Tintelberg 10, Roermond foto-1
Roermond

Tintelberg 10

€ 645.000 k.k.
Verkocht
Tintelberg 10, Roermond foto-0
Tintelberg 10, Roermond foto-1
Tintelberg 10, Roermond foto-2
Tintelberg 10, Roermond foto-3
Tintelberg 10, Roermond foto-4
Tintelberg 10, Roermond foto-5
Tintelberg 10, Roermond foto-6
Tintelberg 10, Roermond foto-7
Tintelberg 10, Roermond foto-8
Tintelberg 10, Roermond foto-9
Tintelberg 10, Roermond foto-10
Tintelberg 10, Roermond foto-11
Tintelberg 10, Roermond foto-12
Tintelberg 10, Roermond foto-13
Tintelberg 10, Roermond foto-14
Tintelberg 10, Roermond foto-15
Tintelberg 10, Roermond foto-16
Tintelberg 10, Roermond foto-17
Tintelberg 10, Roermond foto-18
Tintelberg 10, Roermond foto-19
Tintelberg 10, Roermond foto-20
Tintelberg 10, Roermond foto-21
Tintelberg 10, Roermond foto-22
Tintelberg 10, Roermond foto-23
Tintelberg 10, Roermond foto-24
Tintelberg 10, Roermond foto-25
Tintelberg 10, Roermond foto-26
Tintelberg 10, Roermond foto-27
Tintelberg 10, Roermond foto-28
Tintelberg 10, Roermond foto-29
Tintelberg 10, Roermond foto-30
Tintelberg 10, Roermond foto-31
Tintelberg 10, Roermond foto-32
Tintelberg 10, Roermond foto-33
Tintelberg 10, Roermond foto-34
Verkocht
Tintelberg 10, Roermond foto-2
Tintelberg 10, Roermond foto-3
+35
Perceeloppervlakte
1.045 m²
Woonoppervlakte
255 m²
Inhoud
1.034 m³
Tintelberg 10 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op een lommerrijke en geaccidenteerde locatie – die tot de mooiste van villawijk Roer-Zuid mag worden gerekend – ligt deze vrijstaande villa die in 1977 is gebouwd. Het object kent een ruimtelijke indeling, heeft een living op het zuiden, drie slaapkamers, ruime woonkeuken en een werk-/slaapkamer die met openslaande deuren toegang biedt tot een fraai aangelegde en geheel volgroeide tuin. De binnenstad van Roermond, diverse sportaccommodaties en jachthavens liggen op korte (fiets-)afstand. De oprit naar de A73, en aansluitend de A2, is vanaf Roer-Zuid in slechts enkele autominuten bereikbaar. Het bouwjaar is 1977, de inhoud bedraagt 1.034 m³ en het perceeloppervlak meet 1.045 m2.

BEGANE GROND
Ontvangsthal
Via een oplopend, natuurstenen tuinpad met rvs-designleuning is toegang tot de ontvangsthal (29,6 m²). Deze heeft een vloer van travertintegels die drempelloos doorloopt in de verschillende ruimten op dit woonniveau. In de hal bevindt zich een garderobenis met toegang tot een betegelde toiletruimte met fonteintje waar tegenover zich de meterkast met aansluitingen van gas en elektra bevindt.

Living
Aan de linkerzijde in de hal leidt een dubbele deur met glas-in-loodraampartijen naar de living (48,2 m²). Deze heeft een rustieke openhaardpartij met een achterwand van originele Delftsblauwe tegeltjes en een afgewerkt balkenplafond. Twee raampartijen met markiezen zien uit op de achtertuin, waarvan één is uitgevoerd met openslaande tuindeuren naar het achterterras.

Gesloten keuken
De naastgelegen gesloten keuken (13,2 m²) heeft eveneens openslaande tuindeuren naar het achterterras. De inrichting van Bulthaup is in U-opstelling met boven- en onderkasten met eikenhouten fronten. Zij herbergt diverse (thans gedateerde) inbouwapparatuur, waaronder een driedelig kookgedeelte van Miele met gaskookplaat, keramische kookplaat en een ingebouwde friteuse.

Werkkamer/kantoor
Naast de keuken, en eveneens georiënteerd op de achterzijde, bevindt zich een multifunctioneel inzetbare kamer (16,2 m²). Het betreft de voormalige eetkamer die is voorzien van twee muurkasten, een sfeer-/gashaard en met een tuindeur toegang heeft tot het achterterras en de achtertuin.

Berging
Vanuit de ontvangsthal leidt een zijhal naar de hoofdslaapkamer en -badkamer. De eerste ruimte aan de rechterzijde betreft een berging (2,2 m²) met onder meer ruimte voor plaatsing van een additionele koelkast.

Hoofdslaapkamer
Ernaast bevindt zich de op de voorzijde georiënteerde hoofdslaapkamer (22,9 m²). Deze is voorzien van een travertin vloer en heeft twee verdiepingshoge raampartijen.

Hoofdbadkamer
Aan de overzijde van de hal, tegenover hoofdslaapkamer, ligt de hoofdbadkamer (8,3 m²). Deze heeft eveneens een travertin vloer en wandtegels tot plafondhoogte. Tot de inrichting, in zacht-beige kleurstelling, behoren een ligbad, toilet, bidet, een douchecabine in hoekopstelling en een wastafel met verlichte spiegel. Een ingebouwde muurkast biedt hier praktische opbergmogelijkheden.

VERDIEPING
Vanuit de ontvangsthal leidt een hardhouten trap met brede treden naar een gestoffeerde, L-vormige overloop (8,5 m²) met vide. Daglicht valt binnen via een brede raampartij in een dakkapel die aan de buitenzijde is afgewerkt in dezelfde leisteensoort als de overige dakbedekking.

Twee slaapkamers
In het midden op de bovenste verdieping bevinden zich twee slaapkamers die beide hun raampartijen aan de achterzijde delen in een met leisteen afgewerkte dakkapel. De linkerslaapkamer
(16,9 m²) heeft een wand- en plafondafwerking van hardhouten schroten en herbergt aan één zijde een maatwerk kastenwand. De tweede slaapkamer (19,1 m²) heeft eenzelfde wand- en plafondafwerking en beschikt over een keramische wastafel met eengreepsmengkraan.

Tweede badkamer
Aan de rechterzijde is op de overloop toegang tot de tweede (gasten)badkamer (6,1 m²). Deze heeft een hedendaagse inrichting met keramische tegelvloer en -wanden en een inrichting die bestaat uit een wastafel, vrijhangend toilet (Villeroy & Boch) en een douchecabine met eengreepsmengkraan in kwartronde opstelling.

Twee (zolder)bergingen
Aan weerzijden van de overloop is toegang tot twee zolderbergingen. De linkerberging meet 8,4 m² (stahoogte boven de 1.50-meterlijn), de rechter heeft 6,5 m² aan stahoogte boven de
1.50-meterlijn. Deze laatste bevindt zich áchter de tweede badkamer en heeft daglichttoetreding via een Velux-dakvenster.

SOUTERRAIN
Vanuit de hal leidt de hardhouten trap naar de verwarmde kelderverdieping waarvan de muren zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en de vloeren zijn afgewerkt met keramische tegels. Een verbindingsgang (5.5 m²) biedt toegang tot drie kelderruimtes. De eerste kelder (8,0 m²) herbergt watermeter en is dankzij zijn constante temperatuur ideaal geschikt als wijnkelder. De tweede
(10,2 m²) biedt plaats aan de witgoedaansluitingen en staat in verbinding met een technische ruimte/berging (2,5 m²) waar de HR-combiketel (Nefit Excellent HR, 2006) en 120-liter gasboiler (Nefit) staan opgesteld. De achterste kelderruimte betreft de T-vormige inpandige garage (32,0 m²). Deze heeft een gecementeerde vloer en een houten toegangspoort met twee openslaande vleugels.
Het achterste gedeelte van de garage heeft een linoleum tegelvloer van waaruit een luik toegang biedt tot de kruipruimte onder het woonniveau.

TUIN
De villa is gebouwd op een hoger gelegen perceel en heeft een geheel volgroeide tuin rondom die aan de achterzijde een maximum aan privacy biedt. De voortuin loopt glooiend op en heeft een inrichting van gazon met borders aan de gevelzijde. Aan de rechterzijde, naast het natuurstenen pad naar de entree, leidt een meanderend kiezelpad naar een afsluitbaar tuinpoortje dat toegang biedt tot de achtertuin. Deze heeft een overkapping voor openhaardhout en vanaf een breed terras uitzicht op het gazonoppervlak en de borderpartijen met verlichtingsarmaturen. Aan de linkerzijde loopt een tuinpad naar beneden om op begane grondniveau te eindigen bij de oprit naar de garage. Overigens is voor deze achtertuin reeds vergunning verleend voor de aanleg van een zwembad.

ALGEMEEN
- Villa in een geaccidenteerd gedeelte van villawijk van Roer-Zuid met een groene omgeving als voornaamste karakteristiek;
- Een met leisteen afgewerkt dak waarin dakkapellen zijn geïntegreerd;
- Hoofdslaapkamer met aanliggende badkamer op de begane grond en twee additionele slaapkamers met een tweede badkamer op de verdieping;
- Onderkelderd waar een inpandige garage deel van uitmaakt;
- Ruime oprit met op eigen grond ruimte voor meerdere auto's;
- Geheel voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken;
- Aan de achterzijde zijn de raampartijen van de woonruimten op de begane grond voorzien van markiezen waarvan de stoffering recentelijk is vernieuwd;
- Gelegen op korte afstand van diverse sportvoorzieningen (w.o. tennis, hockey en jachthaven); de binnenstad van Roermond en de oprit naar de A73 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Tintelberg 10, Roermond foto-1
Tintelberg 10 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken