Opaaldijk 9, Roosendaal foto-1
Roosendaal

Opaaldijk 9

€ 950.000 k.k.
Verkocht
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-0
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-1
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-2
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-3
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-4
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-5
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-6
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-7
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-8
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-9
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-10
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-11
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-12
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-13
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-14
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-15
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-16
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-17
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-18
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-19
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-20
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-21
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-22
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-23
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-24
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-25
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-26
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-27
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-28
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-29
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-30
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-31
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-32
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-33
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-34
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-35
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-36
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-37
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-38
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-39
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-40
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-41
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-42
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-43
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-44
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-45
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-46
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-47
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-48
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-49
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-50
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-51
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-52
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-53
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-54
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-55
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-56
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-57
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-58
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-59
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-60
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-61
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-62
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-63
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-64
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-65
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-66
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-67
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-68
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-69
Verkocht
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-2
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-3
+70
Perceeloppervlakte
1.258 m²
Woonoppervlakte
294 m²
Inhoud
950 m³
Opaaldijk 9 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Deze riante, vrijstaande villa heeft een royaal perceel van 1.258 m² en is op een rustige locatie gelegen op loopafstand van bosgebied. Dankzij de grote raampartijen is er veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de tuin welke rondom de woning gesitueerd is. De schitterende villa heeft een ruime, speels opgezette living met vide, dichte keuken (2021), 5 slaapkamers, 3 badkamers en een vrijstaande garage voor 2/3 auto’s. Wij nodigen u uit voor een bezichtiging waarbij u net zo enthousiast kunt worden als wij zijn over deze woning. Neem contact op met ons kantoor, dan laten wij de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de carport/overdekte entree heeft u toegang tot de woning. Vanuit de entree komt u in de hal met garderobenis, de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein, 2021) en de meterkast (12 groepen, 1 krachtgroep, 1 aardlekschakelaar).
Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer en naar de kantoor-/praktijkruimte.

De royale en speels opgezette woonkamer met erker gelegen op het zuiden is ca. 80 m² en voorzien van veel raampartijen waardoor u heerlijk kunt genieten van de tuin die rondom de woning gelegen is. In de woonkamer is een sfeervolle gashaard (2021) aanwezig, een vide en de trapopgang naar de verdieping. Tevens kunt u vanuit de woonkamer middels 2 tuindeuren naar het op het zuiden gelegen terras.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de bijkeuken (ca. 2.78 x 2.72 m) met de opstelling voor de wasapparatuur.

Vanuit het eetgedeelte in de woonkamer bereikt u de dichte keuken met erker met een glazen dak waardoor de keuken heerlijk licht is. De keuken (2021) is ca. 3.70 x 3.71 m groot en voorzien van een U-vormige opstelling met onderkasten, laden, 6-pits gaskookplaat met rvs afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, oven, rvs spoelbak en kunststof werkblad.

De keuken biedt toegang tot de (wijn)kelder die op stahoogte is en onder de keuken gelegen is.

De kantoor-/praktijkruimte is zowel vanuit de hal als via een aparte ingang bereikbaar en bestaat uit een hal, een tussenkamer/speelruimte, berging en aansluitend een royale werkkamer. Deze werkkamer is ca. 4.70/3.98 x 7.74/7.14 m groot en zou ook uitermate geschikt zijn als slaapkamer op de begane grond. Er is tevens een badkamer aanwezig, die in 2021 geheel vernieuwd is.

Deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan, wastafel, toilet en mechanische ventilatie.

Vanuit de berging is middels openslaande deuren de oprit bereikbaar.


Verdieping:
De overloop is zeer ruim en staat middels de vide in open verbinding met de woonkamer. Op deze verdieping bevinden zich 4 royale slaapkamers, 2 badkamers, c.v.-ruimte en een berging.

De 2 royale slaapkamers aan de voorzijde hebben beide toegang tot een loggia. Een van deze slaapkamers is tevens voorzien van bergruimte.

De volledig betegelde badkamer (2021) is ca. 1.46/2.06 x 3.70 m groot en voorzien van een douche met thermostaatkraan, een wastafel met meubel, wandcloset en mechanische ventilatie.

De slaapkamer aan de zijkant van de woning is ca. 3.67/2.27 x 4.64 m groot en voorzien van een dakkapel en bergruimte.

De royale slaapkamer (ca. 4.14 x 4.78 m) aan de achterzijde van de woning heeft vaste kasten, bergruimte achter de schotten en biedt toegang tot een loggia. Vanuit deze slaapkamer bereikt u de volledig betegelde badkamer (2021) van ca. 2.86/2.56 x 4.52 m, met ligbad, douche, beide met thermostaatkraan, dubbele wastafel met meubel, wandcloset en design radiator.

Tevens is er op deze verdieping een berging aanwezig met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2012) en de unit van de vloerverwarming.


Tuin:
De woning beschikt over een heerlijke tuin welke rondom de woning is gesitueerd. De tuin is hoofdzakelijk gelegen op het zuiden waardoor u de hele dag van een zon- en schaduwplek kunt genieten. De tuin is voorzien van een groot terras, een gazon en volwassen begroeiing met o.a. prachtige bomen.


Garage/oprit/carport:
De woning is voorzien van een vrijstaande garage, een carport en een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De vrijstaande stenen garage (ca. 7.40/5.60 x 7.54 m) is geschikt voor 2/3 auto’s en voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een loopdeur.


Algemeen:
- Deze schitterende woning is onder architectuur gebouwd.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond vloer en de verdiepingsvloer zijn van beton.
- De begane grond en de verdieping zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking met houtlook (2021), met uitzondering van het toilet, de badkamers, de wijnkelder en de berging, deze zijn voorzien van plavuizen.
- De gehele woning heeft vloerverwarming als hoofdverwarming.
- De zijkant van de woonkamer en de slaapkamer op de verdieping gelegen aan de zijkant zijn voorzien van handbedienbare zonneschermen.
- De kantoor-/praktijkruimte is aan de achterzijde voorzien van een groot, elektrisch bedienbaar, zonnescherm.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- De woning is rustig gelegen en toch direct nabij een winkelcentrum, scholen en het buitengebied waar u heerlijk van de natuur kunt genieten.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen. Roosendaal is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente Roosendaal.
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar recent geen bewoner geweest
De verkoper is recent geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk recent had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar
Opaaldijk 9, Roosendaal foto-1
Opaaldijk 9 is succesvol verkocht door Agnes Tomesen Makelaardij

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken