Cosseehof 22, Rotterdam foto-1
Rotterdam

Cosseehof 22

€ 699.000 v.o.n.
Verkocht
Cosseehof 22, Rotterdam foto-0
Cosseehof 22, Rotterdam foto-1
Cosseehof 22, Rotterdam foto-2
Cosseehof 22, Rotterdam foto-3
Cosseehof 22, Rotterdam foto-4
Cosseehof 22, Rotterdam foto-5
Verkocht
Cosseehof 22, Rotterdam foto-2
Cosseehof 22, Rotterdam foto-3
+6
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
133 m²
Inhoud
353 m³
Cosseehof 22 is succesvol verkocht door Baljon Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Waanzinnig 4-kamer hoekappartement met een terras van maar liefst 96 m² op het zuiden en westen! Twee privé parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage optioneel.

Hoogwaardig wonen in het hart van Hillegersberg. Hof van Cossee is een fraai vormgegeven en duurzaam nieuwbouw project met 44 woningen, bestaande uit 13 Hof(gezins)woningen en 31 appartementen. De woningen worden gebouwd in de vorm van een hof rondom een besloten gemeenschappelijke binnenplaats. Alle woningen beschikken daarnaast over royale privé terrassen. Naast de 13 Hofwoningen worden tevens drie kleinschalige appartementen gebouwen ontwikkeld met elk hun eigen unieke kenmerken. Op de begane grond van het project bevindt zich een ruime overdekte parkeergarage die plaats biedt aan 77 auto’s en meerdere fietsenstallingen.

De centrale en besloten ligging in het hart van Hillegersberg maakt het project uniek. Het project beschikt over een breed scala aan woningen. Met hofwoningen aan de binnenplaats tot penthouses met panoramisch uitzicht over de Hillegondakerk en de skyline van Rotterdam, biedt Hof van Cossee voor elk wat wils. Het complex telt meerdere entree’s waarbij de hoofdentree rechtstreeks toegang biedt tot de gezellige Bergse Dorpsstraat. Er is gekozen voor een tijdloos en luchtig ontwerp met veel horizontale lijnen, veel glas, grote buitenruimtes en veel groen. Naast de keuze voor de vormgeving van de gebouwen en de opzet als een besloten hof, is natuurlijk ook veel aandacht besteed aan de indeling en afwerking van de individuele woningen.

Indeling

Begane grond
Via de hoofdentree (Bergse Dorpsstraat) heeft u toegang tot de gemeenschappelijke binnenplaats met lift. Tevens kunt u bij aanschaf van een privé parkeerplaats nabij de lift parkeren in de afgesloten garage.

Eerste verdieping
Entree, gang, toilet met wandcloset en fontein, meterkast, technische ruimte v.v. wasmachine- en drogeraansluiting, woon- en eetkamer met open keuken en toegang tot het L-vormig terras van 96 m², slaapkamer I, slaapkamer II, badkamer v.v. wastafel, inloopdouche en wastafel, slaapkamer III met badkamer en suite v.v. wastafel, ligbad en inloopdouche.


Bijzonderheden
- Cosseehof 22 (Bouwnummer 17 – type D1-2)
- Verwachte oplevering 4e kwartaal 2023
- Verwachte maandelijkse VvE bijdrage € 127,48
- Eigen Grond
- 133 m² woonoppervlakte
- 96 m² buitenruimte
- L-vormig terras op het zuiden en westen
- Oplevering met 2 badkamers en open keuken
- Vloerverwarming
- Verwarmen en koelen middels warmtepomp
- Videofoon deursysteem
- Afgesloten parkeergarage met meerdere fietsenstallingen
- Twee privé parkeerplaatsen optioneel
- Elektrisch laden optioneel

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.
Meer lezen
Minder lezen
Karel Glazener
Uw qualis-makelaar
Karel Glazener
Baljon Makelaars
Straatweg 233
3054 AH Rotterdam
010-422 30 00
Contact met de makelaar
Cosseehof 22, Rotterdam foto-1
Cosseehof 22 is succesvol verkocht door Baljon Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken