't Zand 37, Roosendaal foto-1
Roosendaal

't Zand 37

't Zand 37, Roosendaal foto-0
't Zand 37, Roosendaal foto-1
't Zand 37, Roosendaal foto-2
't Zand 37, Roosendaal foto-3
't Zand 37, Roosendaal foto-4
't Zand 37, Roosendaal foto-5
't Zand 37, Roosendaal foto-6
't Zand 37, Roosendaal foto-7
't Zand 37, Roosendaal foto-8
't Zand 37, Roosendaal foto-9
't Zand 37, Roosendaal foto-10
't Zand 37, Roosendaal foto-11
't Zand 37, Roosendaal foto-12
't Zand 37, Roosendaal foto-13
't Zand 37, Roosendaal foto-14
't Zand 37, Roosendaal foto-15
't Zand 37, Roosendaal foto-16
't Zand 37, Roosendaal foto-17
't Zand 37, Roosendaal foto-18
't Zand 37, Roosendaal foto-19
't Zand 37, Roosendaal foto-20
't Zand 37, Roosendaal foto-21
't Zand 37, Roosendaal foto-22
't Zand 37, Roosendaal foto-23
't Zand 37, Roosendaal foto-24
't Zand 37, Roosendaal foto-25
't Zand 37, Roosendaal foto-26
't Zand 37, Roosendaal foto-27
't Zand 37, Roosendaal foto-28
't Zand 37, Roosendaal foto-29
't Zand 37, Roosendaal foto-30
't Zand 37, Roosendaal foto-31
't Zand 37, Roosendaal foto-32
't Zand 37, Roosendaal foto-33
't Zand 37, Roosendaal foto-34
't Zand 37, Roosendaal foto-35
't Zand 37, Roosendaal foto-36
't Zand 37, Roosendaal foto-37
't Zand 37, Roosendaal foto-38
't Zand 37, Roosendaal foto-39
't Zand 37, Roosendaal foto-40
't Zand 37, Roosendaal foto-41
't Zand 37, Roosendaal foto-42
't Zand 37, Roosendaal foto-43
't Zand 37, Roosendaal foto-44
't Zand 37, Roosendaal foto-45
't Zand 37, Roosendaal foto-46
't Zand 37, Roosendaal foto-47
't Zand 37, Roosendaal foto-48
't Zand 37, Roosendaal foto-49
't Zand 37, Roosendaal foto-50
't Zand 37, Roosendaal foto-51
't Zand 37, Roosendaal foto-52
't Zand 37, Roosendaal foto-53
't Zand 37, Roosendaal foto-54
't Zand 37, Roosendaal foto-55
't Zand 37, Roosendaal foto-56
't Zand 37, Roosendaal foto-57
't Zand 37, Roosendaal foto-58
't Zand 37, Roosendaal foto-59
't Zand 37, Roosendaal foto-60
't Zand 37, Roosendaal foto-61
't Zand 37, Roosendaal foto-62
't Zand 37, Roosendaal foto-63
't Zand 37, Roosendaal foto-64
't Zand 37, Roosendaal foto-65
't Zand 37, Roosendaal foto-66
't Zand 37, Roosendaal foto-67
't Zand 37, Roosendaal foto-68
't Zand 37, Roosendaal foto-69
't Zand 37, Roosendaal foto-70
't Zand 37, Roosendaal foto-71
't Zand 37, Roosendaal foto-2
't Zand 37, Roosendaal foto-3
+72
Perceeloppervlakte
1.020 m²
Woonoppervlakte
248 m²
Inhoud
1.055 m³

Omschrijving

Elke dag een vakantiegevoel ervaren, maar dan thuis. Om dit te creëren hoeft u bij dit fijne familiehuis aan ‘t Zand eigenlijk niets meer te doen. Kom thuis en geniet meteen van het comfort dat dit huis biedt, alles gelijkvloers en een heerlijke grote tuin met een zwembad. De woning is recent gebouwd in 2021, echt instapklaar.

Geen voorbijrazend verkeer hier, maar rust. Want hier woont u aan het einde van een rustige straat met de natuur letterlijk naast de deur. Geluid komt van de vogels en de wind die door de bomen waait. Voor een boodschap rijdt u naar het nabijgelegen winkelcentrum en na het eten sluit u de dag af met een wandeling door de bossen van landgoed Visdonk. Dat noemen wij genieten!

Of wij enthousiast zijn over deze woning? Reken maar! Laat u ook verrassen door de ruimtes en de prachtige bohemian stijl. U bent gewaarschuwd: hier wilt u nooit meer weg.


Entree:
Aangekomen bij de mooie strak vormgegeven woning parkeren we de auto op de oprit. We lopen naar de entree en komen in een ruime hal waar het hoge plafond ons direct opvalt en we de sfeer van het huis al proeven. De zichtlijn vanuit de hal naar buiten zorgt voor een sereen gevoel. In de hal bevindt zich de meterkast en een garderobekast.

De toiletruimte met zwevend toilet vindt u in de ‘doos in doos’ in de living. Een compliment aan de architect om de grote living op deze manier knusser te maken. In de vestibule van de toiletruimte, die af te sluiten is met een houten schuifwand, is een fonteintje aanwezig.

De opbergkast in de ‘doos in doos’ is erg praktisch.

Royale living met schitterende keuken en schuifpui naar de tuin:
‘Wauw’ is het eerste wat u denkt wanneer u de living binnenloopt over de gietvloer, die heel fraai in alle ruimtes doorloopt. Het zitgedeelte is heerlijk ruim, maar doet tegelijkertijd erg knus aan. De openhaard van het merk ‘Focus’ is een eyecatcher in de ruimte en een fijne sfeermaker. De haard kan gericht worden naar het zitgedeelte, maar uiteraard ook naar het royale eetgedeelte. Hier kunt u gezellig tafelen met familie en vrienden, terwijl de kok aan het kokkerellen is in de fantastische keuken, het middelpunt van de woonkamer.

In de moderne keuken komen hout en design op een mooie manier samen. Een kook-/spoeleiland met grote laden, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, een vaatwasser en een spoelbak met Quooker kraan (voor koud/warm/kokend en ook bruisend water). Aan de eetbar kunt u ’s-ochtends lekker ontbijten met een krantje.
In de hoge kastenwand ontbreekt het overigens aan niets. 2 Koel-vriescombinaties (Siemens), een combi stoomoven (Miele) en een inbouw koffiezetapparaat (Miele). Het aanrechtblad is van corian met een marmer look.

Een aparte ruimte, grenzend aan de eetkamer, is het zitgedeelte aan de achterzijde waarbij men zich terug kan trekken en genieten van de mooie natuur. Deze ruimte was voorheen in gebruik als speel-/gamekamer, maar is vanwege de grootte en de lichtinval ook een hele fijne studeer- of werkplek. Er is vanuit hier prachtig zicht op de hoge bomen naast de woning.

Als we de brede schuifpui vanuit de living openzetten ervaren we hoe het voelt als ‘binnen met buiten in verbinding staat’. De tuin is nu nóg meer een verlengstuk van de woonkamer.


Vier grote slaapkamers en de badkamer:
Op de begane grond zijn vier ruime slaapkamers en een badkamer gecreëerd. De hal waaraan deze slaapkamers en badkamer liggen geeft een schitterend zicht op de tuin doordat het geheel van glas is.

De eerste 3 slaapkamers zijn qua grootte identiek en allemaal voorzien van een inbouwkast. De masterbedroom ligt aan het einde van de lange gang en heeft mooi uitzicht op de tuin. Open op een mooie zomerochtend de schuifpui en u krijgt meteen zin in een frisse ochtendduik in het zwembad. De kamer heeft een walk-in closet en een extra inbouwkast.

De luxe badkamer heeft een inloopdouche met regendouche, sunshower en uv lamp, een vrijstaand ligbad in de vorm van een elips, verwarmde handdoekstangen en een brede wastafel met 2 kranen en meubel. In deze badkamer krijgt u echt een wellness gevoel.


Multifunctionele ruimte met eigen opgang:
Als we vanuit de hal in de woning linksaf gaan, komen we in een tussenportaal. Vanuit het tussenportaal komen we in de schitterende multifunctionele ruimte. Een heerlijke lichte ruimte met grote raampartijen en zicht op de tuin. Deze ruimte wordt nu gebruikt als pilates & yoga studio, maar u kunt zeker ook denken aan een praktijk aan huis of een werkruimte. Erg fijn is dat deze ook van buitenaf te bereiken is via een eigen entree.

Vanuit het tussenportaal, waar zich tevens een toiletruimte met zwevend toilet en de opstelling van de wasapparatuur bevinden, is ook de garage te bereiken.


Garage:
De inpandige garage heeft fijn daglicht, een elektrische sectionaaldeur, opstelling van de warmtepomp (Nibe, 2021), extra boiler (elektrisch), unit mechanische ventilatie, de omvormer van de zonnepanelen en de volledig automatische installatie van het zwembad. Van filteren, verwarmen, bacterie-vrij houden en zelfs waterniveau op peil houden: u hoeft er verder niets meer aan te doen. Vanuit de garage komt u op de oprit uit.


Fraaie tuin met zwembad:
‘Save the best for last’: de tuin. Alleen naar de tuin kijken is al een feestje. De tuin is weliswaar groot, maar geeft ook een gevoel van privacy. Onder andere door het groen en de hoge bomen naast de woning. Er zijn meerdere terrassen gecreëerd, zodat u op elk moment van de dag wel ergens geniet van de zon of de schaduw. Het verwarmde zwembad nodigt uit om een heerlijke duik te nemen waarna u zich kunt afspoelen onder de rvs warme/koude douche.

Lekker tafelen kan tot in de late uurtjes onder de overdekte veranda, als het iets frisser wordt kan de buitenhaard aan.

Achter in de tuin is een gazon met sproeisysteem en u komt via de achterom aan de voorzijde van de woning uit.

De voortuin is voorzien van bestrating, beplanting en ook een sproeisysteem.


Algemeen:
- De woning heeft dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing (HR++).
- De woning heeft een betonnen begane grondvloer.
- De hele woning is afgewerkt met een gietvloer met vloerverwarming en koeling. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- De woning heeft glad gestucte muren.
- De woning is voorzien van 16 zonnepanelen.
- Er zijn screens aanwezig aan de voorzijde van de woning.
- De woning heeft een warmtepomp. Hierdoor is de verwarming van de woning zonder gas.
- De woning is rustig gelegen in een straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt.


Roosendaal:
Roosendaal is een stad gelegen in het zuidwesten van de provincie Noord-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom, aan de A58. De stad is ontstaan op 1 januari 1997 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Roosendaal en Nispen en Wouw. Naast de kern Wouw en de stad Roosendaal bestaat de gemeente uit de dorpen Moerstraten, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.
Door zijn centrale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen vervult de stad een belangrijke internationale logistieke functie. Er is hierdoor volop werkgelegenheid. Daarnaast heeft in u in Roosendaal alle voorzieningen binnen handbereik en bevindt zich hier het bekende Rosada Fashion Outlet. Ook zijn er goede openbaar vervoersverbindingen aanwezig, waaronder een treinstation.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
Meer lezen
Minder lezen
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73
Contact met de makelaar Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.550.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Objectcode
14281

Bouw

Type
Villa, Vrijstaande woning
Bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Wonen
248 m²
Perceel
1.020 m²
Overig
19 m²
Inhoud
1.055 m³

Indeling

Kamers
7
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Verdiepingen
1

Energie

Energielabel
A++
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Verwarming
Houtkachel, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, Voortuin

Garage

Soort garage
Inpandig, Parkeerplaats
Capaciteit
1
Voorzieningen
Met elektrische deur, Voorzien van elektra, Voorzien van verwarming, Voorzien van water

Objectkenmerken

• Buitenzonwering
• Mechanische ventilatie
• Rookkanaal
• Schuifpui
• Zonnepanelen
• Zwembad

Locatie

't Zand 37, 4707 VX Roosendaal

• Aan rustige weg
• Beschutte ligging
• In bosrijke omgeving
• In woonwijk

Meer lezen
Minder lezen

Documenten

Video

Plattegronden

't Zand 37, Roosendaal plattegrond-0

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Ik heb interesse in
't Zand 37

Wilt u een bezichtiging inplannen of heeft u een vraag?
Neem via onderstaand formulier direct contact op met de Qualis-makelaar.

Bedankt voor uw aanvraag.

Bekijk als eerste ons nieuwste woningaanbod, ook in stille verkoop!
Maak nu een account aan

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Agnes Tomesen
Uw qualis-makelaar
Agnes Tomesen
Agnes Tomesen Makelaardij
Bredaseweg 53
4872 LA Etten-Leur
076-526 99 73

Agnes Tomesen Makelaardij
Account aanmaken
Bekijk stil aanbod

Maak een Qualis account aan en bekijk het grootste 'geheime aanbod' van Nederland.

Account aanmaken
Magazine
Bekijk de laatste interieur-
& lifestyle trends!

Qualis e-Magazine