Wijershoflaan 3, Roermond foto-1
Roermond

Wijershoflaan 3

€ 625.000 k.k.
Verkocht
Wijershoflaan 3, Roermond foto-0
Wijershoflaan 3, Roermond foto-1
Wijershoflaan 3, Roermond foto-2
Wijershoflaan 3, Roermond foto-3
Wijershoflaan 3, Roermond foto-4
Wijershoflaan 3, Roermond foto-5
Wijershoflaan 3, Roermond foto-6
Wijershoflaan 3, Roermond foto-7
Wijershoflaan 3, Roermond foto-8
Wijershoflaan 3, Roermond foto-9
Wijershoflaan 3, Roermond foto-10
Wijershoflaan 3, Roermond foto-11
Wijershoflaan 3, Roermond foto-12
Wijershoflaan 3, Roermond foto-13
Wijershoflaan 3, Roermond foto-14
Wijershoflaan 3, Roermond foto-15
Wijershoflaan 3, Roermond foto-16
Wijershoflaan 3, Roermond foto-17
Wijershoflaan 3, Roermond foto-18
Wijershoflaan 3, Roermond foto-19
Wijershoflaan 3, Roermond foto-20
Wijershoflaan 3, Roermond foto-21
Wijershoflaan 3, Roermond foto-22
Wijershoflaan 3, Roermond foto-23
Wijershoflaan 3, Roermond foto-24
Wijershoflaan 3, Roermond foto-25
Wijershoflaan 3, Roermond foto-26
Wijershoflaan 3, Roermond foto-27
Wijershoflaan 3, Roermond foto-28
Wijershoflaan 3, Roermond foto-29
Wijershoflaan 3, Roermond foto-30
Wijershoflaan 3, Roermond foto-31
Verkocht
Wijershoflaan 3, Roermond foto-2
Wijershoflaan 3, Roermond foto-3
+32
Perceeloppervlakte
1.149 m²
Woonoppervlakte
188 m²
Inhoud
682 m³
Wijershoflaan 3 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In villapark De Wijher bevindt zich deze vrijstaande villa die in 1996 is gebouwd in een zogeheten houtskeletbouw naar een basisontwerp van architectenbureau Weghorst uit Wierden. De huidige eigenaren hebben het ontwerp indertijd een persoonlijke invulling gegeven waarbij de logistieke indeling is geoptimaliseerd met dakkapellen, een extra badkamer en nieuwe positionering van de keuken. Het object heeft een glooiend aflopende en onder architectuur aangelegde tuin rondom, eindigend aan de achterzijde aan de meanderende Maasnielderbeek. De villa is volledig geïsoleerd, beschikt over 15 zonnepanelen en is voorzien van energielabel A (definitief). Basisschool Neel bevindt zich op loopafstand en middelbare scholen en sportvoorzieningen op korte (fiets)afstand. Een ruim gesorteerd
winkelcentrum bevindt zich nabij en het uitgebreide Retailpark en de opritten naar de A73 en N280 zijn in enkele autominuten bereikbaar. Het bouwjaar is 1996, de inhoud bedraagt 682 m3 en het perceeloppervlak meet 1.149 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
Onder een brede overkapping is aan de linkerzijde toegang tot de L-vormige ontvangsthal (10,2 m2). Deze is afgewerkt met een tegelvloer Onder alle plavuizen op de benedenverdieping is vloerverwarming voorzien.. Aan de rechterzijde in de hal bevindt zich het betegelde gastentoilet met vrijhangend sanitair en fonteintje van Sphinx. Rechts om de hoek is de meterkast gesitueerd met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en biedt de hal toegang tot de bijkeuken.

Driedelige living
De living (totaal 56,7 m2) bestaat uit drie functioneel gescheiden gedeelten. Bij binnenkomst heeft het eerste deel de functie van eetkamer, mede vanwege de directe toegang tot de naastgelegen keuken. Aan de linkerzijde staat het eetkamerdeel in verbinding met een serre/tuinkamer met verdiepingshoge raampartijen aan twee zijden en toegang tot het achterterras. Het derde gedeelte, de woonkamer, ligt één trede lager dan het eetkamerdeel en heeft een vloerafwerking van massief eiken. Met een schuifpui staat dit zitgedeelte in verbinding met het achterterras dat een elektrische bedienbare
zonneluifel heeft over zijn volle breedte. de ramen van de woonkamer en werkkamer aan de straatzijde zijn voorzien van een zonneluifel. Een inzethaard (Barbas, 2018) in een nieuwe en strak gestuukte wand alsmede raampartijen rondom dragen in hoge mate bij aan de beleving van de omliggende tuinpartijen.

Keuken
Via een boogdoorgang is vanuit het eetkamerdeel toegang tot de keuken (8,3 m2). Deze heeft een inrichting uit 2017 in U-opstelling met boven- en onderkasten en een kunststoffen werkblad met natuurstenen dessin. Tot de inbouwapparatuur behoren een 5-pits inductiekookplaat met rvs-wasemkap (Siemens) en een afwasmachine (Miele). Aan de overzijde, zijn een combimagnetron en een elektrische oven (Siemens) ingebouwd. Kokend water is snel beschikbaar dankzij de close-in boiler van Hotto. Raampartijen achter het werkblad bieden een magnifiek zicht op de tuinpartijen en terrassen.

Bijkeuken
De bijkeuken (6,6 m2) met de witgoedaansluitingen is bereikbaar via centrale ontvangsthal.

Kantoor/slaapkamer
Het eetkamerdeel van de living biedt tevens toegang tot een kantoor/slaapkamer (14,3 m2) die op de voorzijde is georiënteerd. Indien toekomstig de wens bestaat om het object levensloopbestendig te maken, dan zou de bijkeuken aan de rechtervoorzijde getransformeerd kunnen worden in een badkamer en deze ruimte als slaapkamer kunnen fungeren.

Berging
De aan de linkerzijde aangebouwde berging (12,6 m2) is inpandig vanuit de hal bereikbaar en heeft tevens een rechtstreekse verbinding met zowel het achterterras als de overkapping aan de voorzijde. De betonnen vloer is afgewerkt met een lichtgrijze laklaag en de ruimte biedt plaats aan de omvormer van de 15 zonnepanelen (Solar Edge).

Drie slaapkamers
De overloop (8,0 m2) biedt toegang tot drie slaapkamers. De eerste (17,5 m2) aan de linkerzijde is gesitueerd aan de achterzijde, de tweede (15,0 m2) betreft de hoofdslaapkamer en heeft twee openslaande deuren met uitvalbeveiliging aan de voorzijde. Deze kamer beschikt tevens over een inloopkledingkast met bergruimte voor hem en voor haar. De derde slaapkamer (11,4 m2) bevindt zich aan de rechterzijde aan het einde van de overloop en heeft aan één zijde een ingebouwde, vierdeurs muurkast. Elke slaapkamer is overigens voorzien van rolluiken. Op twee wijzen is er in elke
ruimte toegang tot een berging onder de dakhelling.

Hoofdbadkamer
De betegelde hoofdbadkamer (7,0 m2) is aanliggend aan de hoofdslaapkamer en heeft een inrichting met een tweepersoonsligbad, een vrijhangend tweede toilet (Sphinx) en een separate douchecabine met thermostaatkraan. Ter hoogte van de dakkapel bevindt zich een vrijhangend wastafelmeubel met grote spiegelachterwand en bergkasten aan weerszijden. De hoofdbadkamer raampartijen zijn voorzien van maatwerkjaloezieën.

Gastenbadkamer
De tweede (gasten)badkamer (4,3 m2) bevindt zich naast de eerste slaapkamer. De ruimte is geheel betegeld en heeft een inrichting met douchecabine met thermostaatkraan, een tweede toilet en een vaste wastafel (Sphinx).

Berging/stookruimte
Naast de tweede badkamer is op de overloop toegang tot een berging/stookruimte (2,5 m2) waar zich de HRcombiketel bevindt (Nefit, december 2013).

ZOLDER
Op de overloop is met een vlizotrap toegang tot de zolderberging.

TUIN
De villa is omringd door een onder architectuur aangelegde en geheel volgroeide tuin die allerminst zou misstaan in internationale tuinbladen. De voortuin biedt plaats aan de stalling van meerdere voertuigen op eigen terrein en de achtertuin heeft diverse terrassen van hardstenen klinkers in waaiervormige legpatronen, elk met een geheel eigen ambiance en geschikt om naar keuze de zonnestand gedurende de dag te volgen.

Bijzonder is met name het zeven treden lager gelegen terras dat grenst aan de Maasnielderbeek, een ideale plek om in alle rust en privacy van het meanderende water te genieten. Dit blauwe element wordt tevens een niveau hoger voortgezet in de vijver met loopbrug. Zij heeft een circulatiesysteem dat aan de ene zijde water laat afvloeien en via een buizenstelsel aan de andere zijde weer laat
opkomen. De vrijstaande tuinberging (9,2 m2) is vervaardigd van massief hout en biedt plaats aan de stalling van onder meer het tuinmaterieel. Feeërieke tuinverlichting, kubistisch gesnoeide buxushagen, een pergola met druivenranken en diverse volgroeide loofbomen (waaronder een vruchtdragende kersenboom) dragen in hoge mate bij aan de natuurlijke beleving van deze ‘Hof van Eden’.

ALGEMEEN
- Onder architectuur gebouwde villa in houtskeletbouw;
- Er wordt glasvezel aangesloten door verkoper;
- Uit drie delen bestaande living met magnifiek tuincontact;
- Nieuw ingerichte keuken (2018) voorzien van inbouwapparatuur van Miele en Siemens;
- Separate werk-/slaapkamer op de begane grond;
- Drie slaapkamers en twee badkamers op de verdieping;
- Ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein;
- Voorzien van extra (geluid)isolerende thermopane beglazing;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van 15 zonnepanelen voor een aangename energierekening;
- Energielabel A (definitief en geldig tot september 2030).
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Wijershoflaan 3, Roermond foto-1
Wijershoflaan 3 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken