naar de verdieping. Een leuk detail is het grote, plafondhoge raam wat voor veel daglichttoetreding zorgt. In de hal ligt een tegelvloer.

Meer dan riante living van maar liefst 63 m2 (excl. keuken) met een schuifpui en twee dubbele deuren naar de tuin. Op de vloer ligt een laminaatvloer.

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken welke is voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een oven en een combi oven/magnetron. Vanuit de keuken is middels dubbele deuren de voortuin te bereiken.

1e verdieping:
Overloop met een apart toilet, 3 slaapkamers waarvan de (enorme) hoofdslaapkamer direct is verbonden met de grote badkamer met een ligbad, een douche, een meubel met twee wastafels en lades. Op de overloop bevindt zich de tweede badkamer, voorzien van douche, radiator en wastafel.

2e verdieping:
Overloop met een zijraam en de aansluiting voor de wasmachine. Vervolgens zijn er op deze verdieping, naast veel bergruimte achter de knieschotten, drie slaapkamers te vinden. Één van de slaapkamers aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel (kunststof, met screen). De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van twee dakramen en de derde slaapkamer is voorzien van een dakraam. Op de overloop is een grote kast aanwezig. Via een vlizo trap is de vliering te bereiken.

Tuin en garage:
De tuin van de woning is keurig aangelegd, gelegen aan het water en op het zuiden en beschikt over diverse terrassen. Op de vlonder aan het water kun je tot het laatste moment van de (avond)zon genieten! Zonneschermen aan de achtergevel zorgen ervoor dat u lekker in de schaduw kunt zitten. Naast de woning bevindt zich een grote garage die via dubbele deuren te bereiken is. En de kids ook blij: er is een ingegraven trampoline!

Bijzonderheden:
Optimaal geïsoleerde woning waarbij de verwarming en het warm water middels stadsverwarming wordt geregeld. De woning is goed gesitueerd ten opzichte van scholen, het winkelcentrum (7 dagen in de week geopend), diverse uitvalswegen naar de A-12 en de A-20, openbaar vervoer (bus en metro naar Rotterdam Centrum) en het recreatiegebied “Rottemeren/Zevenhuizerplas” met het boulevard en het strand. De woning is gelegen op eigen grond en op de begane grond en op de tweede verdieping voorzien van stompe deuren.

Afmetingen:
Woonkamer : 13,25 x 8,75 (totale lengte x breedte incl. keuken)
Keuken : 4,71 x 2,94
Slaapkamer 1 : 5,66 x 5,66
Slaapkamer 2 : 4,49 x 2,54
Slaapkamer 3 : 2,84 x 2,76
Badkamer 1 : 3,63 x 2,05
Badkamer 2 : 0,90 x 1,96
Slaapkamer 4 : 6,56 x 2,75/1,77
Slaapkamer 5 : 6,21 x 2,75/1,77
Slaapkamer 6 : 4,48 x 2,47
Berging : 5,58 x 2,95
Tuin : 10,70 diep

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Rotterdam
Sectie : BC
Nummer : 1194
Grootte : 293 m2

Bouwjaar : 2001
Inhoud : 809 m3
Gebruiksoppervlakte wonen : 216 m2
Overige inpandige ruimte : 16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte : 0 m2
Externe bergruimte : 0 m2

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe woning!
Meer lezen
Minder lezen
Hans van der Panne
Uw qualis-makelaar
Hans van der Panne
Van der Panne Woningmakelaardij
Dorpsstraat 9
2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel
0180-332 222
Contact met de makelaar
Gerrit Rietveldstraat 32, Rotterdam foto-1
Gerrit Rietveldstraat 32 is succesvol verkocht door Van der Panne Woningmakelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken