Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-1
Roermond

Abdis Clementinastraat 8

€ 560.000 k.k.
Verkocht
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-0
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-1
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-2
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-3
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-4
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-5
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-6
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-7
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-8
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-9
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-10
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-11
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-12
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-13
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-14
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-15
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-16
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-17
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-18
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-19
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-20
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-21
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-22
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-23
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-24
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-25
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-26
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-27
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-28
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-29
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-30
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-31
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-32
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-33
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-34
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-35
Verkocht
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-2
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-3
+36
Perceeloppervlakte
377 m²
Woonoppervlakte
151 m²
Inhoud
546 m³
Abdis Clementinastraat 8 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Wonen in de gewilde wijk “Hammerveld” betekent dat je woont in een rustige en ruim opgezette woonwijk, waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en de basisschool gelegen is op loopafstand.
In slechts 10 minuten lopen ben je in hartje stad. Hoe mooi is dat: een oase van rust in en om je huis met de levendigheid en gezelligheid van het centrum op loopafstand. Ook de natuurliefhebber kan hier echt zijn hart ophalen. De meanderende Hambeek en de Maasplassen liggen letterlijk om de hoek. Deze vrijstaande woning is met zijn mansardekap, frisse witte bakstenen en
charmante uitstraling een echte blikvanger. Met heerlijk lichte leefruimtes, een royale inhoud van circa 546 m³ en een ideale ligging is dit een unieke kans om je droomwoning te bemachtigen.
Om de energierekening hoef je je geen zorgen te maken: de woning is uitstekend geïsoleerd en op het dak liggen 11 zonnepanelen van 310 Wp. Deze vrijstaande woning is naast perfect onderhouden ook keurig afgewerkt en daarmee zonder twijfel instapklaar te noemen.

BEGANE GROND
De hal is afgewerkt met een parketvloer en biedt toegang tot de woonkamer en de werk-/slaapkamer.

Werken
Rechts van het huis is de werk-/slaapkamer gelegen. Deze ruimte is inpandig te bereiken, heeft een spiegelwand en een groteraampartij met zicht op de oprit en straat. Hier kan men ongestoord werken of studeren. Er is eenvoudig een kleine badkamer in de achtergelegen bijkeuken te realiseren.

Wonen
Wat direct opvalt wanneer je de woonkamer binnenstapt is de enorme hoeveelheid licht door de ramen aan de voorzijde, achterkant en in de zijgevel. De vele ramen zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar ook nog eens voor een zeer sfeervol geheel. Je zult zien dat je je in deze woonkamer direct thuis voelt. Aan de voorzijde kun je met gemak een fijne zithoek creëren waar het hele gezin 's avonds gezellig kan samenkomen. Een echte sfeermaker in de zithoek is de vernieuwde gashaard met afstandsbediening. Wat is er nou fijner dan op een koude winterdag gezellig voor de open haard te kruipen?

De ruimte is ingericht met een mooie parketvloer en lichte warme tinten op de muren. Warmte en sfeer zijn in deze woonkamer dus nauw met elkaar verbonden. Door het goede afwerkingsniveau hoef je hier eigenlijk alleen nog je eigen meubels te plaatsen. De neutrale kleuren zorgen dat iedere interieurstijl hier volledig tot zijn recht komt.

Koken
De keuken is voorzien van een tegelvloer en een witte, greeploze keukenopstelling met diverse apparatuur. Tijdens het koken heb je een fijn zicht op wat zich in de tuin afspeelt. De bijkeuken biedt plaats aan opslag van proviand e.d. en geeft toegang tot de tuin en is extra geïsoleerd.

Slapen & Baden
De slaapkamer aan de voorzijde is zeer royaal. Voorheen waren dit 2 slaapkamers, de eigenaren hebben de tussenwand verwijderd waardoor er een grote kamer is gecreëerd. Het terugplaatsen van deze wand is eenvoudig te realiseren. De kamer bevat tevens een grote vaste kast met veel opbergruimte.

Er is nog een slaapkamer aan de achterzijde met een wastafel. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt met lichte wanden. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche-cabine,ligbad, toilet en wastafel. Maar, er is meer. Ook op de tweede verdieping is nog een ruime slaapkamer te vinden. Deze ruimte is lekker licht door het dakraam dat hier geplaatst is. Ook deze slaapkamer is netjes afgewerkt en de balken kapconstructie is mooi in het zicht gelaten. In de zolderbergruimte is de cv-ketel, mechanische ventilatie, opbergruimte en een wastafel gesitueerd.
Meer lezen
Minder lezen
Lou Heunen
Uw qualis-makelaar
Lou Heunen
Van Cromvoirt Makelaars
Minderbroederssingel 669
6041 KH Roermond
0475-333 533
Contact met de makelaar
Abdis Clementinastraat 8, Roermond foto-1
Abdis Clementinastraat 8 is succesvol verkocht door Van Cromvoirt Makelaars

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken