Roerderweg 7, Roermond foto-1
Roermond

Roerderweg 7

€ 775.000 k.k.
Verkocht
Roerderweg 7, Roermond foto-0
Roerderweg 7, Roermond foto-1
Verkocht
Roerderweg 7, Roermond foto-2
Roerderweg 7, Roermond foto-3
+2
Perceeloppervlakte
725 m²
Woonoppervlakte
212 m²
Inhoud
866 m³
Roerderweg 7 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Aan de lommerrijke Roerderweg in villapark Roer-Zuid bevindt zich deze charmante villa die dateert van 1988 en is ontworpen door Engelman Architecten. Naast marmeren vloeren met vloerverwarming op de begane grond beschikt het object over vijf slaapkamers en twee in marmer uitgevoerde badkamers op de verdieping. De omliggende en onder architectuur aangelegde tuin op het zuiden kent een hoge mate van privacy en biedt tevens plaats aan een solarverwarmd zwembad.

Dit, voor doorgaand verkeer afgesloten, gedeelte van de Roerderweg ligt in een rustige, kindvriendelijke en groene omgeving en grenst aan wandelparken bij Kasteeltje Hattem en het Hammerveld, gelegen tussen Hambeek en Roer.

Op loopafstand bevinden zich tennisbanen en hockeyvelden en de basisscholen ‘Aan de Roer en ‘De Steenen Brug’. Het centrum ligt op twee autominuten, tien minuten loopafstand. Bushalte is vijftig meter verder aan de Maastrichterweg. De A73 oprit is vijf autominuten verwijderd. Watersportmogelijkheden bevinden zich in de directe omgeving.

BEGANE GROND
Entree en ontvangsthal
Aan de voorzijde is overdekt toegang tot de ontvangsthal (12m2). Met uitzondering van de studeerkamer en de garage heeft de gehele benedenverdieping een vloerafwerking van marmer van Galante uit Eindhoven. In de hal is toegang tot het geheel in marmer uitgevoerde toilet.

Woonkamer
De wanden van de woonkamer (48 m2) zijn voorzien van wandverlichting en aan de voorzijde bevindt zich een design gashaard. Aan de achterzijde is met een schuifpui toegang tot het achterterras en de achtertuin. Aan de oostkant bevindt zich een dubbel raam met markies.

Keuken met aanliggende eetkamer
De keuken (11 m2) heeft een L-vormige opstelling met boven- en onderkasten en een kunststoffen werkblad en achterwand in houtdessin. Tot de inrichting behoren een ronde rvs-spoelbak met eengreepsmengkraan en close-in boiler, een 4-pits halogeen-kookplaat met wasemkap en elektrische oven, een koelkast en een afwasmachine. Een tuindeur biedt vanuit deze keuken toegang tot het achterterras. De naastgelegen eetkamer (11 m2) staat in open verbinding met de keuken, heeft met een raampartij uitzicht op de achtertuin en praktische opbergmogelijkheden in een muurkast voorzien van een glazen deur.

Bijkeuken
In de naast de keuken gelegen bijkeuken (10 m2) is de vloer afgewerkt met dezelfde marmersoort. Hier zijn de witgoedaansluitingen (wasmachine en -droger) ondergebracht naast een keukenblok met onder- en bovenkasten en een ronde rvs- spoelbak. Aan de achterzijde biedt een tuindeur toegang tot het achterterras, aan de voorzijde staat de bijkeuken in verbinding met de garage.

Garage
De garage (21 m2) biedt plaats aan de verwarmingsinstallatie van het zwembad. De vloer van de garage is afgewerkt met een terracottakleurige, keramische tegel en de elektrische garagepoort is voorzien van afstandsbediening. In de garage bevindt zich tevens een ruime bergkast.

Werkkamer/kantoor
Aan de rechterzijde in de ontvangsthal is toegang tot een werkkamer/kantoorruimte (14 m2) die met een raampartij uitzicht heeft op de voortuin. Vanuit deze kamer is desgewenst rechtstreeks toegang tot de garage.

VERDIEPING
Vijf slaapkamers en twee badkamers
Vanuit de ontvangsthal leidt een merantihouten trap naar de overloop op de eerste verdieping. De stoffering van de vloer van de overloop loopt drempelloos door in de slaapkamers.

ZOLDER
Op de overloop is via een vlizotrap toegang tot de bergzolder/vliering. In deze ruimte bevindt zich de techniek van de mechanische ventilatie en in een afscheiden berging is de HR-combiketel opgesteld.

Slaapkamer met aanliggende badkamer
De slaapkamer ligt aan de voorzijde en staat in verbinding met een badkamer ‘en suite’. De vloeren en wanden van de badkamer zijn afgewerkt met marmer en het sanitair bestaat uit twee wastafels met eengreepsmengkranen, een ligbad en tweede toilet. Aan de achterzijde van de villa bevindt zich de tweede slaapkamer die is ontstaan door samenvoeging van twee voormalige slaapkamers en beschikt over een dubbele raampartij. Tussen deze achterste en voorste hoofdslaapkamer ligt de derde slaapkamer die beschikt over een brede raampartij in een dakkapel in de linkerzijgevel. In de rechtervleugel bevinden zich slaapkamer-4 en -5 waarbij de eerste beschikt over een dakkapel en momenteel de functie heeft van bibliotheek. De vijfde ligt geheel aan de rechterzijde, beschikt over een wastafelmeubel en heeft aan beide zijden een dubbele toegang tot diepe bergruimten onder de dakhelling. Daglicht valt in deze slaapkamer met piramideachtige plafondconstructie binnen door een grootformaat Velux-dakvenster.

Tweede badkamer
Op de overloop is toegang tot een tweede badkamer in dezelfde marmeren uitvoering als de hoofdbadkamer. De inrichting bestaat uit een ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine in hoekopstelling met thermostaatkraan, alsmede een vaste wastafel en toilet.

TUIN
Omliggende tuin met zwembad
De tuin rond de villa is onder architectuur aangelegd en heeft momenteel een volgroeide en perfect onderhouden inrichting. De voortuin heeft een in coblestones en waalformaat baksteen gelegde oprit dat tevens als tuinpad naar de overdekte entreepartij leidt. Aan de rechterzijde voert een tweede pad naar de achtertuin die via een afsluitbare houten poort toegankelijk is.

De achtertuin heeft aan de woningzijde een breed terras waarboven zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm bevindt met een breedte van zeven meter en een uitval van drie en een halve meter. Op de achterste erfgrenzen staan kubistisch gesnoeide, hoge coniferenhagen die de privacy waarborgen en voor tuinbeleving zorgen. Op een deel van de rechter erfgrens staan drie leiplatanen die ook aan deze zijde voor een volledige groene wand zorgen.

Een centrale plaats in de tuin wordt ingenomen door het zwembad. Het heeft een formaat van 8.00 x 4.00 meter, een diepte van 1.50 meter (1.20 meter rondom voor kinderen) en is voorzien van een terracottakleurige tegelrand en een geïntegreerde, Romeinse zwemtrap. De tuin is voorts voorzien van tuinverlichting, heeft buitenkranen aan de voor- en achtergevels en diverse elektriciteitspunten. Beregening van de tuin kan geschieden door de eigen grondwaterput.

ALGEMEEN
- Door groen omringd en met twee stadsparken in de directe nabijheid;
- Gesitueerd aan een gedeelte van de Roerderweg zonder doorgaand verkeer;
- Hoogwaardige afwerking met marmeren vloeren met vloerverwarming op de begane grond;
- Vijf slaapkamers en twee luxe, in marmer uitgevoerde badkamers op de eerste verdieping;
- Het object is niet onderkelderd, doch onder de gehele begane grond bevindt zich een kruipruimte;
- Op korte afstand gelegen van de binnenstad van Roermond en de oprit naar de A73; twee basisscholen en diverse sportvoorzieningen bevinden op korte en veilige loop-/fietsafstand.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Roerderweg 7, Roermond foto-1
Roerderweg 7 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken