Dudokstraat 4, Roermond foto-1
Roermond

Dudokstraat 4

€ 600.000 k.k.
Verkocht
Dudokstraat 4, Roermond foto-0
Dudokstraat 4, Roermond foto-1
Dudokstraat 4, Roermond foto-2
Dudokstraat 4, Roermond foto-3
Dudokstraat 4, Roermond foto-4
Dudokstraat 4, Roermond foto-5
Dudokstraat 4, Roermond foto-6
Dudokstraat 4, Roermond foto-7
Dudokstraat 4, Roermond foto-8
Dudokstraat 4, Roermond foto-9
Dudokstraat 4, Roermond foto-10
Dudokstraat 4, Roermond foto-11
Dudokstraat 4, Roermond foto-12
Dudokstraat 4, Roermond foto-13
Dudokstraat 4, Roermond foto-14
Dudokstraat 4, Roermond foto-15
Dudokstraat 4, Roermond foto-16
Dudokstraat 4, Roermond foto-17
Dudokstraat 4, Roermond foto-18
Dudokstraat 4, Roermond foto-19
Dudokstraat 4, Roermond foto-20
Dudokstraat 4, Roermond foto-21
Dudokstraat 4, Roermond foto-22
Dudokstraat 4, Roermond foto-23
Dudokstraat 4, Roermond foto-24
Dudokstraat 4, Roermond foto-25
Verkocht
Dudokstraat 4, Roermond foto-2
Dudokstraat 4, Roermond foto-3
+26
Perceeloppervlakte
500 m²
Woonoppervlakte
170 m²
Inhoud
625 m³
Dudokstraat 4 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

In de stijlvolle woonwijk ‘Hammerveld-West’, gelegen tussen de Roer, de Maasplassen en de Hambeek, bevindt zich deze vrijstaande villa met drie slaapkamers en een aangelegde tuin rondom. Het object is in 1997 onder architectuur van bureau Levels-Boonen gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van hout skeletbouw met traditioneel gemetselde buitengevels. De villa is volledig geïsoleerd, voorzien van 13 zonnepanelen, heeft vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer op de verdieping en is op beide woonetages voorzien van airconditioning. De ligging is uitermate centraal, met het stadscentrum nabij en diverse onderwijs- en sportvoorzieningen, zoals een hockeyclub, jachthavens en een basisschool zelfs op loopafstand. Het stadscentrum van Roermond, evenals de oprit naar de A73 en aansluitend de A2 liggen slechts enkele autominuten verwijderd. Het bouwjaar is 1995, de inhoud bedraagt 625 m2 en de perceeloppervlakte meet 500 m2.

BEGANE GROND
Via een overdekte entreepartij, met twee zuilen aan weerszijden, is in het midden van de voorgevel toegang tot de ontvangsthal (14,2 m2). Deze heeft een natuurstenen vloerafwerking van travertin (30/85) die drempelloos doorloopt in de living en halfopen keuken en voorzien is van vloerverwarming. Aan de rechterzijde van de hal is in een nis toegang tot een betegelde toiletruimte met vrijhangend sanitair van Keramag en een wandfonteintje van Sphinx. Aan de overzijde, eveneens ondergebracht in een nis, bevinden zich de meterkast met aansluitingen van de drie nutsvoorzieningen en een ruime inloopgarderobe.

Living
In de U-vormige living (totaal 57,4 m2) loopt de travertinvloer met vloerverwarming drempelloos door. De living heeft aan de voorzijde een zithoek met uitzicht op de voortuin. Zowel deze raampartij als het zijraam aan de keuken aan de rechtervoorzijde zijn voorzien van een maatwerkzonwering van aluminium lamellen. Op warme, zomerse dagen zorgt airconditioning van Toshiba voor een aangenaam binnenklimaat. Ter hoogte van het eetkamergedeelte aan de zijde van de achtertuin is met een dubbele deurpartij, beide met twee openslaande deuren, rechtstreeks toegang tot het deels overdekte (6,4 m2) achterterras en de achtertuin. Deze zijde van de living is uitgevoerd als één brede glaswand die slechts ritmisch wordt onderbroken door de constructie van de kozijnpartijen. Een opzet die de living met recht het predikaat ‘tuinkamer’ verleent.

Halfopen keuken
De halfopen keuken (12,1 m2) is gesitueerd aan de voorzijde en heeft een inrichting in L-opstelling van Häcker met fronten van massief kersenhout en onderkasten die deels zijn uitgevoerd met semitransparante glazen fronten. Het werkblad is van massief graniet en herbergt een ronde rvs-spoelbak van Franke met een eengreepsmengkraan van hansgrohe en separate zeepdispenser. Tot de inbouwapparatuur behoren een 4-pits keramische kookplaat (Miele) met separaat grillgedeelte en rvs-schouwkap (Scholte), een koelkast (Bosch) waarboven een combimagnetron (Samsung) is geplaatst en een vaatwasser van Miele.

Bijkeuken
In de naast de keuken gelegen bijkeuken (7,8 m2) loopt de travertinvloer eveneens drempelloos door. De bijkeuken biedt plaats aan de witgoedaansluitingen (wasmachine en -droger), heeft een tuindeur naar het achterterras en staat in rechtstreekse verbinding met de garage, hetgeen het uitladen van boodschappen aanzienlijk vergemakkelijkt.

Garage
Via de bijkeuken is toegang tot de aangebouwde garage. Overigens, ‘aangebouwd’ is de officiële term als een garage (of andere ruimte) niet rechtstreeks onder het dak van de hoofdbouw valt om de classificatie ‘inpandig’ te krijgen. Deze garage (18,1 m2) heeft een keramische tegelvloer en een handbediende sectionaalpoort. Het dak is geïsoleerd, de ruimte is voorzien van elektriciteit en de wateraansluiting is verplaatst naar de oprit voor meer praktische doeleinden in de buitenlucht.

EERSTE VERDIEPING
De open, merantihouten trap leidt vanuit de ontvangsthal naar een overloop (19,8 m2) die dankzij zijn oppervlakte en opzet tevens de mogelijkheid biedt om hier een werkhoek te realiseren. De vloer van zowel de overloop als de drie slaapkamers is afgewerkt met een hoogwaardige laminaatsoort in lichtbeuken dessin.

Twee bergingen
Aan de voorzijde bevinden zich aan weerzijden van de overloop twee inloopbergingen. In de linker is de techniek van de dertien zonnepanelen (Solis) ondergebracht, in de rechter de HR-combiketel (Atag i 36C2 – CW 5, 2015) en de techniek van de mechanische ventilatie (Rucon).

Balkon
Aan de achterzijde van de overloop bieden twee openslaande deuren toegang tot een met een muurtje omheind balkon. Het bevindt zich boven de aangebouwde overkapping van het terras op de begane grond.

Drie slaapkamers
Twee slaapkamers (beide 13,9 m2 groot) bevinden zich aan de linkerzijde waarvan er één is voorzien van airconditioning, de hoofdslaapkamer (17,9 m2) is gesitueerd aan de rechterachterzijde en eveneens voorzien van airconditioning (Panasonic).

Badkamer
De betegelde badkamer (10,0 m2) heeft vloerverwarming en een inrichting die bestaat uit een keramische wastafel, een kunststoffen ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met glazen paneeldeuren en eengreepsmengkraan (Grohe), een vrijhangend toilet (Porcher) dat aan direct zicht wordt onttrokken door een designradiator (Vasco) die tevens als architectonische ruimtedeler fungeert. Drie ingebouwde halogeen plafondspots, waarvan één boven de douchecabine, zorgen er voor de juiste sfeerverlichting.

TUIN
De villa ligt op een van de grotere percelen in de Dudokstraat en heeft een aangelegde tuin rondom. De voortuin heeft een inrichting met volgroeide en strak gesnoeide buxushagen op een geometrisch grondplan. Aan de rechterzijde bevindt zich de oprit voor de garage, aan de linkerzijde is een oprit voor een afsluitbaar hekwerk, hierbij is toegang tot een veilige stallingsplaats voor bijvoorbeeld een camper of boot op eigen terrein. De achtertuin heeft aan de woningzijde een breed terras dat deels is overdekt dankzij een gemetselde uitbouw bij de woonkamer waarop zich op de eerste etage het voornoemde balkon bevindt. De achtertuin is ook voorzien van een zonnescherm en twee electrische bediende screens. Op de drie erfgrenzen staan hoge met klimop begroeide afrasteringen waarbij de achterste wordt geflankeerd door vier hoogstamacacia’s die mede zorgdragen voor een privacyrijke beleving van deze eigen, groene omgeving.

ALGEMEEN
- Ligging aan een verkeersluwe, doodlopende straat in woonwijk Hammerveld-West met enkel verkeersbewegingen van bewoners en hun gasten;
- Houtskeletbouw met traditioneel gemetselde buitengevels;
- Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer op de eerste verdieping;
- Ruime U-vormige woonkamer met airconditioning die met een brede glaswand een fenomenaal uitzicht heeft op de achtertuin;
- Drie volwaardige slaapkamers op de verdieping waarvan er twee zijn voorzien van airconditioning en 2 van handbediende rolluiken;
- Volledig geïsoleerd en uitgerust met 13 zonnepanelen;
- Basisschool ‘Aan de Roer’ ligt op veilige loopafstand in dit gedeelte van Hammerveld; middelbare scholen en het centrum van Roermond zijn in korte tijd per fiets bereikbaar;
- Hammerveld heeft diverse sportvoorzieningen (zoals een hockeyclub, waterscouting en jachthavens) op zeer korte afstand;
- De ligging is nabij een uitgestrekt en beschermd natuurpark dat wordt begrensd door de Hambeek en rivier de Roer.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Dudokstraat 4, Roermond foto-1
Dudokstraat 4 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken