Cosseehof 35, Rotterdam foto-1
Rotterdam

Cosseehof 35

€ 1.495.000 v.o.n.
Verkocht
Cosseehof 35, Rotterdam foto-0
Cosseehof 35, Rotterdam foto-1
Cosseehof 35, Rotterdam foto-2
Cosseehof 35, Rotterdam foto-3
Cosseehof 35, Rotterdam foto-4
Cosseehof 35, Rotterdam foto-5
Verkocht
Cosseehof 35, Rotterdam foto-2
Cosseehof 35, Rotterdam foto-3
+6
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
209 m²
Inhoud
553 m³
Cosseehof 35 is succesvol verkocht door Baljon Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Penthouse blok D type D6-1

Hoogwaardig wonen in het hart van Hillegersberg. Hof van Cossee is een fraai vormgegeven en duurzaam nieuwbouw project met 44 woningen, bestaande uit 13 Hof(gezins)woningen en 31 appartementen. De woningen worden gebouwd in de vorm van een hof rondom een besloten gemeenschappelijke binnenplaats. Alle woningen beschikken daarnaast over royale privé terrassen. Naast de 13 Hofwoningen worden tevens drie kleinschalige appartementen gebouwen ontwikkeld met elk hun eigen unieke kenmerken.

De centrale en besloten ligging in het hart van Hillegersberg maakt het project uniek. Het project beschikt over een breed scala aan woningen. Met hofwoningen aan de binnenplaats tot penthouses met panoramisch uitzicht over de Hillegondakerk en de skyline van Rotterdam, biedt Hof van Cossee voor elk wat wils. Het complex telt meerdere entree’s waarbij de hoofdentree rechtstreeks toegang biedt tot de gezellige Bergse Dorpsstraat. Er is gekozen voor een tijdloos en luchtig ontwerp met veel horizontale lijnen, veel glas, grote buitenruimtes en veel groen. Naast de keuze voor de vormgeving van de gebouwen en de opzet als een besloten hof, is natuurlijk ook veel aandacht besteed aan de indeling en afwerking van de individuele woningen.

Op de begane grond van het project bevindt zich een ruime overdekte parkeergarage die plaats biedt aan 77 auto’s en meerdere fietsenstallingen.

Luxe Penthouses (blokken B, D en E):
De kronen op Hof van Cossee zijn natuurlijk de 3 penthouses. Deze riante woningen bestrijken de gehele topverdiepingen van de blokken B, D en E en variëren in grootte van 164 m² tot 210 m². Door de unieke combinatie van fantastisch ruim opgezette plattegronden met drie, vier of vijf kamers, een comfortabele open keuken, een inpandige berging, twee schitterende buitenruimtes, een grote mate van privacy, één of meer badkamers en panoramische uitzichten op de Hillegondakerk en de skyline van Rotterdam, zijn de penthouses met recht de mooiste woningen van het gehele project.

Bouwnummer D6-1:
Het meest spectaculaire penthouse van het project! Gelegen over de gehele (zesde) topverdieping van blok D. Dit unieke penthouse beschikt over meerdere ongekend grote terrassen, waaronder een verandaterras met een fantastische zonligging en een spectaculair uitzicht. Het penthouse beschikt over twee privé parkeerplaatsen in de ondergelegen garage (optioneel).

De projectwebsite biedt u de mogelijkheid zich in te schrijven op de diverse woningen. De inschrijving via de projectwebsite is vrijblijvend en u kunt desgewenst vijf voorkeuren voor woningen opgeven. Tevens vindt u hier alle informatie over het project.

Maandag 7 juni 2021 is de sluitingsdatum waarop u uw biedingsformulier kan inleveren bij de notaris Kooijman Autar op de Straatweg 7 te Rotterdam. Dit formulier, de brochure en verdere verkoopdocumentatie kunt u opvragen bij Baljon Makelaars via info@baljonmakelaars.nl of ophalen op de Straatweg 233 te Rotterdam.

Hierna zullen de woningen worden toegewezen aan de kopers, waarna aanvang zal worden genomen met het bouwtraject.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.
Meer lezen
Minder lezen
Karel Glazener
Uw qualis-makelaar
Karel Glazener
Baljon Makelaars
Straatweg 233
3054 AH Rotterdam
010-422 30 00
Contact met de makelaar
Cosseehof 35, Rotterdam foto-1
Cosseehof 35 is succesvol verkocht door Baljon Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken